Apotekaonline
Korpa

ADOC

Naš proizvodni objekat otvoren je februara 2014. Površina prostora je oko 2.700 kvadratnih metara u osnovi, i obuhvata 600 m2 čistih soba i zone za pakovanje. ADOC-ova fabrika je orijentisana na pakovanje čvrstih formi lekova. Linija za pakovanje je opremljena mašinama napredne tehnologije za blistiranje, kartoniranje, obeležavanje i zbirno povezivanje kutija.
Postoji i posebna zona namenjena za pakovanje visoko potentnih lekova, koja je dizajnirana u skladu sa standardima vezanim za  očuvanje bezbednosti, zdravlja i okoline.
KAPACITET PAKOVANJA JE OKO 12 MILIONA PAKOVANJA U DVE SMENE
ADOC je u mogućnosti da  obezbedi ugovornu proizvodnju u vidu pakovanja, blistiranja i kartoniranja (mašinskog ili ručnog).
GMP – Proizvodnja i kontrola proizvoda odvija se u skladu sa zahtevima Dobre proizvodjacke prakse.

Brend: ADOC
NURONORM TABLETE
NURONORM TABLETEDelovanje:NURONORM je inovativan dodatak ishrani koji se preporučuje kod svih vrsta perifernih neuropatija: Dijabetesnih polineuropatija, radikulopatija sa i bez fokalne kompresije nerava, lumbalnog bolnog sindroma, kompresivnih neuropatijaNURONORM sadrži&n..
1.794,00 RSD
Brend: ADOC
ARTERINORM KAPSULE
ARTERINORM KAPSULEOpis proizovda:ARTERINORM je dodatak ishrani koji sadrži kompleks prirodnih materija koje su korisne za fiziološku kontrolu nivoa holesterola u plazmi. Delovanje ovog proizvoda dokumentovana je u nekoliko objavljenih kliničkih ispitivanja.Arterinorm je dodatak is..
979,00 RSD
Brend: ADOC
FLUENTE ORALNI PRAŠAK
FLUENTE ORALNI PRAŠAKOpis proizovda:FLUENTE® Preporučuje se upotreba do gubitka simptoma i vidljivog smanjenja nadutosti stomaka. Proizvod treba uzeti nakon svakog glavnog obroka.Neutrališe nadutost stomaka. Sprečava nakupljanje gasova i nadimanja. Smanjuje povećan..
621,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)