Apotekaonline
Korpa

Eucerin Q10 ACTIVE

EUCERIN Q10 ACTIVE DNEVNA KREMA ZA NORMALNU I MEŠOVITU KOŽU
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN Q10 ACTIVE DNEVNA KREMA ZA NORMALNU I MEŠOVITU KOŽU
Eucerin q10 active dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu je lagana, dnevna krema protiv bora za zrelu kožu sklonu osetljivosti.Formulisana sa koenzimom Q10, koji daje energiju ćelijama, kako bi napunila ćelije i štitila od oštećenja slobodnim radikalima što uzrokuje linije i bore, i SPF 15 sa vis..
2.294,15 RSD 2.699,00 RSD
EUCERIN Q10 ACTIVE DNEVNA KREMA ZA SUVU KOŽU
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN Q10 ACTIVE DNEVNA KREMA ZA SUVU KOŽU
Eucerin q10 active dnevna krema za suvu kožu je negujuća krema sa koenzimom Q10 za vraćanje energije i pomoć u sprečavanju prevremnog starenja.Eucerin Q10 ACTIVE dnevna krema za suvu kožu je specijalno formulisana sa konezimom Q10, koji daje energiju ćelijama i predstavlja supstancu koja prirodno na..
2.294,15 RSD 2.699,00 RSD
EUCERIN Q10 ACTIVE KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN Q10 ACTIVE KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU
Eucerin q10 active krema za područje oko očiju ublažava otečenost i fine linije i bore u osetljivom području oko očiju.Koenzim Q10, supstanca koja prirodno nestaje sa godinama, ponovo puni ćelije kože povećavajući njihov regenrativni potencijal kako bi se smanjile bore i kolutovi oko očiju, dok anti..
1.892,95 RSD 2.227,00 RSD
EUCERIN Q10 ACTIVE NOĆNA KREMA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN Q10 ACTIVE NOĆNA KREMA
Eucerin q10 active noćna krema je krema bogate teksture za negu osetljive kože i smanjenje finih linija i bora dok spavate.Sadrži jedinstvenu kombinaciju koenzima Q10, koji predstavlja supstancu koja prirodno nastaje u koži i daje energiju ćelijama, kako bi se zaštitile od oštećenja slobodnim radika..
2.426,75 RSD 2.855,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)

Eucerin Q10 Active linija je linija proizvoda za negu kože koja je dizajnirana za zaštitu protiv starenja kože. Ova linija proizvoda sadrži koenzim Q10, prirodni sastojak koji se nalazi u našoj koži i koji s vremenom postaje sve manje. Koenzim Q10 ima antioksidativne sposobnosti i pomaže u smanjenju štetnih uticaja slobodnih radikala na kožu.

Eucerin Q10 Active linija je linija proizvoda za negu kože koja je dizajnirana za zaštitu protiv starenja kože.

Eucerin Q10 Active linija uključuje proizvode kao što su dnevna krema za lice, noćna krema za lice i serum, koji pomažu u jačanju i obnovi kože. Ovi proizvodi sadrže visoku koncentraciju koenzima Q10 i druge aktivne tvari, kao što su hijaluronska kiselina i vitamin E, koje pomažu u smanjivanju znakova starenja i u jačanju zaštitne barijere kože.

Proizvodi u ovoj liniji su dermatološki testirani i sigurni za korišćenje na svim tipovima kože.

Bogata sa koenzimom Q10, Eucerin Q10 ACTIVE linija pomaže u ojačavanju ćelija nadoknađujući njihove energetske nivoe radi poboljšane regeneracije ćelija, tako da se smanjuje dubina finih linija i bora.

Šta je koenzim q10?

Koenzim q10 nije neka strana materija koju stavljate na lice da bi bilo lepše i zategnutije i da biste usporili proces starenja kože. Mi ga svi već imamo u organizmu, baš kao i hijaluronsku kiselinu koja se takođe smatra korisnom za bore.

Koža se obnavlja. A da bi taj proces funkcionisao kako treba, značajan je koenzim Q10. Koenzim q 10 pokazao se kao prilično efikasan u smanivanju bora i održavanju elastičnosti kože i zato je postao tako popularan sastojak brojnih krema.