Apotekaonline
Korpa

SALVEO Pharma

Salveo je farmaceutska kompanija koja na tržištu srednje i istočne Evrope od 2007. godine, poštujući najviše standarde kvaliteta, gradi uspešne brendove bezreceptnih proizvoda kojima se veruje. 
Farmaceutska, prodajna i marketinška znanja svakodnevno živimo sa svojim saradnicima i partnerima 
na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Poljske i Makedonije, a uz našeg strateškog partnera Engelhard Arzneimittel prisutni smo i na tržištima Kosova, Albanije, Bugarske i Rumunije.
Što nudimo?
Snove i vizije o poslovnom uspehu pretvaramo u stvarnost i svakodnevno ih delimo sa saradnicima i partnerima.
Svojim poslovnim partnerima nudimo registraciju, uvoz i distribuciju farmaceutskih proizvoda, kontinuirano istraživanje i analizu tržišta, promociju proizvoda i marketinšku i prodajnu podršku.
Naši proizvodi koje distribuiramo u saradnji sa naših osam partnera, osvojili su korisnike na svim tržištima na kojima smo prisutni, o čemu svedoče njihovi prodajni rezultati.
Ponosni smo što je naš Prospan, jedini biljni sirup protiv kašlja sa dokazanim mehanizmom dejstva na ćelijskom nivou, već godinama lider u svojoj kategoriji na tržištima Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Naš Tyrosur prvi i jedini lokalni antibiotik dostupan u apotekama bez recepta, a Nisita za vlaženje sluznice nosa prva i jedina pomoć za probleme vlaženja sluznice u obliku masti.
Inovativni smo u načinu na koji pristupamo poslovanju, kako spolja, tako i iznutra, kroz brigu, deljenje i odvažnost, ali i entuzijazam i strast, što nas čini produktivnijim u svemu što radimo. Težimo izvrsnosti u komunikaciji, jer slušamo, čujemo i gradimo odnose, usuđujemo se na hrabre korake, a naš uspeh rezultat je angažmana svakog našeg člana tima.
Inovativni smo u načinu na koji pristupamo poslovanju, kako spolja, tako i iznutra, kroz brigu, deljenje i odvažnost, ali i entuzijazam i strast, što nas čini produktivnijim u svemu što radimo. Težimo izvrsnosti u komunikaciji, jer slušamo, čujemo i gradimo odnose, usuđujemo se na hrabre korake, a naš uspeh rezultat je angažmana svakog našeg člana tima.
Izvrsni smo u usklađivanju i integraciji marketinških i prodajnih aktivnosti, kao i u kreiranju timova i izgradnji odnosa među svim članovima sistema.
Razmišljamo drugačije od drugih. Naša korporativna kultura i naše vrednosti, pre svega integritet, strast, timski rad i otvorena komunikacija, daju nam prednost nad konkurencijom. Naši članovi tima su strastveni i angažovani ljudi, koji ne odustaju kada se pojave prepreke, jer za njih nema kompromisa kad su usmerenost na kupca i kvalitet u pitanju. 


IMMUSAN C 800 5 U 1
Immusan c 800 5 u 1 je nemački proizvod sadrži odbrambeni kompleks za jači imunski sistem i predstavlja potpunu podršku oslabljenom imunitetu. Sadrži 5 najvažnijih sastojaka, potrebnih za zdravo funkcionisanje organizma i održavanje jakog imunskog sistema.U vreme povećanog rizika od infekcije, ..
897,00 RSD
ISLA CASSIS PASTILE
Poštovani pacijenti! Molimo Vas da pre upotrebe pažljivo pročitate ovo uputstvo, jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas. Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.Šta sadrže Isla Cassis pastile? Jedna pastila sadrži 80mg vodenog ekstrakta Isl..
475,00 RSD
ISLA CASSIS PASTILE 60PASTILA
Poštovani pacijenti! Molimo Vas da pre upotrebe pažljivo pročitate ovo uputstvo, jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas. Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.Šta sadrže Isla Cassis pastile? Jedna pastila sadrži 80mg vodenog ekstrakta Islandskog lišaja..
740,00 RSD
ISLA GINGER PASTILE
Isla ginger - ukus djumbira sa medomDelovanje:Služi za prevenciju suvog grla. Takođe, štiti isušenu sluznicu usta, grla i ždrela. Odlična je za ublažavanje suvog, nadražajnog kašlja. Koristi se kod stanja otežanog disanja kroz nos. Neguje grlo pri dodatnom naporu glasnih žica koji imaju, na primer p..
475,00 RSD
ISLA MEDIC ACUTE CITRUS MED
ISLA® medic acute citrus medHidrogelni kompleks s hijaluronskom kiselinom i islandskim lišajem za ublažvanje tipičnih tegoba vezanih uz grlobolju i prehladu, kao što su bolno gutanje i promuklost.Zašto odabrati isla® medic acute citrus-med pastile?Često zanemarimo pojavu osjećaja peckanja ..
565,00 RSD
ISLA MEDIC HYDRO + TREŠNJA PASTILE
ISLA MEDIC HYDRO + TREŠNJA PASTILE sadrže Hydro+ formulu - kompleks hidrogela i hijaluronske kiseline.Zahvaljujući sposobnosti polisaharida ksantan gume da vezuje vodu i specifičnoj sposobnosti bubrenja sredstva za geliranje karbomera, formira se zaštitni film koji prekriva nadraženu sluznicu.H..
565,00 RSD
ISLA MINT PASTILE
Poštovani pacijenti! Molimo Vas da pre upotrebe pažljivo pročitate ovo uputstvo, jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas. Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.Isla Mint tablete za sisanje. Ekstrakt islandskog lišaja sa mentolom.Sastav:..
475,00 RSD
ISLA MINT PASTILE 60PASTILA
Poštovani pacijenti! Molimo Vas da pre upotrebe pažljivo pročitate ovo uputstvo, jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas. Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.Isla Mint tablete za sisanje. Ekstrakt islandskog lišaja sa mentolom.Sastav: Jedna tablet..
740,00 RSD
ISLA MOSS PASTILE
Poštovani pacijenti! Molimo Vas da pre upotrebe pažljivo pročitate ovo uputstvo, jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas. Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.Isla Moos tablete za sisanje. Ekstrakt islandskog lišaja.Sastav: Jedna tabl..
475,00 RSD
ISLA MOSS PASTILE 60 PASTILA
Poštovani pacijenti! Molimo Vas da pre upotrebe pažljivo pročitate ovo uputstvo, jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas. Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.Isla Moos tablete za sisanje. Ekstrakt islandskog lišaja.Sastav: Jedna tableta za sisanje..
740,00 RSD
MYCOSAN SET ZA TRETMAN GLJIVIČNIH INFEKCIJA NOKTIJU
Mycosan set za tretman gljivičnih infekcija noktiju sadrži bioaktivni serum za prevenciju i lečenje gljivica na noktima. Ove infekcije nokta su česte i uporne pa je potrebno uporno lečenje. Set sadrži četkicu pomoću koje se nanosi gel na nokat i 10 turpija koje su za jednokratnu upotrebu. Pre nanoše..
1.730,00 RSD
MYCOSAN TRETMAN ZA ATLETSKO STOPALO 15ml
Mycosan tretman za atletsko stopalo uništava 99,9% gljivica, uzročnika atletskog stopala.Usled nošenja obuće koja nije od prirodnih materijala, ili znojenja nogu kod sportista, gljivice se jako brzo naseljavaju na stopalu. Mycosan® tretman za atletsko stopalo unitava 99,9% gljivica, uzročnika atlets..
815,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)