Apotekaonline
Korpa

ZLATNI ČAJEVI

Zlatni čajevi je porodična firma nastala iz želje vraćanju prirodi i lečenju prirodom. Vekovima su nam biljke davale zdravlje kada ga izgubimo, snagu kada smo slabi, volju kada smo malodušni. Moderan i ubrzan način života dao je prednost upotrebi lekova, a da nije ni primećeno koliko je nuspojava došlo sa tim.
Zlatni čajevi se prave od pažljivo biranog lekovitog bilja koje je minimalno usitnjeno. Biljke nisu mlevene, već se seku da bi zadržale najveći procenat lekovitih sastojaka. Svi čajevi se ručno pakuju uz nadzor farmaceuta.

ZLATNI ČAJEVI - BELI SLEZ
Beli slez (Althea officinalis) je biljka iz porodice Malvaceaea. U mnogim zemljama zapadne i srednje Evrope gaji se zbog korena, lista i cveta, koji se upotrebljavaju u medicini. U Srbiji ga najviše ima pored reka.Koren iskopan prve godine je najbolji, jer sadrži najviše&nb..
218,00 RSD
ZLATNI ČAJEVI - KAMILICA
Kamilica (Matricaria chamomilla) je biljka iz porodice Asteraceae i jedna od najpoznatijih lekovitih biljaka prisutna u skoro svakom domaćinstvu. Najlekovitiji su cvetovi sakupljeni u glavičaste cvasti.Upotreba čaja  od ove biljke biljke ogleda se u lečenju želudačno-..
226,00 RSD
ZLATNI ČAJEVI - MATIČNJAK
Matičnjak (Melissa officinalis) je biljka iz porodice Lamiaceae. To je visoka biljka sa svetlim jajastim listovima i belim ili ljubičastim cvetovima. Veoma je aromatična biljka i mirisom podseća na limun.Matičnjak se vekovima koristi u narodnoj i zvaničnoj medicini za veliki dijapazon si..
148,00 RSD
ZLATNI ČAJEVI - NANA
Pitoma nana (Mentha piperita) је biljka iz porodice Laminaceae. Tradicionalno se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, a najviše zbog blagotvornog dejstva na gastrointestinalne tegobe.Biljka je visoka sa ljubičastim cvetovima grupiisanim u cvasti. Nana je veoma aromati..
145,00 RSD
ZLATNI ČAJEVI - ŽALFIJA
Žalfija ( Salvia officinalis) je poznata kao karminativ, spazmolitik i adstringens. Najčešće se koristi za slučajeve dispepsije, faringitisa, stomatitis, gingivitis, glositis, hiperhidrotik, galaktoroik  (Barnes et al., 2007).Zabeležene su i  upotrebe za pojačanje memorije. N..
147,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)