Apotekaonline
Korpa

Bol u bešici kod žena

Kada tvoja bešika počne da ti šalje SOS poruke...

Kada bešika počne da ti šapuće: "Pomozi mi!"? Taj tup bol u donjem delu stomaka, peckanje svaki put kada želiš da se olakšaš i ona neobična boja urina koja te zabrine svaki put kada pogledaš. Da, tvoja bešika je upalila crveno svetlo i traži pažnju.

Razumem te potpuno. Umesto da uživaš u kafi sa drugaricama, ti razmišljaš o najbližem toaletu. Umesto da se smeješ na nekoj zabavi, ti se pitaš da li ćeš uspeti da izdržiš do kraja večeri bez bolova. Želiš da se osećaš slobodno, da uživaš u svakom trenutku, a da ne razmišljaš o tome da li će te bešika izdati.

Dobra vest? Nisi sama u tome. I još bolja vest? Tu smo da ti pomognemo. Sa našim proizvodima, tvoji dani borbe sa bolom u bešici će postati prošlost. Zajedno ćemo se postarati da tvoja bešika postane tvoj najbolji saveznik, a ne neprijatelj.

Brend: PHARMA S
PHARMAS URIROYAL 2+1 GRATIS
Opis proizvoda:Uriroyal je inovativan dodatak ishrani, jedinstvenog sastava za nekomplikovane infekcije mokraćnih kanala i prevenciju ponovljenih infekcija.Sadrži jedinstvenu kombinaciju D-manoza (2 g) –  koja se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli pa je mokren..
2.492,00 RSD
CYSTICARE TABLETE
SNIŽENA CENA -18 %
Brend: HEALTH AID
CYSTICARE TABLETE
CYSTICARE TABLETEOpis proizvoda:Cysticare ® tablete predstavljaju idealnu kombinaciju visokog kvaliteta, koja sadrži standardizovane biljne ekstrakte kojieliminišu / smanjuju simptome urinarne neugodnosti : jak nagon za mokrenjem , peckanje tokom mokrenja, pražnjenja i česti..
2.519,86 RSD 3.073,00 RSD
INNVENTA UROLITIN RASTVOR
SNIŽENA CENA -15 %
INNVENTA UROLITIN RASTVOR
UROLITINN® se dobija jedinstvenom ekstrakcijom aktivnih principa procesom hidrodestilacije 8 lekovitih biljaka koje deluju u sinergiji.Prema Evropskoj agenciji za lekove EMA, aktivni principi koji se nalaze u UROLITINN®-u se koriste za povećanje količine urina u cilju postizanja efekata isp..
2.346,85 RSD 2.761,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON CRANBERRY COMPLEX - Preparat za urinarne infekcije
Jamieson cranberry complex - preparat za urinarne infekcije je visoko koncentrovani kompleks ekstrakta brusnice sa D-manozom.Pomaže u prevenciji i lečenju urinarnih infekcija, naročito bakterijom Escherichia coli.Svaka kapsula sadrži 450mg čistog, svežeg ekstrakta brusnice i maksimalnu dozu od 50 mg..
2.189,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
MEDICYST
Medicyst je prirodni preparat namenjem osobama sa akutnim i hroničnim urinarnim infekcijama i bezbedan je i za decu, trudnice i dojilje.Karakteristike:Medicinsko rešenje za cistitisBrzo i efikasno smanjuje simptome kod akutnih i hroničnih infekcija urinarnog traktaDokazan je sinergistički efekat na ..
1.587,00 RSD
Brend: PHARMA S
PHARMAS URIROYAL® DAILY
UriRoyal® Daily je inovativni dijetetski proizvod, jedinstvenog i efektnog sastava namenjen za nutritivni tretman ponovljenih (rekurentnih) urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli.Namena:Služi za prevenciju ponovljenih (rekurentnih) infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom E..
1.410,00 RSD
Brend: PHARMA S
URIROYAL UVA URSI KESICE A10
Uriroyal Uva Ursi je dodatak ishrani sa aromom brusnice koji sadrži D-manozu i suvi ekstrakt lista medveđeg grožđa koji doprinosi normalnoj funkciji bešike i mokraćnih puteva.Sastav: D-manoza, suvi ekstrakt lista medveđeg grožđa, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma brusnice, zaslađivač: st..
1.098,00 RSD
Brend: LIFELINE
URO-BALANS KAPSULE
Dejstvo: URO-balans je namenjen zdravlju urogenitalnog trakta. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i njihovu kolonizaciju.Sastav: Jedinstvena kombinacija probiotika Lactobacillus Rhamnosus Rosell 11 i sprašene brusnice PACran standardizovan na 1,5% pr..
920,00 RSD
UROIAL KESICE A14
Uroial je dodatak ishrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koja svojim sinergističkim dejstvom - antiandehezivnim, antiinflamatornim, protektivnim i regenerativnim, predstavlja efikasno rešenje u terapiji akutnih i ponovljenih upala bešike i mokraćnih kanala.S&R PAC patent je eksklu..
1.683,00 RSD
UTIDIR 60 KESICE
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: M&V PHARM
UTIDIR 60 KESICE
Utidir 60 se preporučuje kod uretritisa, cistitisa, prostatitisa. Inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama urinarni i intestinalni trakt. Snažan je u borbi protiv upale. Pogodan je za primenu sa antibioticima i za prevenciju rekurentnih infekcija. Način upotrebe: Jednom dnevno..
1.350,00 RSD 1.800,00 RSD
Brend: HERBA SVET
NEFROVIT KAPI
Sastav: Pirrus communis, Taraxaci radix, Solidaginis herba, Equiseti herba, Betulae folium, Tropeolum herba.Primena : Nefritis (upala bubrega), cystitis (upala mokraćne bešike), infekcije mokraćnih puteva (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus), uremija (trovanje mok..
991,00 RSD
UROIAL™
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: VEMAX
UROIAL™
UROAL™ je jedinstvena kombinacija sastojaka koja svojim sinergističkim dejstvom, antiandehezivnim, antiinflamatornim, protektivnim i regenerativnim, predstavlja efikasno rešenje u terapiji akutnih i ponovljenih upala mokraćne bešike i mokraćnih kanala. Delovanje:S&R PACs i D-MANOZA  sv..
1.458,75 RSD 1.945,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 35 (3 strana)