Apotekaonline
Korpa

LIFELINE

„Blagoleks” d.o.o., farmaceutska kuća iz Bijeljine posluje od januara 1990. godine. Počinje kao prva privatna apoteka u BiH, i tokom prvih godina razvoja, poslovanje je bilo usmjereno na rad apoteka i širenje veleprodajne aktivnosti na prostoru Bosne i Hercegovine.
Imajući u vidu potrebe savremenog čovjeka i prateći potrebe tržišta, 2004. Blagoleks usmerava napore na razvoj sopstvene proizvodnje, investira u sopstveni proizvodni i poslovni objekat od 2400 m2. Projekat proizvodnje Blagoleksa, osmišljen je i realizovan u skladu sa GMP principima: kružni tok, razdvojene prijemne, skladišne i proizvodne zone, zatvoren ventilacioni sistem, filteri, adekvatan prostor „čiste sobe“, sa vazduhom klase čistoće 100 000 jedinica i prečišćenom vodom koji u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve farmakopeje.
Namenskim ulaganjem u proizvodne kapacitete i usavršavanjem zaposlenih u oblasti proizvodnje i kontrole, Blagoleks je razvio paletu visokokvalitetnih proizvoda: pomoćnih ljekovitih sredstava, kozmetičkih i drugih preparata različitih doza i farmaceutskih oblika, poznatim pod nazivom Lifeline.
Prateći promjene i trendove na tržištu, proizvodnja Blagoleksa neprestano proširuje paletu svojih proizvoda, težeći da zadovolji potrebe korisnika. Svi Lifeline proizvodi su registrovani i podliježu rigoroznoj kontroli nadležnih institucija.


Brend: LIFELINE
DIJABET STOP TABLETE
Dejstvo: Hrom, vitamini i pažljivo odabrani minerali jačaju organizam i usporavaju razvoj komplikacija koje sa sobom nosi dijabetes. Zahvaljujući biljnim komponentama DijabetSTOP reguliše poremećene metaboličke procese i kao dodatak konvencionalnoj terapiji lekovima pomaže u regulisanju nivo..
625,00 RSD
Brend: LIFELINE
HERBAREKTAL BILJNI KREM PROTIV HEMOROIDA
Namena: Herbarektal se preporučuje za tretman unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida kao i za tretman analnih fisura. Biljni ekstrakti očvršćavaju zidove krvnih sudova, sprečavaju njihovo dalje širenje i pucanje. Stvaraju prijatan osećaj hlađenja, deluju protivupalno i ubrz..
467,00 RSD
Brend: LIFELINE
LINODERM MELEM PROTIV EKCEMA
Namena: Linoderm Melem je namenjen za negu suve i osetljive kože tela i lica, za negu kože kod ekcema, neurodermatitisa, kontaktnog dermatitisa, te za negu kožnih poremećaja kod beba i male dece.Sastav: Melem sadrži ulje žutog noćurka (20%), afrički biljni puter i vitamin EUpotreba: Nanosi se u ..
489,00 RSD
Brend: LIFELINE
NOBOL TABLETE
Dejstvo: Nobol je kombinacija hondroprotektiva i antiinflamatornih omega-3 kiselina. Hondroprotektivi (glukozamin i hondroitin) potpomažu ishranu i izgradnju zglobne hrskavice, pomažu kod otežane pokretljivosti praćene bolom i jutarnje ukočenosti. Omega-3 masne kiseline su po strukturi slične arahid..
649,00 RSD
Brend: LIFELINE
OSTEO STOP TABLETE
Dejstvo: OsteoSTOP sadrži kalcijum, magnezijum i vitamin D u idealnom odnosu i predstavlja izvrsnu potporu kostima. Kalcijum u organskom obliku najlakše se iskorištava u organizmu i najbolje se resorbuje iz creva, posebno u kombinaciji sa magnezijumom i vitaminom D3. Lifeline  Ost..
799,00 RSD
Brend: LIFELINE
PROSTAT KAPSULE
Prostat je preparat sa biljnim ekstraktima, cinkom i vitaminom B6 namenjen muškarcima. Pomaže kod problema učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja. Ove tegobe se najčešće povezuju sa benignim uvećanjem prostate. Delovanje:- Biljne komponente preparata, testerasta palma, seme bundeve i kora af..
1.415,00 RSD
Brend: LIFELINE
RIBLJE PERLICE KAPSULE
Dejstvo:Riblje perlice sadrže riblje ulje bogato omega 3 nezasićenim masnim kiselinama i vitamine A i D. Vitamini A i D štite epitel, pomažu denticiju, omogućavaju pravilan razvoj kostiju i sprečavaju nastanak rahitisa. Omega-3 masne kiseline pomažu pravilan razvoj oka i mozga, smiruju ..
430,00 RSD
Brend: LIFELINE
URO-BALANS KAPSULE
Dejstvo: URO-balans je namenjen zdravlju urogenitalnog trakta. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i njihovu kolonizaciju.Sastav: Jedinstvena kombinacija probiotika Lactobacillus Rhamnosus Rosell 11 i sprašene brusnice PACran standardizovan na 1,5% proant..
920,00 RSD
Brend: LIFELINE
LINODERM KREMA ZA BELJENJE PEGA I FLEKA
Namena: Efikasno uklanja staračke pege, pege nastale tokom i nakon trudnoće, nakon  intenzivnog sunčanja, kao i za vreme hormonske kontraceptivne terapije. Vitalizuje protektivni sistem kože i podstiče regenerativnu sposobnost kože. Deluje protivupalno, otklanja crvenilo na koži izazvano UV zra..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)