Meni
Korpa

Demencija ( senilnost)

Demencija ( senilnost)
Brend: HEALTH AID
BRAINVIT TABLETEOpis proizvoda:Brainvit ® tablete su dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija. Sadrže izabrane vitamine, aminokiseline, antioksidanse ibiljke koje pomažu održavanje dobrog protoka krvi kroz mozak obezbeđujući normalnu koncentaciju,memoriju i pažnju.Gvožđe,..
3.199,00 RSD
CHLOROXYGEN® – SUPER HRANA BROJ 1KONCENTROVANI HLOROFIL + KISEONIK16 PUTA JAČA KONCENTRACIJA HLOROFILA OD STANDARDAOpis proizvoda:Povećajte svoje energetske nivoe prirodno sa ChlorOxygenom. Na ovaj način dobijate energiju bez šećera, kofeina, ili drugih stimulansa.   ..
5.250,00 RSD
Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fi..
5.149,00 RSD
Brend: NOW
 NOW SPIRULINAOpis proizvoda: Spirulina, jednoćelijska, plavo-zelena slatkovodna alga, predstavlja neverovatan izvor nutrijenasa, jer sadrži značajne količine beta karotena, vitamina B12, gvožđa i hlorofila. Odličan je izvor nukleinskih – RNK i DNK, i gama-linolnih (GLA) masnih..
1.399,00 RSD
ModificovaniCitrusPectinPectaSol-CDr. IsaacEliazM.D., L.AcOpis proizvoda: Modifikovani limunov pektin (MCP) je dobijen iz kore i pulpe limuna. MCP se dobija na dva načina, ili preradom limunovog pektina u laboratoriji toplotom i promenom pH vrednosti, ili što se..
8.540,00 RSD
Brend: Qealth
Novi , 100 % prirodni i jedinstveni preparat. Prvi put na našem trzistu idealna kombinacija za sve osobe preko 35 godina starosti,jer u svom sastavu sadrži: koenzim Q 10,omegu 3 i vitamin E. Koenzim Q 10 proizvodi se u jetri ,ali posle 30-ete godine starosti njegova proizvodnja u našem..
1.075,00 RSD
Brend: SINEFARM
SINEFARM KAPI OD GINKAOpis proizvoda:DIJETETSKI SUPLEMENT – ORALNE KAPINačin upotrebe: Za navedena stanja popiti 2 puta dnevno po 30 kapi pre jela sa malo vode, mleka, meda i slično.Napomene: Pre upotrebe promućkati.Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Suplementi ..
257,00 RSD
Super hrana, alkalizuje telo, popravlja krvnu sliku, uništava bakterije i maligne ćelije.Prema istraživanjima obavljenim na uzorku od 150 vrsta biljaka iz celog sveta ječmena trava se pokazala kao NAJBOGATIJI IZVOR HRANE sa skoro idealnim balansom hranljivih sastojaka u jednom izvoru. Može ..
0,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
 SPIRULINA NATURA ACUTABogatstvo vrednih sastojaka Spirulina je bogat izvor hranjivih materija. Sadrži 60 posto belančevina, 18 amino kiselina te vitamine A, C, E, D i B. Zbog značajne količine vitamina B12, pomaže u razvoju zdravog tkiva, ali i metabolizma svake stanice u organizmu. Od mi..
935,00 RSD
Brend: NATURA AUCTA
 SPIRULINA NATURA ACUTABogatstvo vrednih sastojaka Spirulina je bogat izvor hranjivih materija. Sadrži 60 posto belančevina, 18 amino kiselina te vitamine A, C, E, D i B. Zbog značajne količine vitamina B12, pomaže u razvoju zdravog tkiva, ali i metabolizma svake stanice u organizmu. Od mi..
1.425,00 RSD
SPIRULINA SAN SEBASTIAN 300 TABLETAOpis proizvoda:Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obn..
938,00 RSD
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskust..
1.407,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)