Apotekaonline
Korpa

Demencija ( senilnost)

BRAINVIT TABLETE
SNIŽENA CENA -18 %
Brend: HEALTH AID
BRAINVIT TABLETE
BRAINVIT TABLETEOpis proizvoda:Brainvit ® tablete su dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija. Sadrže izabrane vitamine, aminokiseline, antioksidanse ibiljke koje pomažu održavanje dobrog protoka krvi kroz mozak obezbeđujući normalnu koncentaciju,memoriju i pažnju. ..
3.345,60 RSD 4.080,00 RSD
Cerebronal
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: VEMAX
Cerebronal
Cerebronal je namenjen za dopunu tretmana demencije. Poboljšava mehanizme koji pomažu pri pamćenju. Sadrži patentirani kompleks UMP, holin i DHA koji je neophodan za sinaptogenezu. Pored toga u sastavu se nalazi i astaksantin, acetil-L-karnitin, vitamin D, vitamini B grupe i ekstrakti 29 biljak..
2.250,00 RSD 3.000,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON LUTEIN 10MG - Preparat za poboljšanje zdravlja očiju
Jamieson lutein - preparat za poboljšanje zdravlja očiju lutein čuva i poboljšava zdravlje očiju.To je žuto obojeni liposolubilni pigment iz grupe ksantofilnih karotenoida. U prirodi se nalazi u biljkama, algama i nekim mikroorganizmima, kao slobodan ili u obliku estara. Lutein se preporučuje zbog sv..
1.645,00 RSD
Brend: NOW
NOW SPIRULINA
 NOW SPIRULINAOpis proizvoda: Spirulina, jednoćelijska, plavo-zelena slatkovodna alga, predstavlja neverovatan izvor nutrijenasa, jer sadrži značajne količine beta karotena, vitamina B12, gvožđa i hlorofila. Odličan je izvor nukleinskih – RNK i DNK, i gama-linolnih (GLA) masnih..
1.399,00 RSD
Brend: SINEFARM
SINEFARM KAPI OD GINKA
SINEFARM KAPI OD GINKAOpis proizvoda:DIJETETSKI SUPLEMENT – ORALNE KAPINačin upotrebe: Za navedena stanja popiti 2 puta dnevno po 30 kapi pre jela sa malo vode, mleka, meda i slično.Napomene: Pre upotrebe promućkati.Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Suplementi ..
257,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
SPIRULINA NATURA ACUTA 300 TBL
 SPIRULINA NATURA ACUTABogatstvo vrednih sastojaka Spirulina je bogat izvor hranjivih materija. Sadrži 60 posto belančevina, 18 amino kiselina te vitamine A, C, E, D i B. Zbog značajne količine vitamina B12, pomaže u razvoju zdravog tkiva, ali i metabolizma svake stanice u organizmu. Od mi..
935,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
SPIRULINA NATURA ACUTA 600 TBL
 SPIRULINA NATURA ACUTABogatstvo vrednih sastojaka Spirulina je bogat izvor hranjivih materija. Sadrži 60 posto belančevina, 18 amino kiselina te vitamine A, C, E, D i B. Zbog značajne količine vitamina B12, pomaže u razvoju zdravog tkiva, ali i metabolizma svake stanice u organizmu. Od mi..
1.425,00 RSD
SPIRULINA SAN SEBASTIAN 300 TABLETA
SPIRULINA SAN SEBASTIAN 300 TABLETAOpis proizvoda:Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obn..
938,00 RSD
SPIRULINA SAN SEBASTIAN 600 TABLETA
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskust..
1.407,00 RSD
Brend: Qealth
Q10 EPA KAPSULE
Novi , 100 % prirodni i jedinstveni preparat. Prvi put na našem trzistu idealna kombinacija za sve osobe preko 35 godina starosti,jer u svom sastavu sadrži: koenzim Q 10,omegu 3 i vitamin E. Koenzim Q 10 proizvodi se u jetri ,ali posle 30-ete godine starosti njegova proizvodnja u našem..
1.075,00 RSD
THYROSEA KAPSULE
Dijetetski suplement. Spirulina i kalijum jodid, 30 mekih želatinskih kapsula. Jedna kapsula sadrži 100 mg spiruline u prahu i 196,2 µg kalijum jodida (ekvivalentno 150 µg čistog joda). Unos dovoljne količine joda je neophodan za normalno funkcionisanje štitne žlezde i njenih horm..
789,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)
Demencija ( senilnost)