Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

MASKULIN BILJNE KAPI

MASKULIN BILJNE KAPI
899,00 RSD

Opis proizvoda

MASKULIN BILJNE KAPI

Opis proizvoda:

MASKULIN® BILJNE KAPI nemaju neželjenih efekata i potpuno je prirodan i siguran po zdravlje!

MASKULIN® BILJNE KAPI NE sadrže bilo kakve hormone!

MASKULIN® BILJNE KAPI NISU  muški hormon već je prirodan preparat koji pojačava dejstvo muških hormona koji se već nalazi u organizmu!

MASKULIN® BILJNE KAPI  treba uzimati dva puta dnevno tokom tri meseca za maksimalne efekte!

Maskulin® biljne kapi – sastav, delovanje i upotreba 

Maskulin® biljne kapi  sadrže u sebi biljke Babin zub (Tribulus terrestris), Sitnocvetnu mlečiku ( Epilobii parviflorum) i Grčko seme ( Foenugraeci semen).

Tribulus terrestris je jednogodišnja biljka iz porodice Zygophillaceae, stabljika dugih do 60 centimetara polegnutih po zemlji s izrazito žutim cvjetovima. Ova biljka ima mnoga narodnih imena, a jedno od najpoznatijih i najčešće korištenih je Babin zub. Biljka je bogata steroidnim saponinima, a upravo su oni razlog zašto se Maskulin® biljne kapi sa biljkom tribulus terrestris od davnina koriste za probleme kod muškaraca.Jedna od zemalja u kojoj rastu najkvalitetniji primerci ove biljke je Bugarska (Tribulus terrestris L. Bulgaricum).

Mala mlečika (Epilobium parviflorum) ili sitnocvetna mlečika po svojoj nameni poznata je već nekoliko stotina godina, ali se vremenom, pod uticajem medicine, njena moć polako zaboravljala. Biljku je ponovo aktuelizovala Marija Treben, čuvena austrijska travarka čije su knjige prodate u više od 10 miliona primeraka. Po njenim rečima, pomogla je hiljadama pacijenata sa problemima prostate širom Evrope koristeći isključivo skromnu biljku vrbovicu (malu mlečiku). Sa uspehom je ovim biljkom pomagala kod upale prostate i bešike, problema sa mokrenjem, tegoba i bolova u prostati i bešici, ali i bubrezima.

Postoji više vrsta vrbovice (mlečike), a za prostatu najdelotvornija je sitnocvetna mlečika (Epilobium parviflorum) biljka koja se nalazi u sastavu Maskulin® biljnih kapi.

Grčko seme (Foenugraecii semen)  postoje brojne naučne studije koje potvrđuju delovanje biljke grčko seme u snižаvаnju nivoа šećerа u krvi i u regulisanju  nivoa holesterolа, takođe poznato je delovanje grčkog semena kao afrodizijaka i poznato je da jača potenciju kod muškaraca!

Šta je muški hormon i žašto je on jako bitan kod muškaraca?

Muški hormon je predstavnik muških polnih hormona (androgena) koji se sintetiše u intersticijalnim, Lejdigovim ćelijama testisa, a manjim delom u kori nadbubrega iz prekursora holesterola. U organizmu muškaraca muški hormon igra važnu ulogu. Pored razvoja sekundarnih muških polnih karakteristika, uloga muških hormona u metabolizmu proteina ispoljava se kroz pojačanu akumulaciju amino kiselina u ćelijama i povećanje sinteze proteina (anabolički efekat); u mišićima, kao i u koštanom tkivu, dovodi do povećanja organske mase i stimulacije sinteze kreatin fosfata (naročito u mišićima).

Pored pomenutog efekta na smanjenje masti, za muškarce je vrlo značajan, ako ne i najznačajniji efekat na razvoj mišića, odnosno bezmasne telesne mase (LBM). Pod dejstvom muških hormona dolazi do stimulacije sinteze proteina, povećanje nivoa glikogena u mišićima, porasta sadržaja minerala u kostima, zadržavanja vode, što sumarno sa smanjenjem masnih materija vodi do povećanja bezmasne telesne mase. Zatim, muški hormon povećava broj eritrocita (naročito važno kod sportova izdržljivosti), pojačava imuni sistem kod muškaraca, odgovoran je za način funkcionisanja, sprečava razvoj osteoporoze, dijabetes melitusa tipa 2.

