Apotekaonline
Korpa

PRIRODA NA DAR

Brend Priroda na Dar je nastao iz velike ljubavi prema prirodnom životu i potrebe da se stvori linija visokokvalitetnih proizvoda na bazi lekovitog bilja Balkana. Da približimo pouzdane i efikasne travarske recepte onima kojima su najpotrebniji.

Stvoreni smo iz velike želje da naša deca i naši najbliži koriste ono najbolje iz prirode. Priroda nam vekovima daje najbolje od sebe, sopstvenu snagu bilja i minerala, snagu isceljenja i zdravlja za naše dobro. Tradicionalna medicina i travarstvo na prostoru Balkana se oduvek odlikovalo snagom i znanjem da se mnoge retke i manje retke lekovite biljke upotrebe za dobrobit ljudi i čovečanstva. Formule i sastavi nekih travarskih preparata su još uvek misterija svojim spektakularnim delovanjem. Balkan je ujedno vrlo kompleksan region Evrope koji je najbogatiji endemskim i retkim vrstama biljaka, sa snažnim farmakološkim delovanjem.


BIOBALSAM PRIRODNA KREMA ZA FISURE, FISTULE, OPEKOTINE, ČIR I RANE KOJE TEŠKO ZARASTAJU
BioBalsam krema je jedinstveni biljni preparat specijalno formulisan za efikasno lečenje fistula, fisura i rana na koži. Napravljena po staroj travarskoj recepturi, BioBalsam krema pruža izuzetne rezultate u brzom zarastanju kože, smirivanju upala i opekotina, kao i ublažavanju neprijatnih simptoma...
1.500,00 RSD
BIOCALENDULA PRIRODNA NEVENOVA KREMA ZA EKCEME, DERMATITIS I PSORIJAZU
BioCalendula krema od nevena za ekceme je fantastična potpuno prirodna biljna krema od lekovitog bilja po pristupačnoj ceni. To je tradicionalni travarski melem sada i u obliku kao savremena nevenova krema za opekotine i regeneraciju kože, za psorijazu i smanjenje ožiljaka, melem za brže zarastanje ..
1.000,00 RSD
BIOCAPILARY KAPI ZA CIRKULACIJU I ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA, ARTERIJA, KAPILARA I VENA
BioCapillary je fantastična formula lekovitog bilja pretvorena u tinkturu i kapi za cirkulaciju, koji jača kapilare prirodnim putem, poboljšava krvotok, smanjuje mogućnost dobijanja tromboze, hemoroida, a i najbolji je prirodni preparat protiv ateroskleroze.Šta je ateroskleroza i koliko je opasna?At..
1.400,00 RSD
BIOCOLON KAPI ZA NERVOZNA CREVA, IBS I NERVOZAN STOMAK SA RETKIM I ČESTIM STOLICAMA
BioColon biljne kapi za nervozna creva i nervozni stomak su prirodni preparat protiv kolitisa i nadutosti, ali i dodatak ishrani za ulcerozni kolitis i Kronovu bolest. Ukoliko dođe do bilo kakvih poremećaja u ovom procesu, javlja se sindrom nervoznih creva ili sindrom iritabilnog kolona, a simptomi ..
1.400,00 RSD
BIODERMA KAPI ZA PSORIJAZU I ČIŠĆENJE JETRE PO RECEPTU MARIJE TREBEN
BioDerma (ranije se zvala BioPsorijaza) tinktura i biljne kapi za psorijazu i čišćenje jetre je alkoholni rastvor čuvene mešavine lekovitog bilja austrijske travarke Marije Treben koji se godinama unazad uspešno koristi na veliko zadovoljstvo svih koji boluju od psorijaze. Ona je napisala jedan popu..
1.400,00 RSD
BIODERMA PRIRODNA KREMA ZA PSORIJAZU, EKCEME, DNEVNU NEGU I OSETLJIVU KOŽU BEBA
BioDerma krema za osetljivu kožu je specijalna biljna krema za vrlo osetljivu kožu i psorijazu nastala kao potreba da se ljudima koji pate od teškog oblika psorijaze sa ljuspicama ubrza smirivanje kože i da se mažu velike površine kože pod upalom.BioDerma krema za osetljivu kožu se koristi kod slede..
1.000,00 RSD
BIOGAST KAPI ZA GASTRITIS, GERB, POVIŠENU KISELINU I HELIKOBAKTER PILORI
BioGast je biljna tinktura za poboljšanje stanja želuca i koristi se kao dodatak ishrani kod lečenja gastritisa i gorušice, jake želudačne kiseline i prisustva helikobaktera.Najveći benefit revolucionarnih BioGast kapi je što brzo smiruju gorušicu i povećanu želudačnu kiselinu, umiruju tegobe gastri..
1.400,00 RSD
BIOGAVEZ GEL SA GAVEZOM ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE, KOLENA, LEĐA, RUKE I NOGE
Gavez je lekovita biljka koja je poznata po svojoj lekovitoj sluzi koja deluje regenerativno na kožu, zglobove, ligamente. Narodna medicina je gavez koristila kod većine povreda i trauma koštano mišićnog sistema, kod izvrtanja zglobova, iščašenje, povrede ligamenata, tetiva, kod otoka. BioGavez..
800,00 RSD
BIOHAND PRIRODNA BILJNA KREMA ZA RUKE SA LEKOVITIM BILJEM I MIRISOM RUŽE
Visokokvalitetna Biohand krema je biljna krema za ruke sa mirisom ruže, sastavljena samo od prirodnih sastojaka.BioHand biljna krema za ruke sa mirisom ruže se koristi za:DNEVNU NEGU rukuINTEZIVNU NEGU ruku koje su izložene stalnoj iritacijiNEGU PETANEGU LAKTOVANEGU PRSTIJU na stopalimaU pitanju je ..
500,00 RSD
BIOHEMOR KAPI ZA HEMOROIDE I ŠULJEVE
BioHemor biljne kapi su izvanredan prirodni preparat koji zaustavlja krvarenje hemoroida (šuljeva) i jača vene. Tinktura je napravljena po tradicionalnom receptu od lekovitih trava koje vrlo brzo donose olakšanje kod akutnih stanja i najtipičnijih hemoroidalnih simptoma.Šta su hemoroidi (šuljevi)?He..
1.400,00 RSD
BIOHEMOR KREMA - EFIKASNA BILJNA KREMA ZA SPOLJNE I UNUTRAŠNJE HEMOROIDE
BioHemor krema je biljna visokokvalitetna krema za hemoroide i ublažavanje tegoba kod hemoroidalnih tegoba na bazi aktivnih supstanci divljeg lekovitog bilja Balkana, minerala i aktivnih supstanci. BioHemor (stari naziv je BioHemorrhoids) krema za hemoroide je spravljena po tradicionalnoj travarskoj..
600,00 RSD
BIOLAKSATIV KAPI PROTIV OPSTIPACIJE, NADIMANJA, TVRDE STOLICE, EFIKASNO ZA LENJA CREVA
BioLaksativ biljne kapi su prirodni lek za čišćenje creva i omekšavanje tvrde stolice. Koriste se kod problema sa opstipacijom, nadimanjem stomaka i zatvorom, kako bi se na blagi, ali efikasan način poboljšalo normalno pražnjenje creva i uklonila hronično tvrda stolica.Jedna od glavnih prednosti Bio..
1.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)