Apotekaonline
Korpa

PODGORSKI

PODGORSKI - Apoteka Online
Brend: PODGORSKI
Kako Dijabeta čaj deluje? Dijabeta čaj za dijabetičare je jedinstven, namenski čaj za regulisanje šećera u krvi, koji u sebi sadrži, pored standardne mešavine biljaka i cimet.Zašto cimet? lgrom slučaja, pri jednom eksperimentu, američki naučnik Ričard Anderson, iz američko..
593,00 RSD
Brend: PODGORSKI
Prostatea- brzi čaj za prostatu, namenjen muškoj populaclji starijoj od 40 godina za otklanjanje tegoba kod dobroćudnog uvećanja prostate. Brzo se priprema i prijatnog je ukusa.Prostata je muška polna žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Pošto kroz nju prolazi mokraćna cev, ..
747,00 RSD
Brend: PODGORSKI
Za šta se upotrebljava i kako deluje Urinotea? Urinotea je narodni čaj - biljna mešavina semena dinje i ploda brusnice.Postoji nekoliko vrsta i podvrsta Ešerihije koli. One su nastanjene u našim crevima. Jedna vrsta je bezopasna, može se reći i korisna, jer proizvodi vi..
720,00 RSD
Brend: PODGORSKI
Zlatni štit  je mešavina lekovitog bilja i njegova osnovna namena je da zaštiti organizam od stvaranja raznih tumora. Ali teško je nagovoriti čoveka da uzme neki lek iz prirode pre nego što se razboli, a poznato je da se rak leči upravo ako se rano otkrije a još bolje pre nego što se i razvije...
650,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)