Apotekaonline
Korpa

NUTRA NAIL

NUTRA NAIL - Apoteka Online
Brend: NUTRA NAIL
Zdravi i duzi nokti za samo 5-7 dana!Kalcijumska, proteinska i vitaminska formulaPreporuka: Za slabe, lomljive nokte sa iskrzanim ivicama kao i nokte koji se razdvajaju, pucaju, nemaju jacinu, lako se savijaju i listaju.Rešenje: Kalcijumska formula koja ubrzava rast noktiju za 5-7..
0,00 RSD
Brend: NUTRA NAIL
Serum za brži rast noktiju i odvikavanje od grickanja.Gel sadrzi Bitex – sastojak gorkog ukusa koji odvraća od grickanja noktiju.Zeleni čaj pomaže jačanje noktiju, brži rast i daje blistavi sjaj vašim noktimaZa sve tipove noktiju. Jedna aplikacija traje ceo dan.PAKOVANJ..
789,00 RSD
Brend: NUTRA NAIL
Jaki nokti za samo 90 sekundi.PREPORUKA: Za slabe, meke i lako lomljive nokte.REŠENJE: Nutra Nail Bullet-Proof, lak za jacanje noktiju.KAKO DELUJE: Formula za trenutno jacanje noktiju sadrzi kevlar-fiber vlakna koja se koriste za pravljenje pancirnih prsluka. Vlakna se “u..
789,00 RSD
Brend: NUTRA NAIL
Gel za brzo sušenje laka i sjaj noktiju.Gel suši svaku vrstu manikira za samo 30 sekundi.Prisustvo zelenog čaja čini vaše nokte zdravim i sjajnim.PAKOVANJE: 15ml..
430,00 RSD
Brend: NUTRA NAIL
Gel sa trostrukim dejstvom za rast i negu noktiju.Jačina, rast i nega noktiju.Preporuka: Za tanke, meke, slabe i krte nokte koji se listaju.Resenje: TRIPLE POWER GEL STRENGTHENER, lak za negu noktiju.Kako deluje: - AKRILNI POLIMER, regeneriše, štiti i obezbeđuje elastičnost nok..
789,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)