Meni
Korpa

Preparati za mazanje noktiju

Preparati za mazanje noktiju
Brend: NUTRA NAIL
Zdravi i duzi nokti za samo 5-7 dana!Kalcijumska, proteinska i vitaminska formulaPreporuka: Za slabe, lomljive nokte sa iskrzanim ivicama kao i nokte koji se razdvajaju, pucaju, nemaju jacinu, lako se savijaju i listaju.Rešenje: Kalcijumska formula koja ubrzava rast noktiju za 5-7 dana...
0,00 RSD
Brend: NUTRA NAIL
Serum za brži rast noktiju i odvikavanje od grickanja.Gel sadrzi Bitex – sastojak gorkog ukusa koji odvraća od grickanja noktiju.Zeleni čaj pomaže jačanje noktiju, brži rast i daje blistavi sjaj vašim noktimaZa sve tipove noktiju. Jedna aplikacija traje ceo dan.PAKOVANJE: 13ml..
789,00 RSD
Brend: NUTRA NAIL
Jaki nokti za samo 90 sekundi.PREPORUKA: Za slabe, meke i lako lomljive nokte.REŠENJE: Nutra Nail Bullet-Proof, lak za jacanje noktiju.KAKO DELUJE: Formula za trenutno jacanje noktiju sadrzi kevlar-fiber vlakna koja se koriste za pravljenje pancirnih prsluka. Vlakna se “utkaju&rdq..
789,00 RSD
Brend: ESENSA
Grozozo gel oslobađa od loše navike grickanja noktiju koja nije zamo estetski već i zdravstveni problem (grickanjem noktiju može doći do razvoje infekcije na prstima ali i u samoj usnoj duplji). Grozozo gel se nanosi na celu površinu nokatne ploče kao i na deo kože oko noktiju. To je p..
331,00 RSD
Brend: RAZNO
Medicinsko sredstvo za tretman gljivičnih infekcija na noktima ruku i nogu.KARAKTERISTIKE: Nailexpert je medicinsko sredstvo namenjeno za tretman i prevenciju gljivičnih infekcija na noktima ruku i nogu. Efekat se bazira na delovanju silikonskih ulja koja imaju sposobnost formiranja nepropusnog sl..
1.530,00 RSD
Brend: MERZ
Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 M..
0,00 RSD
Brend: MERZ
PANTOGAR ŠAMPON ZA MUŠKARCEOpis proizvoda:Novi Pantogar® šampon za muškarce je specijalno dizajnirani za muškarce, kod kojih je gubitak kose uzrokovan uglavnom prekomernom proizvodnjom muškog polnog hormona dihidrotestosterona (DHT). Sa posebnom..
1.309,00 RSD
Brend: MERZ
PANTOGAR ŠAMPON ZA ŽENEOpis proizvoda:Novi Pantogar® šampon je specijalno dizajnirani za tretman opadanja kose i stimulaciju zdravog rasta kose kod žena. Sadrže efikasnu Pantogar® Growtect formulu, koja aktivira koren kose1 i čini dlaku jačom i debljom.Pantogar&..
1.129,00 RSD
Brend: MERZ
PANTOGAR TONIK ZA MUŠKARCEOpis proizvoda:Novi Pantogar® šampon za muškarce je specijalno dizajnirani za muškarce, kod kojih je gubitak kose uzrokovan uglavnom prekomernom proizvodnjom muškog polnog hormona dihidrotestosterona (DHT). Sa posebnom formulo..
1.639,00 RSD
Brend: MERZ
PANTOGAR TONIK ZA ŽENEOpis proizvoda:Novi Pantogar® tonik je specijalno dizajnirani za tretman opadanja kose i stimulaciju zdravog rasta kose kod žena. Sadrže efikasnu Pantogar® Growtect formulu, koja aktivira koren kose1 i čini dlaku jačom i debljom.Pantogar® tonik ..
1.389,00 RSD
Brend: PHARMALINE
Pharmaline Atopic pH 5.5 krema za ruke i nokteOpis proizvoda:Za optimalnu negu i hidrataciju kože ruku! Inovativna formula sprečava isušivanje kože tako da je idealna za suve i grube kože ruku i za kožu ruku sklonu perutanju. Sadrži Omega 3 i 6 masne kiseline, 10% ureu visokog farmaceu..
565,00 RSD 699,00 RSD
Brend: DERMA-DORA
REVITAL N SPRAYOpis proizvoda: Revital N spray je rastvor u kome se nalaze eterična ulja: majčine dušice,karanfilića, žalfije i lavande.Nevedena ulja imaju antigljivični efekat. Revital N spray pomaže oporavku izmenjene nokatne ploče.  Primena: Revital N sp..
899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)