Apotekaonline
Korpa

Dijareja- posle uzimanja antibiotika

Brend: MEDICO DOMUS
MEDICOBIOTIC KAPSULE
Medicobiotic je visokoefikasni probiotik. Sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca saccharomyces boulardii i probiotskih kultura Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum. Medicobiotic se preporučuje kod dijareje i nadutosti, osobama izloženim stresnom načinu..
408,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
R-BIAN
R-BIANOpis proizvoda:Doprinosi ublažavanju simptoma nervoznih creva, nadutosti, gasova i grčeva u stomaku20 milijardi probiotskih kulturaLactobacillus plantarumActazin20 kapsula 1 kapsula dnevnoActazinPoboljšava varenje proteina Prebiotska funkci..
1.000,00 RSD
GASTRO TIN BILJNE KAPI
GASTRO TIN BILJNE KAPIOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona.Namena proizvoda:- za normalno funkcionisanje digestivnog sistema - kod gubitka apetita - za probleme sa varenjem (nadimanje, mučnina, gorušica) -..
620,00 RSD
HARMONY REHYDROSAL
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: ESENSA
HARMONY REHYDROSAL
RehydrosalOpis proizvoda:Rehydrosal je namenjen za pripremu rastvora koji se koristi kod lake i srednje teške dehidracije organizma usled dijareje, opekotina i povraćanja. Preporučuje se u prevenciji dehidracije i održavanju hidracije kod odojčadi, dece i odraslih i u svim drugim stanjima..
1.198,50 RSD 1.410,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE GASTROBALANS
LIFE LINE GASTROBALANSOpis proizvoda:Gastrobalans regeneriše crevnu floru i pomaže u regulaciji probavnih smetnji kao što su dijareja, nadutost, zatvor i dispepsija.Korisne bakterije se normalno nalaze u tankom i debelom crevu. One održavaju kiselo-baznu ravnotežu potrebnu za nor..
593,00 RSD
Brend: PHARMA S
PHARMAS FLORIOTIC DAILY KAPSULE
PharmaS FLORIOTIC® Daily, probiotik za celu porodicu, sadrži 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli dnevno. Dejstvo:Probiotici u PharmaS Floriotic-u  Daily:    Deluju preventivno i terapijski kod bolesti  uzrokovanih poremećajem mikrobiote creva    Poma..
540,00 RSD
Brend: PHARMA S
PHARMAS HELICOBALANS KAPSULE
Opis proizvoda:Helicobalans je jedinstveni 2 u 1 koncept, kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans.Delovanje:Kao pomoć u konvencionalnoj terapiji eradikacije Helicobacter pyloriZa smanjenje količine Helicobacter pylori u GIT-u za vrem..
1.155,00 RSD
SMECTA GO
SNIŽENA CENA -10 %
Brend: PHARMA SWISS
SMECTA GO
SMECTA GOOpis proizvoda:Protiv dijareje, zaustavlja i leči!Osnovna komponenta SmectaGo je diosmektit, prirodna glina koja pomaže u zaustavljanju i terapiji dijareje i ublažava bol u abdomenu.Dokazano je da:• Vezuje toksine i mikroorganizme i pomaže u njihovom uklanjanju iz V..
621,00 RSD 690,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
BEBYTOL D3+K1 KAPSULE
BEBYTOL D3+K1 KAPSULEOpis proizvoda:  Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge ..
599,00 RSD
Brend: BIORELA
BIORELA DAILY KAPSULE
BIORELA DAILY KAPSULEOpis proizvoda:Biorela Daily kapsule su dodatak ishrani koji sadrži čak 10 milijardi aktivnih bakterija i uključuje 3 važna, pažljivo odabrana soja: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bi-07) i Lactobacillus rhamnosus&..
439,00 RSD
Brend: BIORELA
BIORELA KAPSULE
Biorela® je aktivni probiotik koji dokazano obnavlja i štiti ravnotežu crevne mikroflore i održava zdrav nivo korisnih probiotskih bakterija važnih za otpornost creva. Biorela je inovativni probiotik koji sadrži HOWARU® restore - zaštićenu i jedinstvenu kombinaciju čistih Lacto..
910,00 RSD
BULACOL KAPSULE 250mg
BULACOL KAPSULE 250mgOpis proizvoda:Saccharomyces boulardii Bulacol 250 je dodatak ishrani na bazi probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula. U crevima čoveka, S. boulardii Bulacol 250 svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije d..
492,48 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 58 (5 strana)
Dijareja- posle uzimanja antibiotika