Apotekaonline
Korpa

SAN SEBASTIAN

SAN SEBASTIAN - Apoteka Online

HIMALAJSKA KRISTALNA SO – SAN SEBASTIAN
Himalajska so je stvorena pre oko 250 miliona godina u podnožju najvećeg energetskog centra Zemlje – Himalaja, u periodu kada je Zemlja bila savršeni ekosistem i smatra se zdravijom i čistijom od drugih soli. Ova kristalna so je stvorena sušenjem praistorijskog mora u kojem je postao život na pl..
175,00 RSD
KURKUMIN TURMERIC KAPSULE
KURKUMIN TURMERIC KAPSULEOpis proizovda:Lekovit koren za 1000 bolesti! Turmeric Curcumin su kapsule koje sadrže koncentrovan ekstrakt Kurkume (Curcuma Longa). Kurkuma svojim širokim spektrom lekovitih svojstava oduševljava lekare i nutricioniste širom sveta i zasluženo je pr..
855,00 RSD
SPIRULINA SAN SEBASTIAN 300 TABLETA
SPIRULINA SAN SEBASTIAN 300 TABLETAOpis proizvoda:Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obn..
938,00 RSD
SPIRULINA SAN SEBASTIAN 600 TABLETA
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskust..
1.407,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)