Apotekaonline
Korpa

QUALIPHAR

Kualiphar je snažan nezavisni zdravstveni igrač na belgijskom tržištu.
Kao belgijska porodična kompanija, Kualiphar se specijalizovala za istraživanje i razvoj, proizvodnju i marketing OTC lekova, dodataka prehrani, kozmetike i drugih zdravstvenih proizvoda. Svoje usluge i znanje nudimo i trećim licima u Belgiji i u više od 60 izvoznih zemalja. Mnoge velike i male kompanije se već oslanjaju na Kualiphar-ovo iskustvo.
U Kualiphar-u smo posvećeni održivim i ekološkim inovacijama kao ključnom delu naše proizvodnje i asortimana. Ova strateška poslovna filozofija, koja stavlja kupce u središte pozornice (apoteke, lekari i bolnice), ne dovodi samo do snažnog rasta u Belgiji već i u zemljama izvoznicama.
Danas je Kualiphar jedna od vodećih belgijskih porodičnih kompanija u okviru OTC (over-the-counter) farmaceutske industrije, sa vodećom 3 pozicijom na ključnim tržištima kao što su lekovi protiv kašlja (Toularink®) i grlobolje (Medica®) , sredstva za dezinfekciju / negu rana (Cedium®), dodaci hrani (Biocure®), sredstva za odbijanje insekata (Mouskito®) i proizvodi za higijenu nosa (Phisiologica®).
NAŠA MISIJA
Kualiphar teži da bude najbolji zdravstveni partner. Nastojimo da ljude učinimo zdravijima i sretnijima pomoću visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda.
Razvijamo, proizvodimo i isporučujemo zdravstvene proizvode sa dodatnom vrednošću kroz partnerstva orijentisana na usluge.
Da bismo osigurali svoj dugoročni rast, nastavićemo da se specijalizujemo za istraživanje, razvoj, proizvodnju i marketing naših lekova i zdravstvenih proizvoda.
Kualiphar je član belgijske krovne organizacije Bachi za lekove koji se prodaju bez recepta i zdravstvene proizvode i stara se o njenim interesima.
Bachi ima za cilj da zastupa svoje članove i promoviše njihove zajedničke interese. Bachijev prioritet je promovisanje povoljne društvene i političke klime za brigu o sebi, koja stavlja pacijenta / potrošača u središte.
Bachi teži priznavanju društveno-ekonomske uloge samopomoći, sa posebnim naglaskom na važnost javnog zdravlja, farmaceuta i članova udruženja.

Brend: QUALIPHAR
BABYFEN KAPI PROTIV GRČEVA
Babyfen je ulje sastavljeno od ulja pšeničnih klica i ulja kima, namenjeno bebama i deci uzrasta do 12 godina. Deluje blagotvorno kod tegoba pri varenju, kod usporenog i otežanog varenja, nadutosti i grčeva. Babyfen je 100% prirodan proizvod koji otklanja grčeve, osećaj nadimanja i obezbeđuje..
870,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)