Meni
Korpa

NORMOLIP 5 KAPSULE

NORMOLIP 5  KAPSULE
NORMOLIP 5 KAPSULE
965,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-2673
18 prodaja
18576 pregleda

Normolip 5 forte

Normolip 5 forte je nova, poboljšana formula, sa 3x puta većom koncentracijom aktivnog sastojka Monakolina K, koji omogućava smanjenje apsorpcije holesterola unetog hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi sam organizam.
Korišćenje ovog preparata ne oštećuje jetru ni nakon višegodišnje upotrebe.

 

5 prirodnih aktivnih komponenti koje, uz kontrolisanu ishranu, utiču na smanjenje nivoa holesterola i triglicerida:

  • Fermentisani crveni pirinač - sadrži aktivni sastojak monakolin K koji utiče na sintezu holesterola koji proizvodi organizam i time smanjuje količinu ukupnog holesterola.
  • Gama-orizanoli - utiču na koncentraciju ukupnog i LDL holesterola u krvi i ima dokazan efekat vraćanja triglicerida na fiziološki nivo.
  • Koenzim Q10 - smanjuje mogućnost nastanka ateroskleroze kod povišenih vrednosti holesterola i triglicerida; ima antioksidansno dejstvo.
  • Polikozanoli - ograničavaju proizvodnju holesterola u organizmu i smanjuju koncentraciju ukupnog holestrola i LDL frakcije u korist HDL holesterola čime se postiže očuvanje kardiovaskularnih funkcija.
  • Hrom - utiče na metabolizam šećera i masti - potpomaže normalno korišćenje glukoze pojačavajući dejstvo insulina; smanjuje rizik od nastanka šećerne bolesti; smanjuje rizik od pojave katarakte.

 

Sinergijsko delovanje ovih komponenti omogućava smanjenje apsorpcije holesterola koji se unosi hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi organizam.

 

Klinička studija je pokazala uticaj proizvoda Normolip 5 forte na smanjenje nivoa holesterola: 30 osoba je nakon 2 meseca uzimanja 1 tablete dnevno imalo prosečno smanjenje nivoa holesterola od oko 20% za ukupni holesterol, 27% za LDL holesterol i 17% za trigliceride.

 

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.

Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.

Broj rešenja i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije 5844/2014 od 07.10.2014. godine.
 

Upozorenje: Osobe koje su na terapiji statinima, varfarinom, hemofiličari i osobe koje čekaju na operaciju ne bi trebalo da uzimaju ovaj preparat. Dijabetičari bi trebalo da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja suplemenata sa hromom.

Aktivni sastojci

Crveni pirinač (Oryza sativa) fermentisan pomoću kvasca Monascus Purpureus (od čega monakolin K ... 10 mg) ...................... 200 mg

Gama orizanol .............................. 90 mg

Koenzim Q10 ............................ 10mg

Polikozanoli standardizovani na 60% oktakozanola ............... 5 mg

Hrom (hrom(III)-pikolinat) .............. 200 µg

 

Način upotrebe

1 kapsula dnevno, najbolje uveče, pre spavanja.

Pakovanje

30 Naturcaps® kapsula.

Kapsule Naturcaps® su proizvedene od biljnih vlakana koja se dobijaju fermentacijom biljke tapioka, potpuno su prirodne, bez veštačkih boja, lako svarljive i pogodne za vegane i vegetarijance.

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.