Apotekaonline
Korpa

MUELLER SPORT MEDICINE - sportski program

MUELLER brend na www.apotekaonline.rs u kategorijama, Sportski program i sportske povrede sadrže kompletnu ponudu steznika, ortoza, fiksacija, imobilizacija, elastičnih zavoja, longeta i drugih medicinskih pomagala koji će zbrinuti svaku spotrsku povredu.

Mueller proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih materijala koji garantuju višegodišnju upotrebu.


About Us

">


Brend: MUELLER
MUELLER- BLISTER PADS
Flasteri od sunđerastog materijala za zaštitu od povreda uzrokovanim trenjem.PAKOVANJE: 25 flastera..
3.735,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- ELASTIČNI RUKAV
Novi Mueller Performance rukav ima udoban elastičan vrh kako bi se sprečilo klizanje. Mekan materijal pomaže da se zadrži telesna toplota i smanji bol u laktu.BOJA: CrnaVELIČINA: Univerzalna  ..
3.759,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- ELASTIČNI ZAVOJ
Primenom elastičnog zavoja pruža se čvrsta podrška i kompresija povređenim delovima tela. Idealno za pružanje prve pomoći ili pričvršćivanje hladnih obloga na povređenom mestu. Izrađen je od visoko kvalitetnog pamuka, elastičnost zadržava i nakon pranja.Dostupan u veličinama: 50102-..
629,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- EURO TAPE
Lepljiva bandažna traka.Visoka ljepljiva i prilagođena evropskim tehnikama bandažiranja.Nazubljeni rubovi za lakše kidanje.PAKOVANJA: 130595 - 3,81cm x 11,43m pakovanje sadrži 32 rolne 130596 - 5,00cm x 10,00m pakovanje sadrži 24 rolne..
17.269,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- M TAPE, ATHLETIC TAPE
Lepljiva tvrda atletska traka.Profesionalna lepljiva tvrda traka, koristi se za bandažiranje skočnog i ručnog  zgloba. Koristi se  za bandažiranje zglobova kod profesionalnih sportista i rekreativaca.SASTAV: 100% pamuk sa cinnk-oksidom.Upotrebljava se sa podbandažnim sunđerom koji se..
820,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- M WRAP - PODBANDAŽNI SUNĐER
Profesionalna lepljiva podloga koja se koristi pre upotreba lepljiivih traka. Omogućava lako lepljenje i skidanje svih lepljivih traka.BOJA: BelaVELIČINA: 7.0cm x 19.6m..
625,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- MAKAZE ZA BANDAŽU
Makaze duge 18.40cm, sa zaobljenom donjom oštricom, za sigurnje rezanje bandažnih traka...
2.996,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- MITELA
Držač za ruku koji omogućuje potpunu zaštitu i onemogućuje bilo kakve pokrete, kako bi ruka ili lakat što pre zarasli. Prilagodljiv pojas oko ramena, odgovara levoj i desnoj ruci.VELIČINA: Univerzalna..
1.755,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- MORE SKIN HIDROGEL
More skin folija sa hidrogelom.More skin hidrogel- za prevenciju žuljeva, ogrebotina i ostalih povreda uzrokovanih trenjem.Smanjuje opekotine.Sadrži  posebnu tečnost koja zaceljuje rane, apsorbuje gnoj i štiti od infekcije.Može se rezati na željene oblike.VELIČINA: 2.5cm kvadr..
6.199,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- Omotavajući steznik za ručni zglob
MUELLER- Omotavajući steznik za ručni zglobOpis proizvoda:Obmotavajući steznik za ručni zglob dizajniran tako da pruži podršku i zadrži toplotu u povređenom ručnom zglobu. Omča oko palca omogućava lako nameštanje.VELIČINA: Univerzalna..
1.810,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- ORTOZA ZA KOLENO SA ŠINOM
Napravljen od recikliranog materijala, maksimalan nivo podrške za slaba, povređena i kolena osoba koje pate od artritisa. Metalne šarke štite kolena od hiperekstenzije (preteranog istezanja). Perforiana tkanina povećava propustljivost. Mek, ne naftnog porekla neopren, zadržava t..
8.211,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 54 (5 strana)