Apotekaonline
Korpa

MEDIPHARM

Medipharm je farmaceutska kompanija osnovana sa željom da inovacije u farmaceutskoj indrustriji prate i razvoj našeg portfolija i kompanije. Naš osnovni cilj je da na potrebe medicine odgovorimo kreiranjem farmaceutskih proizvoda koji su u skladu sa potrebama tržišta, a čiji je kvalitet i efikasnost dokazana kliničkim studijama. Sinergija medicine i farmacije može da rezultira stvaranjem najboljih proizvoda. Zato je naš tim iskusnih profesionalaca posvećen konstantnom razvoju i unapređenju svakog segmenta našeg poslovanja. Posebno smo usmereni na potrebe naših krajnjih korisnika i zato nam je važno da brinemo o njihovim željama i da na prvom mestu kreiramo kvalitetne proizvode kako bismo uticali na unapređenje zdravlja ljudi.

Naša strategija su inovativni proizvodi koji su rezultat istraživanja i razvoja, zaštićeni patenti. Dvosmerna komunikacija u svakodnevom radu, brza i kompetentna usluga, partnerski odnosi. Želimo da ljudima pomognemo da brinu o svom zdravlju i da na taj način utiču na kvalitet života, kroz ponudu pouzdanih, kvalitetnih i prepoznatljivih farmaceutskih proizvoda.

Politika kvaliteta

U ispunjavanju postavljenih ciljeva, svi zaposleni daju svoj lični doprinos uvođenjem, doslednom primenom i stalnim poboljšavanjem i unapređenjem menadžment sistema i kvalitetom usklađenim sa zahtevima standarda.


Brend: MEDIPHARM
MEDICYST
Medicyst je prirodni preparat namenjem osobama sa akutnim i hroničnim urinarnim infekcijama i bezbedan je i za decu, trudnice i dojilje.Karakteristike:Medicinsko rešenje za cistitisBrzo i efikasno smanjuje simptome kod akutnih i hroničnih infekcija urinarnog traktaDokazan je sinergistički efekat na ..
1.587,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
MEDIERECT
Medierect je prirodni preparat namenjen osobama sa erektilnom disfukcijom i smanjenim libidom za unapređenje seksualnog zdravlja.Sastav:Patentirana formulacija Fruitflow, Ekstrakt korena ženšena (2% ginsenozida)Vitaminsko mineralni kompleks (vitamini C, E, D3, A, i minerali cink i selen)Karakteristi..
1.919,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
MEDILIT
Medilit je prirodni preparat namenjem osobama sa urolitijazom, za eliminaciju kamena i peska iz urinarnog trakta i smanjuje upalu urinarnog trakta. Preporučuje se kod prekomernog stvaranja kristala soli, kao i za prevenciju ponovnog stvaranja kamena nakon uklanjanja iz urinarnog trakta.Namena:Pospeš..
1.519,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
MEDIPROST
Mediprost je prirodni preparat namenjen osobama sa benignom hiperplazijom prostate, erektilnom disfunkcijom i akutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisom.Sastav:Suvi ekstrakt ploda sabal palme (Serenoa repens) 320mgSuvi ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum) 100 mgSuvi ekstrakt semena ..
1.670,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)