Apotekaonline
Korpa

SCHOLL

SCHOLL - Apoteka Online
Brend: SCHOLL
School Las Condes muška papuča.*Napomena: Nakon naručivanje putem mail- a bićete obavešteni da li na stanju imamo traženi broj modela...
0,00 RSD
Brend: SCHOLL
SCHOLL ACTIVE ULOŠCI ZA RAVNE CIPELEOpis proizvoda:Dodatna udobnost i amortizovanje opterećenja u zoni pete, posebno dizajniran za sve vrste ravnih ženskih cipela. Mrežasta struktura protiv klizanja. Stvara osećaj dodatne udobnosti i amortizovanje opterećenja u zoni pete. Zona oslonca osm..
1.799,00 RSD
Brend: SCHOLL
SCHOLL AKTIVE RAPAIR, 60mlOpis proizvoda:Scholl krem Active Repair je nova unapređena krema za ispucale pete sada sadrži  naučno dokazano otkriće u tehnologiji nege stopala za brz i aktivan oporavak kože. Reparira grubu, suvu i ispucalu kožu, a rezultati su vidljivi već nakon 3 da..
0,00 RSD
Brend: SCHOLL
SCHOLL DNEVNA HIDRATANTNA KREMA ZA STOPALA, 60mlOpis proizvoda:Scholl Velvet smooth hidratantna krema sadrži MarineActiv™, Daymoist™, omega-6 i vitamine A i E. Posebna formula održava vaša stopala glatkima tokom celoga dana. Krema se upija do 60 sekundi i ne mas..
825,00 RSD
Brend: SCHOLL
SCHOLL FOOT SPRAY, 150mlOpis proizvoda:Sprej sa antimikrobnim dejstvima je idealan za probleme znojenja ili neprijatnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba kako bi stopala ostala sveža i suva, tako da je onemogućeno dejstvo bakterija i razvoj gljivica, a samim tim i neprijatnih miris..
440,00 RSD
Brend: SCHOLL
SCHOLL FRESH STEP ANTI-PERSPIRANT,Opis proizvoda:Scholl Fresh sprej dezodorans je posebno razvijen sa dual active formulom koja odmah neutrališe miris i pruža stopalima 24-satnu zaštitu od mirisa. Neutralizuje neprijatne mirise i pomaže da stopala osta..
440,00 RSD
Brend: SCHOLL
Sprej dezodorans protiv znojenja stopala.Preporučuje se osobama koje imaju problem sa prekomernim znojenjem stopala, što predstavlja preduslov za širenje bakterija i razvoj gljivica. Vraća stopalima svežinu i gipkost, a pritom svojim antiperspirantskim dejstvom uklanja neprijatne mir..
522,00 RSD
Brend: SCHOLL
Sprej dezodorans za osvežavanje stopala.Idealno rešenje ukoliko se dosta remena u toku dana provodi u cipelama. Redovnom upotrebom stopala će biti revitalizovana, dezodorisana i oslobođena bola i umora. Efekat traje tokom 24 časa.Trenutno hladi. Osvežava vrela, umorna stopala. Dezodori&sc..
429,00 RSD
Brend: SCHOLL
SCHOLL FUNGAL NAIL TREATMENT, 3,8mlOpis proizvoda:Scholl Fungal Nail Treatment je posebno napravljen za rešavanje gjivične infekcije noktiju u početnom stadijumu i pre nego što se raširi.Delovanje: Specijalna turpija nežno otklanja površinsk..
0,00 RSD
Brend: SCHOLL
SCHOLL GEL AKTIV EVERY DAY ULOŠCIOpis proizvoda:Inovativni Scholl GelActiv™ Ulošci za obuću za svaki dan sastavljeni su od dve jedinstvene gel komponente: čvrsti gel koji pruža potporu peti i lukovima stopala  mekani gel koji pruža dodatnu udobnost, a..
1.920,00 RSD
Brend: SCHOLL
SCHOLL GEL AKTIV SPORT ULOŠCIOpis proizvoda:Inovativni Scholl GelActiv™ Ulošci za obuću za sportske aktivnosti se zasnivaju na GELACTIV™ tehnologiji za amortizovanje opterećenja tokom fizičkih aktivnosti.Pružaju poboljšanu udobnost za pete i zglo..
1.920,00 RSD
Brend: SCHOLL
SCHOLL GRICKALICA ZA NOKTEOpis proizvoda:Scholl Grickalica za nokte lako uklanja i zadebljale nokte. Upotrebom ove grickalice sprečava se urastanje noktiju. Lako se rukuje njom, precizna je i bezbedna. Plastična futrola higijenski sakuplja ostatke noktiju.Delovanje: Sigurno seče jake i za..
625,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 29 (3 strana)