Apotekaonline
Korpa

PROTEFIX

PROTEFIX - Apoteka Online
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA ALOE VERAOpis proizvoda:Protefix Adhezivna Krema Sa Aloe Verom – ekstra jaka adhezivna krema sa dugotrajnim dejstvom. Sadrži prirodni kompleks Aloe vere koji neguje. Blaga je i prijatna za sluzokožu.Protefix adhezivna krema je idealno rešenje za šir..
569,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA CLASSICOpis proizvoda:Protefix adhezivna krema je idealno rešenje za širok spektar problema kod fiksiranja proteze. Protefix adhezivna krema se preporučuje kako za otežane uslove fiksiranja tako i kod povećane salivacije. Krema se lako nanosi, bez ukusa je ..
569,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA NEUTRALOpis proizvoda:Protefix Adhezivna Krema Neutral – Adhezivna krema sa dugotrajnim dejstvom. Bez boje i ukusa, pa su na taj način izbegnute alergijske reakcije, kao i neprijatni mirisi, koji se javljaju dejstvom jela i pića. Protefix adhezivna krema je ..
569,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A32Opis proizvoda:Postoji bitna razlika u održavanju oralne higijene u slučajevima sa protezom i bez nje: u slučaju da imate protezu morate obratiti veću pažnju na higijenu nego inače. Prvo pravilo u sprečavanju tačaka pritiska i žuljanja proteze..
520,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A66Opis proizvoda:Uslov za neprekidno nošenje zubne proteze je pravilna i redovna higijena zubne proteze i usne šupljine. Posle svakog jela, naročito pre spavanja, protezu treba dobro oprati vodom i četkicom za zube, a usta isp..
869,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)