Apotekaonline
Korpa

NATURA AUCTA

NATURA AUCTA DOO je kompanija koja uvozi dijetetske suplemente i medicinska sredstva. Osnovana je 2014. godine u Nišu. Ekskluzivni je distributer FORTEKS-a (EU), jednog od najvećih proizvođača dijetetskih suplemenata u Evropi.
NAŠA MISIJA
Naša misija je da na pravom mestu u pravo vreme ponudimo proizvod visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni. Verujemo u saradnju sa prirodom. Naši proizvodi sadrže sastojke vrhunskog kvaliteta, čiste, standardizovane, kontrolisane sirovine bez GMO sastojaka, kao i najbolje iz prirode. Dosledno primenjujemo najviše standarde kvaliteta. Svi naši proizvodi prolaze brojna ispitivanja i analize, od samog početka proizvodnog procesa do datuma isteka. Sve je to deo naše posvećenosti kvalitetu.
NAŠA VIZIJA
Glavni cilj kompanije je zadovoljstvo naših kupaca zajedno sa kontinuiranim unapređenjem sistema upravljanja kompletnim kvalitetom, kvalitetom i sigurnošću proizvoda i zaštitom životne sredine.

Brend: NATURA AUCTA
DIAVRON TABLETE
Opis: Idealan antioksidans koji ima sposobnost da neutrliše slobodne radikale (jer deluje i na liposolubilne-rastvorljive u mastima i na hidrosloubilne-rastvorljive u vodi) i štiti od nastanka oštećenja ćelija i tkiva u organizmu. Koristi se, izmedju ostalog u tretmanu periferne polineuropat..
1.505,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
FORTEX VITAMIN C 200mg LIQUID
Opis:Tečni dodatak ishrani za DECU na bazi L-ASKORBINSKE KISELINE u inovativnoj DIREKT formuli sa povećanom bioraspoloživošću, komforan za upotrebu, prilagodjen deci svih uzrasta, koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, održavanju normalnog metabolizma, zaštiti ćelija od oksidativnog stres..
497,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
FORTEX VITAMIN C 500mg LIQUID
Opis:Tečni dodatak ishrani na bazi L-ASKORBINSKE KISELINE u inovativnoj DIREKT formuli sa povećanom bioraspoloživošću, komforan za upotrebu, bez dodatka šećera, koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, održavanju normalnog metabolizma, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjenju umora ..
607,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
FORTEX Zn + D3 + VITAMIN C 500 DIRECT
Opis:Imuno dodatak ishrani koji na brz i jednostavan način, kroz direktan unos (oralno disperzilna, unos bez vode), obezbeđuje organizmu korisno dejstvo OPTIMALNIH DNEVNIH DOZA vitamina C 500mg, D3 10μg i cinka 10mg i efektivno jača imunitet i otpornost organizma u borbi sa infekcijama i drugim bole..
787,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
NATURA AUCTA OMEGA 3 SOFT GEL KAPSULE
Omega-3 masne kiseline su esencijalne. Telo ih ne može samo proizvesti nego ih mora dobiti iz hrane.Igraju ključnu ulogu u funkciji mozga, normalnom rastu i razvoju te mogu smanjiti rizik od srčanih bolesti. Omega-3 masne kiseline su visoko koncentrisane u mozgu i važne su za kognitivni razvoj i pon..
605,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
NORMOTENZ KAPSULE
NORMOTENZ je dijetetski suplement koji na klinički dokazan, a potpuno prirodan način i bez neželjenih dejstava, pomaže u regulaciji povišenog krvnog pritiska.Delovanje NORMOTENZ-a Dejstvo NORMOTENZ-a je dokazano u kliničkim istraživanjima koja su sprovedena prvenstveno u SAD kao i u nekim d..
1.180,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
PICOSITOL KESICE
Za normalnu funkciju jajnikamio-inozitol 2000 mg, L-arginin 100 mg, folna kiselina 400 µg, vitamin D 10 µgpotpomaže normalnu funkciju jajnika, potpomaže regulaciju menstrualnog ciklusa i proces ovulacije, održava hormonalni balansPreporučena doza: 1 kesica dnevnoPakovanje sadrži 30 kesica...
3.022,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
PROBIEN KIDS TABLETE ZA ŽVAKANJE
Opis:PROBIEN KIDS je dodatak ishrani za decu sa inulinom i korisnim bakterijama Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum.Aktivni sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 tableta za žvakanje):Inulin – 100 mg; Lactobacillus acidophilus – 1 x 10y CFU; Bifidobacterium longum 1 x 10y CFU sa zasl..
787,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
PROBIEN SINBIOTIK KAPSULE
PROBIEN SINBIOTIK (Prebiotik + Probiotik) + B KOMPLEKS je namenjen održavanju ravnoteže crevne mikroflore i preporučuje se tokom primene antibiotika.Prebiotici su nedigestibilni sastojci hrane koji imaju povoljan efgekat na ljudsko zdravlje tako što selektivno stimulišući rast i ak..
400,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
PROBIEN SINBIOTIK KESICE ZA DECU
PROBIEN SINBIOTIK (Probiotik+Prebiotik) u kesicama, za decu, je dodatak ishrani koji je namenjen deci za održavanje ravnoteže crevne flore.Prebiotici su nedigestibilni sastojci hrane koji imaju povoljan efekat na ljudsko zdravlje tako što selektivno stimulišu rast odredjenog broja ba..
570,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
PROSTAMAX KAPSULE
Maksimalna nega za prostatuEkstrat testeraste palme 320 mg, Kopriva 240 mg, Vrbovka 240 mg, Selen 10 µgpomaže normalnoj funkciji prostate (kestenjače), smanjuje potrebu za učestalim mokrenjem, doprinosi normalnoj spermatogenezi i seksualnoj funkciji muškarcaPre upotrebe pročitati uputstvo.Pakovanje ..
1.228,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
S-FEMME KESICE
Za žensku plodnost i hormonalni balansmio-inozitol 1000 mg, L-karnitin 300 mg, vitamin E 20 mg, folna kiselina 400 µg, biotin 500 µg, pantotenska kiselina 10 mgpotpomaže procesu ovulacije i plodnosti kod žena, pomaže stimulaciji funkcije jajnika i kvalitetu jajnih ćelija, održava hormonalni balansPr..
3.022,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)