Apotekaonline
Korpa

PROTEFIX

Potrebna su posebna rešenja za različite probleme koje nosioci proteza imaju da bi se mogli samopouzdano nositi sa svakodnevnim životom. Ovo je bio cilj Istraživačkog odseka Protefix® više od pedeset godina.
Istraživačko odeljenje je u tesnoj saradnji sa stomatolozima, zajedno sa intenzivnim dijalogom sa pacijentima, razvilo široku paletu specijalnih proizvoda od Lepljive kreme Protefix® sa trostrukim efektom do jedinstvenih Adhezivnih jastuka Protefix® i Lepljivog praha Protefix® do Protefix® Protect gela sa glicerolom -oksid-tester („TGO“). Istraživanje Protefix® takođe sadrži sistem osiguranja kvaliteta koji osigurava visok standard svih proizvoda Protefix®. Dalje, potraga za poboljšanjima i rešenjima za nosioce proteza je stalni deo istraživačkog rada.
Svi naši napori usmereni su na potpuno zadovoljenje naših korisnika. Želimo da vam pomognemo da se sa sigurnošću bavite svojim svakodnevnim životom. Verujte Protefix® proizvodima! Bolje sprečiti nego lečiti!
Protefix® - savremeni specijalista za lepljenje proteza
Protefix® ima široku paletu lepkova za proteze za različite potrebe. Lepljive kreme Protefix® dolaze u četiri različite verzije. Sva četiri proizvoda odlikuje jedno posebno svojstvo, jedinstvena snaga vlažnog lepka Protefik koja se preporučuje i za teške uslove prianjanja i za povećan protok pljuvačke. Dugotrajni efekat daje nosiocu samopouzdanje i nezavisnost dok jede, pije ili se smeje.
Adhezivni jastuci Protefix® za donju i gornju protezu jedinstveni su proizvod napravljen od finog, nežnog runastog tkiva. Sadrži natrijum alginat, koji nakon kratkog vlaženja pojačava lepljivu moć. Jastuci su se takođe pokazali neprocenjivim u pogledu ozbiljne degeneracije vilice - posebno kod degeneracije donje vilice. Posebno za specifične probleme u privremenom periodu, zubar preporučuje Protefix® lepljive jastuke za popunjavanje šupljina ispod donje i gornje proteze.
Vremenski dokazani Protefix® lepak u prahu idealan je za blage probleme sa lepljenjem i retkom pljuvačkom. Zahvaljujući prirodnom natrijum alginatu, Protefix® Adhesive Powder je bez ukusa i savršeno pogodan za osetljivu sluznicu.
Snažna zaštita od upala i mesta pod pritiskom
Bolne tačke pritiska na protezama, upale sluzokože i aphta, posebno pod protezama, delimičnim protezama i protezama - Protefik® Protect Gel pomaže sa svojim glicerol-oksid-tristerom („T.G.O“). Nosiocima proteza prvi put pomaže da se naviknu da nose svoje nove proteze ili nosače. Protefik® Protect Gel ne sadrži alkohol.

Brend: PROTEFIX
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA NEUTRAL
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA NEUTRALOpis proizvoda:Protefix Adhezivna Krema Neutral – Adhezivna krema sa dugotrajnim dejstvom. Bez boje i ukusa, pa su na taj način izbegnute alergijske reakcije, kao i neprijatni mirisi, koji se javljaju dejstvom jela i pića. Protefix adhezivna krema je ..
569,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA ALOE VERA
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA ALOE VERAOpis proizvoda:Protefix Adhezivna Krema Sa Aloe Verom – ekstra jaka adhezivna krema sa dugotrajnim dejstvom. Sadrži prirodni kompleks Aloe vere koji neguje. Blaga je i prijatna za sluzokožu.Protefix adhezivna krema je idealno rešenje za &sca..
0,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA CLASSIC
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA CLASSICOpis proizvoda:Protefix adhezivna krema je idealno rešenje za širok spektar problema kod fiksiranja proteze. Protefix adhezivna krema se preporučuje kako za otežane uslove fiksiranja tako i kod povećane salivacije. Krema se lako nanosi, bez ukusa..
569,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A32
PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A32Opis proizvoda:Postoji bitna razlika u održavanju oralne higijene u slučajevima sa protezom i bez nje: u slučaju da imate protezu morate obratiti veću pažnju na higijenu nego inače. Prvo pravilo u sprečavanju tačaka pritiska i žuljanja pro..
520,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A66
PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A66Opis proizvoda:Uslov za neprekidno nošenje zubne proteze je pravilna i redovna higijena zubne proteze i usne šupljine. Posle svakog jela, naročito pre spavanja, protezu treba dobro oprati vodom i četkicom za zube, a usta..
869,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)