Apotekaonline
Korpa

ADONIS

NEŠTO VIŠE OD PROIZVODNJE ČAJEVA
Adonis je svoju viziju poslovanja izgradio na strastvenoj posvećenosti prirodi, čime je prevaziđena obična trgovina lekovitim biljem.
PORODIČNA STRAST
PREMA LEKOVITOM BILJU
Adonis je nastao 1991. godine, kada je Nebojša Stanojević, sa svojom suprugom, rešio da posveti život lekovitom bilju. Četiri godine kasni­je pridružio im se i sin, koji je sa njima podelio tu strast.
Početak kao i svaki drugi. Skroman i pun optimizma.
Danas, 20 godina kasnije, Nebojša i njegov sin stekli su iskustvo u organi­zovanju otkupa, prerade, pako­vanja i prodaje lekovitog bilja i čajeva.
Znanje do kog smo došli po­sve­će­no­šću i istrajnošću ne krijemo i rado ga delimo. Od samog početka Adonis pro­mo­više edukaciju berača i održiv način iskorišćavanja prirode u cilju očuvanja biodiverziteta.
KVALITET I INOVACIJA SU NAŠI VODEĆI PRINCIPI POSLOVANJA
Svaka godina obeležena je novim idejama i novim proizvodima,
ali bez obzira na sve jedna stvar ostaje ista...
POSVEĆENOST KVALITETU.
Posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu kupaca odgovornost je svakog našeg zaposlenog.
To dokazujemo sistemom kvaliteta, stalnim preispitivanjem i konstantnim usavršavanjem, na osnovu informacija i reakcija koje dobijamo od strane naših potrošača.
Svaki gutljaj Adonis čaja je vaše i naše iskustvo...
zato ga podelite sa nama.

Brend: ADONIS
ADONIS BILJNI ČAJ BELI SLEZ
ADONIS BILJNI ČAJ BELI SLEZOpis proizvodaŠTA SADRŽI?SadržI 30-35% sluzi, 10% pektina, oko 35% skroba, 10% saharoze, malo invertnog šećera, asparginata, betaina i 1,5% masnog ulja. Ostavlja najviše 7% pepela u kome ima mnogo fosfata. Sluz se rastvara u hladnoj vodi I ..
190,00 RSD
Brend: ADONIS
ADONIS BILJNI ČAJ NANA
ADONIS BILJNI ČAJ NANAOpis proizvodaPrema grčkoj mitologiji, Had je svoju miljenicu, ljupku nimfu Mintu, pretvorio u nanu da bi je spasao od osvete njegove ljubomorne žene Persefone. Nana je bila poznata 1.000 godina pre nove ere u starom Egiptu. Koristili su je u medicinske svrhe stari..
99,00 RSD
Brend: ADONIS
ADONIS BRUSNICA SA MALINOM
ADONIS BRUSNICA SA MALINOMOpis proizvodaŠTA SADRŽI?Blagi tonovi voćnih ukusa u pažljivo odmerenim količinama, koji će vas osvežiti u svakom trenutku.  Evropljanima su ove bobice već davno postale nezaobilazni suputnici na morskim putovanjima. Visoka doza vitamina C koju sadr..
133,00 RSD
Brend: ADONIS
ADONIS KAMILICA SA MEDOM
ADONIS KAMILICA SA MEDOMOpis proizvodaBlagi tonovi vanile i meda u kombinaciji sa jedinstvenim ukusom kamilice, obogatiće vaše trenutke odmora. Egipćani su kamilicu posvetili bogu sunca, a Teasy je posvećuje vama!OSTALI NAZIVIkamilica, kamomila, titrica, žabnjakSASTOJCI ..
133,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)