Meni
Korpa

L - CARNITINE 500 KAPSULE

L - CARNITINE 500 KAPSULE
L - CARNITINE 500 KAPSULE
780,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 40000739
151 prodaja
82099 pregleda

Koliko je važan unos L-karnitina?
U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povećanja masnih naslaga, nedostatak L-karnitina, izaziva umor.
Tokom sportskih aktivnosti L-karnitin povećava energetski nivo i prag izdržljivosti organizma i pomaže mu da prebrodi trening. Telo se oslanja više na masti za dobijanje energije, tako štedi glikogen i to zajedno sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, produžava i povećava kapacitet vežbanja pre pojave zamora.
L-karnitin poboljšava tonus srčanog mišića i funkciju srca, stimuliše njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema.
L-karnitin stimuliše sekretornu funkciju pankreasa i pokazuje pozitivan uticaj na spermatogenezu i pokretljivost spermatozoida.

Sastav:
1 kapsula prosečno sadrži: 500mg L carnitine-l tartarata.

Preporučuje se:
-  Profesionalnim sportistima radi poboljšanja izdržljivosti i ubrzanja oporavka    organizma nakon treninga
-  Rekreativnim sportistima radi poboljšanja kondicije i ubrzanja sagorevanja masti
-  Osobama koje žele da smršaju, L-carnitine smanjuje masne naslage, a štiti mišiće, tako što ih snabdeva energijom koja potiče iz masti
-  Osobama sa oslabljenim srčanim mišićem

Način primene:
1 kapsula 20 do 30 minuta pre treninga i 1 neposredno pre treninga za sportiste i rekreativce. Ukoliko se uzima kao pomoć kod mršavljenja, uzima se 1 kapsula 60-90 minuta posle jela. Nakon mesec dana korišćenja se preporučuje pauza.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.