Apotekaonline
Korpa

JADRAN GALENSKI LABARATORIJ

JGL je osnovan 1991. godine kao prvo potpuno privatno farmaceutsko dioničko društvo u Hrvatskoj.
Od ranih dana vjerovalo se da će se s vremenom razviti u međunarodnu farmaceutsku kompaniju koja će raditi izvan hrvatskih granica. Uz preduzetništvo, ambiciju i veliku strast i energiju, to je bio početak priče koja traje više od četvrt veka. Bilo je presudno okupiti i motivisati ljude, stvoriti tim spreman za velike izazove.
Priča o uspehu JGL-a dobila je zamah kada je JGL napustio apoteku „Jadran“, neposredno nakon raspada Jugoslavije, i s početkom proizvodnje generičkih lekova u kategoriji osnovnih lekova. To su bili lekovi male proizvodne serije koji velikoj farmaceutskoj industriji nisu bili zanimljivi jer nisu bili profitabilni.
Napuštanjem lokalnih okvira i širenjem poslovanja na teritoriji Hrvatske, a zatim i regiona - na Sloveniju 1992. godine, Bosnu i Hercegovinu 1997. godine i Makedoniju i Srbiju 2001. godine - preduzet je dodatni korak koji je stvorio preduslove za dalji rast i razvoj. Ipak, pokretanje operacija na tržištima Rusije (1998), praćeno Ukrajinom (2004) i Kazahstana (2006), iz trenutne perspektive, pokazalo se ključnom strateškom odlukom kompanije.

ALFABIOTIK VREĆICE 21X600 MG
Opis: Alfabiotik je inovativan dodatak ishrani namenjen odraslima. U sebi sadrže jedinstvenu kombinaciju kompleksa AHCC®FD (acetilirani alfa 1,4 glukan) i bakterijske kulture BB12®.Alfa glukan je prirodna supstanca ko..
5.380,00 RSD
FEMINAL KAPSULE
FEMINAL KAPSULEOpis proizvoda:Glavni sastojci Feminal kapsula su izoflavoni. Oni spadaju u grupu biljnih supstanci koje su slične polnim hormonima. Upravo zato izoflavoni mogu oponašati pozitivna delovanja hormona, dok su štetna izbegnuta. Pored smanjenja svih tegoba ..
1.450,00 RSD
LACTOGYN INTIMNI SAPUN, 250ML
Namena: Lactogyn intimni sapun je namenjen za svakodnevnu negu i higijenu intimnog područjaNačin primene:Malu količinu sapuna naneti na intimno područje, razmazati i dobro isprati vodom.Sastav:Ekstrakt kamilice i nevena, mlečna kiselinaEkstrakti kamilice i nevenai mlečna kiselina, pružaju svakodnevn..
950,00 RSD
LACTOGYN KAPSULE
LACTOGYN KAPSULE Opis proizvoda: Lactogyn vraća ravnotežu vaginalne flore i stoga na prirodan način pomaže u održavanju urogenitalnog zdravlja.Delovanje: Simptomi kao što su peckanje, svrb u intimnom području i vaginalni sekret predstavljaju probleme koji su poznati vel..
899,00 RSD
VIZOL S 0,21% KAPI ZA OČI
Idealan kod blažih smetnji suvog oka. Sadrži visokokvalitetan natrijum hijaluronat u koncentraciji od 0,21%.Osnovne prednosti Vizol S 0,21 kapi:•    Trenutno ublažava blaže smetnje suvog oka•    Efikasno se raspoređuje po površini oka•    Pogodan kod simp..
727,00 RSD
VIZOL S 0,4% KAPI ZA OČI
Kod težih smetnji suvog oka potrebno je trenutno i dugotrajno rešenje. Vizol S 0,4 sadrži visoku koncentraciju natrijum hijaluronata u obliku suze. Lakše se i bolje primenjuje od gela, a pruža dugotrajan osećaj prijatnosti.Osnovne prednosti Vizol s 0,4 kapi:•    Trenutno ublažava teže..
960,00 RSD
VIZOL S ALLERGY KAPI ZA OČI
Vizol S ALLERGY kapi za sprečavanje i ublažavanje simptoma alergije oka. Ectoin®.Osnovne prednosti Vizol S Allergy kapi:•    Štite od štetnog delovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osetljive sluzokože oka.•    Pogodan je za osobe koje nose kontakt..
1.199,00 RSD
VIZOL S INTENSIVE KAPI ZA OČI
Dugotrajna suvoća oka može uzrokovati oštećenje površine oka i još dugotrajniji osećaj neprijatnosti. Vizol S INTENSIVE vitaminske kapi za oči imaju dvostruko delovanje: podstiču regeneraciju površine oka i čine je ponovo glatkom i vlaže oko.Osnovne prednosti Vizol S intensive kapi:•   &nb..
999,00 RSD
URIROSE 10 КЕSICA
URIROSE 10 КЕSICA Aktivni sastojci:D-manoza (2g) ekstrahovana iz kore breze (Betula pendula), suvi ekstrakt cveta hibiskusa (Hibiscus sabdariffa), liofilizirani sok ploda brusnice (Vaccinum macrocarpon), aroma grožđa, limunska kiselina, srestvo protiv zgrudnjavanja - silicijum dioksid, zaslađiv..
1.345,00 RSD
URIROSE KIDS 10 КЕSICA
URIROSE KIDS 10 КЕSICA Aktivni sastojci:D-manoza (1g) ekstrahovana iz kore breze (Betula pendula), liofilizirani sok ploda brusnice (Vaccinum macrocarpon), sorbitol, aroma grožđa i nara, limunska kiselina, srestvo protiv zgrudnjavanja - silicijum dioksid, zaslađivač - steviol glikozidNamena pro..
1.020,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)