Apotekaonline
Korpa

DEVERRA FARM

Srbija je zemlja koja je nadaleko poznata po svojoj netaknutoj prirodi i ponajraznovrsnijem bilju, pogotovo u planinskim predelima. Ovi potencijali su skoro neiskorišćeni, a potreba sadašnjice za zdravijim načinom života nikada izraženija. Naša težnja je od samog osnivanja bila ista – pružiti potrošačima proizvode koje i sama priroda prepisuje. Kao rezultat, 2016. godine, smeštanjem proizvodnih pogona, sa površinom od preko 3000 kvm, u podnožju planine Radan i na budućoj raskrsnici puteva mnogih zemalja regiona, počelo se sa dvogodišnjem rekonstruisanjem i stvaranjem uslova za otpočinjanje proizvodnje. Okupili smo tim iskusnih tehnoloških, farmaceutskih i ekonomskih stručnjaka koji su pojmili našu viziju kao svoju. Ovim smo načinili prvi korak ka ostvarenju iste: stvaramo Deverra Farm D.O.O.

Inicijalna proizvodnja otpčinje proreradom ekstrakata i etarskih ulja. Tržište brzo prepoznaje naše darove prirode. Stvara se lanac vrednosti i zadovoljstva među svim članovima već u prvoj godini poslovanja. Primetan je razvoj u delokrugu našeg rada, podstiče se lokalni razvoj nabavkom lekovitog bilja, zapošljavamo mlad, visoko obrazovani kadar bez radnog iskustva koji biva pod mentorstvom naših stručnjaka. Od strane potrošača se javljaju raznovrsnije potrebe koje zadovoljavamo u narednoj poslovnoj godini. Razvili smo nove artikle i opremili dodatne pogone za proizvodnju: ekstrakata, biljnih kapi, eteričnih ulja, sirupa i kozmetike posebne namene. Tržište ubrzo prepoznaju kvalitet, počinje se sa ulistavanjem naših proizvoda u velikim trgovinskim lancima i kompanija počinje da se internacionalno orijentiše. Ovako integrisan sistem smo kontinuirano učvršćavali i razvijanjem pravog sistema vrednosti zasnovanom na etičkim principima i efektivnim upravljanjem menadžmenta kvalitetom.


Brend: DEVERRA FARM
DEVERRA FLENOGEL
DEVERRA FLENOGELOpis proizvoda:Inovativna formula koja na brz i prirodan način pomaže Vašim nogama kod poteškoća u cirkulaciji nastale kao posledica proširenih vena i ispucalih kapilara. Miks ekstrakata eliminiše otok,umor i osećaj težine u nogama, vidljivo smanju..
605,00 RSD
Brend: DEVERRA FARM
Deverra Sprej za grlo Crecollino 30ml
Devvera sprej za grlo za decu na bazi propolisa i lekovitih biljaka. U svom obogaćen ekstratom ehinacee i meda ublažava grlobolju i simptome upale ždrela i krajnika. Kombinacija sa eteričnim uljem nane i vitaminom C koji pojačava njegovo delovanje, daje osećaj hlađenja, smiruje upalu i pomaže u održ..
578,00 RSD
Brend: DEVERRA FARM
Deverra Sprej za grlo za odrasle 30ml
Devvera sprej za grlo je specijalno dizajnirana formula na bazi ekstrakta propolisa, ehinacee, pitome nane, žalfije, meda, mentola i amonijum- hlorida povoljno deluje na grbobolju i riritaciju, štiti sluzokožu usta i grla, umiruje suv i nadražajan kašalj.Delovanje:HERBA PURPURNE EHINACEE - Pomaže pr..
545,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)