Apotekaonline
Korpa

Bol u grlu

Bol u grlu
Brend: PHARMALIFE
Brza pomoć kod upale grla,krajnika i usne duplje! U jesenjem i zimskom periodu sluznica gornjih disajnih puteva (nosa, grla i usta) najpodložnija je upalama (virusnim ili bakterijskim) a manifestuje se crvenilom, suvoćom, bolom prilikom gutanja, kašljucanjem, promuklost. Pojava ovih neprijat..
727,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
PROPOMUCIL JUNIOR  SPREJ ZA GRLOOpis proizvoda:PropoMucil junior sprej za grlo jedini sadrži prečišćen standardizovan propolis (antimikrobik) sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) koji smanjuje upalu i bol u grlu, pomaže u rešavanju afti u usnoj duplji.Kada vas grebe i boli gr..
399,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
PROPOMUCIL SPREJ ZA GRLOOpis proizvoda:PropoMucil sprej za grlo jedini sadrži prečišćen standardizovan propolis (antimikrobik) sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) koji smanjuje upalu i bol u grlu, pomaže u rešavanju afti u usnoj duplji.Kada vas grebe i boli grlo, samo želite olakšanje..
399,00 RSD
Popust: 25%Akcija traje dok traju zalihe.Za održavanje zdravog grla. Za održavanje zdravih desni.higijena i održavanje zdravlja sluznice usta i grla smanjenje potencijalnih tegoba u grlu sprečavanje eventualnih upalnih procesa u ustima moguća prevencija parodontopatije suzbij..
693,00 RSD 735,00 RSD
ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ŽALFIJOMZa održavanje zdravog grla. Za održavanje zdravih desni.higijena i održavanje zdravlja sluznice usta i grla smanjenje potencijalnih tegoba u grlu sprečavanje eventualnih upalnih procesa u ustima moguća prevencija parodontopatije suzbijanje neprija..
510,00 RSD
Avesept žalfija oriblete su namenjene za olakšanje simptoma upale gornjihrespiratornih puteva I promuklosti. Ekstrakt žalfije deluje lokalno antiseptično Iispoljava antibakterijsko, fungicidno I antivirusno dejstvo. Zbog svogadstrigentnog dejstva žalfija olakšava zarastanje..
432,00 RSD
Brend: VITALON
PRIMENA: Bronhisept je dijetetski suplement, sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koji se preporučuje da : -  Spreči infekciju usta i grla -  Ublaži kašalj i prehladu -  Olakša iskašljavanje -  Olakša disanje -  Osvežava da..
240,00 RSD
BRONHOCEA prašak za oralni rastvorBuket odabranih biljaka za zdravlje respiratornog sistema + Vitamin CGrip – Prehlada – Kašalj – Bol u grlu - Povišema temperaturaBronhocea je prirodni proizvod sa kombinacijom pažljivo odabranih biljaka (koren belog..
339,00 RSD
Brend: ESI
Echinaid® sprej za grloDodatak ishrani (dijetetski suplement) na bazi ekstrakta ehinacee purpuree sa prirodnom aromom mente. Ne sadrži alkohol. Pogodan za odrasle i decu stariju od 12 godina. Aplikuje se nerazblažen direktno na sluzokožu jezika i grla. Olakšava simptome kod prehlade..
461,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Dejstvo: Preparat je izrađen na bazi biološki aktivnog standardizovanog suvog ekstrakta purpurne ehinacee, koji deluju na imuni odgovor organizma, pojačavajući aktivnost limfocita i makrofaga i stvaranje interferona. Sluzi belog sleza oblažu sluzokožu ždrela i umanjuju nadražaj na kaš..
0,00 RSD
Brend: ACTAVIS
Proizvod Fitosept Sugar Free, lozenge, kao dodatak ishrani (dijetetski suplement) namenjen je održavanju zdravlja sluzokože usta. Uz prijatan osećaj svežine, otklanja grebanje, promuklost suvoću usta, kao i neprijatan zadah. Aktivan sastojak proizvoda može potencijalno da utiče na održavanje praviln..
316,00 RSD
Brend: ACTAVIS
Proizvod Fitosept , lozenge, kao dodatak ishrani (dijetetski suplement) namenjen je održavanju zdravlja sluzokože usta. Uz prijatan osećaj svežine, otklanja grebanje, promuklost, suvoću usta, kao i neprijatan zadah. Aktivan sastojak proizvoda može potencijalno da utiče na održavanje pravilnog funkci..
275,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 62 (6 strana)