Meni
Korpa

Q10 EPA KAPSULE

Q10 EPA KAPSULE
Q10 EPA KAPSULE
1.075,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Qealth
  • Šifra proizvoda: BR-65156
Kupovina: 49
Pregleda: 21

Novi , 100 % prirodni i jedinstveni preparat.
Prvi put na našem trzistu idealna kombinacija za sve osobe preko 35 godina starosti,jer u svom sastavu sadrži: koenzim Q 10,omegu 3 i vitamin E.
Koenzim Q 10 proizvodi se u jetri ,ali posle 30-ete godine starosti njegova proizvodnja u našem organizmu opada,a on je izvor energije za sve vitalne organe,olakšava simptome srčanih bolesti, usporava starenje svih ćelija u organizmu.
Omega 3 jedinstveni i veoma važan deo masne kiseline koji utiče na aktivnost srca i mozga, podiže raspoloženje i usredsređuje misli. Značajno snižava broj triglicerida u krvi.
Vitamin E je prisutan kao jak antioksidant, štiti ćelije organizma od starenja, olakšava funkcionisanje nervnog sistema.

Uzmite  Q 10 EPA  ako želite da uvek budete vitki, puni energije, da vam srčani mišić radi besprekorno, a sa tim i zdravi i lepi, jer lepota dolazi iznutra.
Takođe, naš proizvod je jeftiniji, u odnosu na kupovinu sva tri sastojka odvojeno i tako štitmo Vaš budžet.
Ova kombinacija je idealna jer se koenzim Q 10 najbolje razlaže u ribljem ulju, tj u ovom slučaju Omegi 3, a zajedno sa vitaminom E dovodi do maksimalne iskorišćenosti do 85% u odnosu na druge proizvode ove vrste kod kojih je iskoriscenost do 45%.
Vaša doza zdravlja u jednoj kapsuli! Sačuvajte Vaš budžet i koristite moć prirode Q-10 EPA!

Pakovanje: 30 kapsula

Tagovi: q10 , epa , kapsule , omega3 , 3 , vitamin , e , srce , srcani , misic