Apotekaonline
Korpa

PANTOGAR KAPSULE

PANTOGAR KAPSULE
---
PANTOGAR KAPSULE
0.00 RSD
Pregleda: 39951

Opis proizvoda

Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OVDE.

 

PANTOGAR KAPSULE

Opis proizvoda:

PANTOGAR - protiv opadanja kose, za jače nokte

Pantogar smanjuje intenzitet gubljenja vlasi kada je u pitanju difuzno opadanje kose jer utiču na poboljšanje strukture dlake. Pantogar čini kosu otpornijom na razne mehaničke i hemijske faktore, podstiče rast noktiju i poboljšava čvrstinu.

Pantogar sadrži medicinski kvasac, kalcijum-pantotenat, tiaminmononitrat, L-cistin, keratin i p-aminobenzojevu kiselinu.

 

Kako Pantogar deluje?
Vitamini tiamin nitrat, kalcijum-pantotenat i vitamini koje sadrži medicinski kvasac potrebni su za normalan rad metabolizma, a keratin je glavna komponenta kose i noktiju.

 

Kada se Pantogar preporučuje ?
Preporučuje se kod degenerativnih promena u strukturi dlake, oštećenja hemikalijama, toplotom, UV-zracima, suncem, vetrom ili drugih mehaničkih oštećenja. Koristi se kod opadanja kose posle porodjaja, u menopauzi, nakon složenih hirurških zahvata, kod prisustva trajnih hroničnih oboljenja, emocionalnih stresova.

Primena je poželjna nakon upotrebe odredjenih lekova kao što su antibiotici, antidepresivi, lekovi protiv gihta, antihipertenzivi i slično.

 

Preporučuje se kod povećane lomljivosti i krtosti noktiju, a koja nisu posledica gljivične infekcije ili psorijaze.

Može se preventivno koristiti u slučaju nepravilne ishrane ili niskoproteinske dijete, kod anemije i kod oštećenja noktiju hemikalijama.

 

Doziranje
Uobičajena doza za odrasle je 3 puta dnevno po 1 kapsula. 
Kod adolescenata starijih od 18 godina: 1 do 2 puta dnevno po 1 kapsula.

Kapsule treba uzeti tokom jela sa malo tečnosti.
Terapija traje 3 do 4 meseca.

 

Pakovanje: 90 kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.