Apotekaonline
Korpa

AB OVO

ZNANJE I ISKUSTVO
 Naš tim i osnivači imaju više od dvadeset godina radnog iskustva u farmaceutskoj industriji.
Koristeći naše međunarodne kontakte i znanje kreiramo proizvode najvišeg kvaliteta koji garantuju visok stepen bezbednosti i efikasnosti. Naše aktivnosti su usredsređene na rad sa lekarima i farmaceutima, s kojima unapređujemo znanje, a sve u cilju pružanja najbolje medicinske usluge pacijentima i svima onima koji su svesni bitnosti zdravlja.
INOVATIVNA REŠENJA
 Mi smo brzo rastuća farmaceutska kompanija koja posluje u oblasti medicine i farmacije.
Sva naša pažnja i energija je fokusirana na plasman pre svega efikasnih i bezbednih proizvoda koji poboljšavaju zdravlje dece, žena i muškaraca. Neprestano smo angažovani na polju istraživanja i razvoja različitih projekata a posebno onih iz oblasti ginekologije, pedijatrije, dermatologije i preventivnog zdravlja.
ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ
U našoj laboratoriji radimo na inovativnim proizvodima iz oblasti specijalizovanih medicinskih proizvoda, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata. Pozivamo vas da se upoznate sa našim proizvodima koji su dostupni u apotekama.

Brend: AB OVO
MEDIHONEY APINATE OBLOGA
MEDIHONEY APINATE OBLOGAOpis proizvoda:Obloga sa Antibakterijskim Medom i AlginatomMedihoney® Apinat Obloga sa Antibakterijskim Medom (Apinat Obloga) je sterilna, nelepljiva obloga za rane koja sadrži kalcijum alginatna vlakna impregnirana Medihoney® Antibakterijskim Medom. Obloga apso..
10.276,00 RSD
Brend: AB OVO
MEDIHONEY HCS SURGICAL
MEDIHONEY HCS SURGICALOpis proizvoda:MEDIHONEY® HCS Surgical, lepljiva obloga sa MANUKA MEDOM je vlažna obloga za rane napravljena od Leptospermum meda (+15) u kombinaciji sa hidrogelnim koloidnim agensom za geliranje, okruženim lepljivom ivicom. Sredstvo za geliranje se nalazi unutar obložn..
12.216,00 RSD
Brend: AB OVO
MEDIHONEY MEDICINSKI MED 50gr
MEDIHONEY MEDICINSKI MED 50grOpis proizvoda:Medihoney®, Antibakterijski med je standardizovani antibakterijski med, pretežno od Leptospermum sp (Manuka drvo), izabran zbog svog jedinstvenog čišćenja rane i svojstava antibakterijske zaštite. Medihoney®, Antibakterijski med ..
1.903,00 RSD
Brend: AB OVO
MEDIHONEY MEDICINSKI MED 5x20g
MEDIHONEY MEDICINSKI MED 5x20gOpis proizvoda:Medihoney®, Antibakterijski med je standardizovani antibakterijski med, pretežno od Leptospermum sp (Manuka drvo), izabran zbog svog jedinstvenog čišćenja rane i svojstava antibakterijske zaštite. Medihoney®, Antibakterijski med..
5.853,00 RSD
Brend: AB OVO
SILBEN CALM KREM - Preparat protiv iritacija i svraba na koži
Silben calm krem - preparat protiv iritacija i svraba na koži je krem koji smiruje svrab, ublažava iritacije i omogućava obnavljanje ravnoteže kože.Silben calm krem sadrži biljne ekstrakte koji imaju zaštitna, umirujuća i regenerativna svojstva.Silben calm krem koji štiti kožu pogodna je z..
524,00 RSD
Brend: AB OVO
SILBEN NANO SPREJ
SILBEN NANO SPREJOpis proizvoda:Sredstvo u obliku praška u spreju deluje kao zaštitina barijera koja sprečavajući omekšavanje povređene kože, posebno kod rana sa sekrecijom pomaže da se ponovo uspostavi normalno fiziološko stanje.Sprečava moguće infekcije kod rana s..
1.215,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)