Apotekaonline
Korpa

KIDS II

KIDS II - Apoteka Online
Brend: KIDS II
Tunel prostirka sa različitim slikama živih boja je predviđen da stvori jedinstveni doživalj bebi dok puzi Prozirne stranice omogućavaju roditeljima da decu imaju pod kontrolom U komplet i ulaze 3 igračkice i šest linkova za montiranje drugih igračaka Lagan za sklapanje i transport Predvi..
5.999,00 RSD
Brend: KIDS II
Za decu uzrasta od 3-12m Napravljena od kvalitetne plastike, zanimljiva igračka koja će oraspoložiti i zaokupiti pažnju vašeg deteta Prava gitara koja svetli i pušta muziku za vašeg mališana Pritiskanjem tri dugmenceta različitih boja kreće puštanje muzike i sve..
2.299,00 RSD
Brend: KIDS II
Pokrenite male ruke, maštu, upoznavanje svog deteta sa okruženjem uz pomoć štale sa oblicima životinja i slovima Štala će sigurno oduševiti i zabaviti dete Uz pomoć ove igračke deca će razvijati osnove kao što su: prepoznavanje oblika, boje, slova, nazive životin..
2.499,00 RSD
Brend: KIDS II
Ubaci loptice u ovu simpatičnu igračku u obliku bube i gledaj kako se vrte u krug Bubica prebrojava loptice kako se ubacuju i počinje da ispušta predivne melodije Ova edukativna igračka potpomaže detetu u učenju brojanja Predviđeno za decu uzrasta od 6 do 36 meseci..
3.505,00 RSD
Brend: KIDS II
Popust: 10%Akcija traje dok traju zalihe.Duboko sedište sa visokim naslonom obezbeđuje sigurnu podršku dok beba usavršava korake i jača mišiće nogu. Takođe mogućnost podešavanja visine u 3 nivoa omogućava da hodalica raste zajedno sa bebom. Zabavne igračke i ka..
9.900,00 RSD
Brend: KIDS II
Plastični dvorac sa lopticama je pravo carstvo za decu. Šarene loptice koje padaju kroz različite otvore dvorca zabavljaće decu satima. Podignite krov najviše kule i pustite loptu da se skotrlja niz spiralnu stazu. Podignite krov sa druge kule ubacite loptu, pritisnite krov i lopta će ..
4.800,00 RSD
Brend: KIDS II
Deci je uvek zabavno ono što rade i mama i tata, pa zato kuvajte zajedno u ovoj simpatičnoj kuhinjici sa mnogo aparata, loptica, boja i neverovatnih 50 različitih melodija i zvukova. Tu se nalazi blender, prekidač za svetlo, slavina kroz koju izlaze loptice, dispenzer za led, karton mleka koj..
5.400,00 RSD
Brend: KIDS II
Jarko obojene glodalice u obliku gusenice Jedinstvenih tekstura koje će pomoći Vašem detetu da istražuje Mogu se hladiti da bi pripomogle rastu bebinih zubićaNapomena: Prodaju se zasebno i obavezno prilikom poručivanja navesti željenu boju..
540,00 RSD
Brend: KIDS II
Za decu uzrasta od 3m+ Izrađena je od fine plastike koja je ujedno i glodalica i zvečkica Jarke boje i različite teksture pozitivno utiču na razvoj..
480,00 RSD
Brend: KIDS II
Za decu uzrasta od 3m+ Izrađena je od fine plastike sa prstenovima koji zveckaju Jarke boje i različite teksture pozitivno utiču na razvoj..
660,00 RSD
Brend: KIDS II
Simpatična igračkica u obliku crvića koja će privući pažnju bebe tokom šetnje Može montirati na kolica ili nosiljku Predviđeno za decu uzrasta od rođenja pa naviše..
0,00 RSD
Brend: KIDS II
Postavite šarene loptice ispod haube i povucite menjač za promenu brzinа zа ispaljivnje loptica Dugmići na kontrolnoj tabli i ručicа аktivirаju zvuke Široko, čvrsto sedište zа lаku pokretljivostKarakteristike:Za decu uzrasta od 12m+ Za decu težine do 18kg..
5.299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 29 (3 strana)