Apotekaonline
Korpa

zlatni

ZLATNI ČAJEVI - Apoteka Online
Beli slez (Althea officinalis) je biljka iz porodice Malvaceaea. U mnogim zemljama zapadne i srednje Evrope gaji se zbog korena, lista i cveta, koji se upotrebljavaju u medicini. U Srbiji ga najviše ima pored reka.Koren iskopan prve godine je najbolji, jer sadrži najviše&nb..
218,00 RSD
Kamilica (Matricaria chamomilla) je biljka iz porodice Asteraceae i jedna od najpoznatijih lekovitih biljaka prisutna u skoro svakom domaćinstvu. Najlekovitiji su cvetovi sakupljeni u glavičaste cvasti.Upotreba čaja  od ove biljke biljke ogleda se u lečenju želudačno-..
226,00 RSD
Matičnjak (Melissa officinalis) je biljka iz porodice Lamiaceae. To je visoka biljka sa svetlim jajastim listovima i belim ili ljubičastim cvetovima. Veoma je aromatična biljka i mirisom podseća na limun.Matičnjak se vekovima koristi u narodnoj i zvaničnoj medicini za veliki dijapazon si..
148,00 RSD
Pitoma nana (Mentha piperita) је biljka iz porodice Laminaceae. Tradicionalno se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, a najviše zbog blagotvornog dejstva na gastrointestinalne tegobe.Biljka je visoka sa ljubičastim cvetovima grupiisanim u cvasti. Nana je veoma aromati..
145,00 RSD
Žalfija ( Salvia officinalis) je poznata kao karminativ, spazmolitik i adstringens. Najčešće se koristi za slučajeve dispepsije, faringitisa, stomatitis, gingivitis, glositis, hiperhidrotik, galaktoroik  (Barnes et al., 2007).Zabeležene su i  upotrebe za pojačanje memorije. N..
147,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)