Apotekaonline
Korpa

MEDICO DOMUS

Medico Domus je kompanija koja se bavi proizvodnjom dijetetskih suplemenata. Osnovana je 2011. godine u Nišu. U proizvodnim halama naše kompanije nalazi se najsavremenija oprema vrhunskog kvaliteta. Celokupna oprema je u skladu sa GMP standardom. Naša kompanija posluje u skladu sa standardima ISO 9001 i HACCP a u planu je i uvođenje GMP standarda.
Misija kompanije
Ponuditi proizvod visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni.
Biti u stalnom kontaktu sa našim poslovnim partnerima i kupcima, trudeći se da zadovoljimo njihove potrebe na najefikasniji mogući način.
Ponuditi odgovarajući proizvod, u pravo vreme, na pravom mestu.
Vizija naše kompanije
Konstantan rast i razvoj uz kontinuirano poboljšanje kvaliteta proizvoda i održavanje dobrih poslovnih odnosa sa poslovnim partnerima.
Stalno praćenje novih dostignuća u nauci, usavršavanje zaposlenih i formiranje tima profesionalnih i visokoobrazovanih stručnjaka, predstavljaju temelj našeg budućeg razvoja.
Ostvariti vodeću konkurentsku poziciju u oblasti proizvodnje osnovnih farmaceutskih proizvoda u regionu.
Osnovni cilj kompanije jeste zadovoljstvo naših potrošača uz kontinuirano unapređenje sistema menadžmenta potpunog kvaliteta, kvaliteta i bezbednosti proizvoda i zaštite životne sredine.
Kreiranje kvalitetnog proizvoda obaveza je svih zaposlenih.

Brend: MEDICO DOMUS
MEDICOBIOTIC KAPSULE
Medicobiotic je visokoefikasni probiotik. Sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca saccharomyces boulardii i probiotskih kultura Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum. Medicobiotic se preporučuje kod dijareje i nadutosti, osobama izloženim stresnom načinu..
408,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
R-BIAN
R-BIANOpis proizvoda:Doprinosi ublažavanju simptoma nervoznih creva, nadutosti, gasova i grčeva u stomaku20 milijardi probiotskih kulturaLactobacillus plantarumActazin20 kapsula 1 kapsula dnevnoActazinPoboljšava varenje proteina Prebiotska funkci..
1.000,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
DOLORETAN EMULGEL
DOLORETAN EMULGELOpis proizvoda:Aktivni sastojak: Harpagophytum procumbens ,(Đavolja kandža), kamfor, mentol, eukaliptus i arnika.Doloretan gel se preporučuje kod: jutarnje ukočenosti zglobova bola u zglobovima povrede ligamenata bola u mišićima kod sportskih..
347,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
DOLORETAN KAPSULE
DOLORETAN KAPSULEOpis proizvoda:Umanjuje bol u zglobovima i leđimaPreparat protiv bolova biljnog porekla.Doloretan kapsule, sadrže harpagozid iz Đavolje kandže (Harpagophytum procumbens). Svoje dejstvo ispoljava kao COX2 inhibitor, i to:smanjuje inflamaciju smanjuje bol ..
347,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
ARONIJA STRONG PROTECT KAPSULE
Aronija strong protect je dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ploda aronije. Kapsule aronije sadrže ekstrakt sušenog ploda Aronija Melanokarpe i koriste se kao dopuna zdravoj ishrani i kao preventiva. Preparati aronije namenjeni su celoj populaciji. Prednost se daje pacijentima obolelim o..
1.399,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
FEROFOLIN KAPSULE
FEROFOLIN KAPSULEOpis proizvoda:Ferofolin je dodatak ishrani na bazi gvožđa uz dodatak vitamina C, B1, B2, B6 i B12 i minerala bakra, cinka i selena.Preporučuje se:za nadoknadu gvožđa i poboljšanje krvne slike radi povećanja efika..
540,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
FOLNAX TABLETE
Folnax je dodatak ishrani na bazi folne kiseline uz dodatak vitamina B1, B2, B6, B12 i minerala cinka i selena. Folna kiselina je važna za normalno funkcionisanje mozga, za mentalno i emocionalno zdravlje. Sprečava razdražljivost, umor, depresiju, dekoncentrisanost, nesanicu. Učestvuje u stvaranju D..
315,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
MEDICOBIOTIC BABY
MEDICOBIOTIC BABYOpis proizvoda:Medicobiotic BABY je visokoefikasni probiotik u obliku praha u pakovanog u kesicama, namanjen za upotrebu odojčadi od 4 meseca i deci. Sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca Saccharomyces boulardii i probiotskih kultura Lactobacillus rhamnosus, Lactobaci..
479,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
MEDICOSEPT ZA DECU I ODRASLE
Medicosept je efikasan antiseptik. Sadrži dve aktivne supstance: natrijumovu so usninske kiseline (natrijum usninat) i mentol. Natrijum usninat oblaže sluzokožu usne duplje i ždrela formirajući zaštitni sloj. Ova supstanca deluje antibakterijski (inhibirajući uzročnike infekcije), antiinflama..
245,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
MEDICOVIT + VITAMIN C- UKUS JAGODE
Medicovit je dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži 90mg vitamina C, što je i preporučena dnevna doza. Deca u razvoju, pušači i starije osobe mogu koristiti i veće doze. Pušačima se preporučuje unos od oko 200mg vitamina C na dnevnom nivou. Potpuna apsorpcija vitamina C poči..
245,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
MEDICOVIT + VITAMIN C- UKUS NARANDŽE
MEDICOVIT + VITAMIN C- UKUS NARANDŽEOpis proizvoda:Medicovit je dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži 90mg vitamina C, što je i preporučena dnevna doza. Deca u razvoju, pušači i starije osobe mogu koristiti i veće doze. Pušačima se preporučuje unos od oko 200mg vitamin..
245,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
MEDICOVIT IMMUNE - UKUS JAGODE
MEDICOVIT IMMUNE - UKUS JAGODEOpis proizvoda:Jedna tableta Medicovit Immune sadrži 60 mg vitamina C i 5mg cinka. Otapanje u ustima najbolji je način apsorbovanja vitamina C, što ukazuje na efikasnost dejstva Medicovit Immune lozengi. Redovna upotreba Medicovit Im..
245,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 20 (2 strana)