Kako Maskulin® biljne kapi utiču na stvaranje muških hormona?

Tribulus terrestris  ili Maskulin® biljne kapi najbolje su prirodno rešenje za problem muške  neplodnosti, pomaže kod erektilne disfunkcije, povećava libido, smanjuje masnoće u krvi, a dovodi i do povećanja mišićne mase. Tribulus – Maskulin® biljne kapi koriste mnogi sportisti, prvenstveno bodi bilderi, a mehanizam delovanja Tribulusa na povećanje mišićne mase sličan je mehanizmu delovanja anaboličkih steroida, ali nije štetan. Naime, za razliku od Tribulusa, anabolički steroidi (prvenstveno muški hormon) svojom povećanom koncentracijom mehanizmom povratne sprege deluju na hipotalumus. Hipotalamus prepoznaje povećanu količinu muških hormona te smanjuje izlučivanje GnRH (gonadotropine-oslobađajući hormon), hormona koji deluje na hipofizu. Smanjenjem lučenja GnRH iz hipotalamusa dolazi do smanjenog izlučivanja LH (luteinizirajući hormon) iz hipofize, a samim time dolazi do smanjenje proizvodnje vlastitog muškog hormona u testisima. Kod dužeg uzimanja anaboličkih steroida može doći do smanjenja funkcije testisa, smanjenja libida što dovodi do impotencije.

Tribulus terrestrisMaskulin® biljne kapi deluje na hipofizu koju stimuliše na povećano lučenje LH pa samim tim dolazi do povećanog stvaranja vlastitog (endogenog) muškog hormona u testisima. Upravo zbog toga prilikom uzimanja Maskulin® biljnih kapi uz povećanje mišićne mase dolazi i do istovremenog povećanja libida i poboljšanja spolne funkcije. Povećana količina muških hormona deluje na sintezu proteina i na vrlo efikasno povećanje mišićne mase.

Dakle, i anabolički steroidi i Maskulin® biljne kapi dovode do povećanja mišićne mase, ali Maskulin® biljne kapi ne remete vrlo važnu fiziološku vezu HIPOTALAMUS – HIPOFIZA – CILJNI ORGANI (TESTISI) – HIPOTALAMUS.

Budući da se Bugarska smatra kao najbolja poljoprivredna zemlja koja je bogata vitaminima i mineralima, tako da nije slučajno kako se ova biljka uzgajana baš u Bugarskoj. Alternativa Medica kao vodeći proizvođač biljnih preparata na područiju Balkana više od 17 godina ispituje delovanje  aktivnih komponenti biljke Tribulus terrestris Bulgaricum. Kao rezultat naučnih istraživanja  nastale su Maskulin® biljne kapi koje proizvodi “Alternativa Medica” i koje prihvaćene  u svetu kao najkvalitetniji proizvod ovog tipa. Maskulin® biljne kapi u svakoj bočici sadrži tačno definisanu količinu tečnog  ekstrakta biljke Tribulus terrestris L. Bulgaricum. Takođe je bitno naglasiti da je potrebno barem 3 meseca redovnog korišćenja Maskulin® biljnih kapi, kako bi se osetili garantovani pozitivni efekti.

Najčešće preporučivan način uzimanja Tribulusa zbog povećanja mišićne mase je 3,5ml dva puta na dan kroz period od dva do tri meseca. Naravno, da bi TribulusMaskulin® kapi ispoljile maksimalan efekat potrebno je prilagoditi način ishrane i na ispravan način opteretiti mišiće.

Napomena: Čuvati van domašaja dece. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Dodatak ishrani nije zamena redovnoj ishrani. Važno je pridržavati se umerene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života.

Maskulin® biljne kapi – način upotrebe i doziranje

Maskulin® biljne kapi su pakovane u bočici od 50ml. Preporučena upotreba Maskulin® biljnih kapi za odrasle i decu stariju od 12 godina je dva puta dnevno po 3,5ml, sa vodom ili čajem, između obroka.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).