Prostatea- brzi čaj za prostatu, namenjen muškoj populaclji starijoj od 40 godina za otklanjanje tegoba kod dobroćudnog uvećanja prostate. Brzo se priprema i prijatnog je ukusa.

Prostata je muška polna žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Pošto kroz nju prolazi mokraćna cev, prvi problemi kod obolele prostate su upravo problemi sa mokrenjem. Simptomi su otežano mokrenje sa prisustvom bola, slabiji mlaz uruna, često isprekidan sa osećajem nedovoljno ispražnjene bešike, često noćno mokrenje, problemi sa potencijom. Tegobe su veoma neprijatne i vremenom postaju sve izraženije pa najčešće dolazi do benignog uvećanja prostate. Prirodni lekovi pravilno i na vreme upotrebljeni sigurno će pomoći u otklanjanju tegoba kod već obolele prostate, a iste treba koristiti kao prevenciju  kako bi sačuvali zdravu prostatu.

Zašto koristiti baš Prostatea čaj?
Zato što je lekovitost bundevinog semena, polena i cimeta odavno poznata u narodnoj medicini.

Seme bundeve sadrži veliki procenat ulja (oko 50%), značajnu količinu proteina (35-45%), vitamin A, B1, B2, B6, C, D, E, i K, minerala (naročito cinka i fosfora) kao i esencijalne polinezasićene masne kiseline. Zbog velikog sadržaja cinka, bundevino seme je korisno za otklanjanje tegoba kod uvećane prostate tako što smanjuje učestalost mokrenja tokom dana i noći, kao i zadržavanje mokraće u bešici. Takođe deluje na mišiće bešike, naročito na one kružne koje zatvaraju i otvaraju bešiku.

Za polen se često kaže da je izvor života baš zbog svoje lekovitosti. Pravi je izvor belančevina, minerala (Ca, CL, Na, Fe, MG, Si), masti i mvitamina (A, C, D, E, K, P i grupa vitamina B). U sastavu ima 20, od ukupno 22 aminokiseline, od kojih su 10 nezamenljive. I upravo zbog svog sastava se preporučuje  kod problema uvećane prostate.

Cimet visok nivo antioksidanata. Cimet sadrži ulje koje ima antibakterijska i antigljivična svojstva.Veoma je dobar izvor magnezijuma, vlakana, gvožđa i kalcijuma i kao takav koristi se kod obolele prostate.

Važno! 
Prostatea čaj nije zamena za lekove i koristi se kao dopuna lekovima iz zvanične medicine. Osobe koje pate od alergija treba da budu oprezne kod uzimanja ovog čaja zbog sadržaja cvetnog praha (polena).

Sastav Prostatea čaja je:
Suvi ekstrat od bundevinog semena, cvetni prah (polen), cimet, prirodno identčna boja, blago zaslađen šećerom.

Proizvedeno u skladu sa HACCP sistemom o bezbednosti hrane.

Kako koristiti Prostatea čaj: 
Sadržaj kesice izručiti u 2 dl vrele vode i promešati. Čaj piti svako veče pre spavanja. Kod težih oblika poželjno je čaj piti i ujutru. Jako je važno popiti i talog sa dna šoljice, zato često promešajte sadržaj šoljice i ispite do kraja. Pro - prosta čaj za prostatu se može kombinovati sa uvinim čajem. Dovoljno je da se u pripremljeni uvin čaj saspe sadržaj BRZOG čaja za prostatu. Tada se dobijaju odlični rezultati u suzbijanju tegoba u kompletnom sistemu za izmokravanje.

Kako čuvati Prostatea čaj?
Čuvati na suvom mestu.

Rok trajanja:
Označen na ambalaži.

Napomena:
Kod svih problema vezanih za prostatu ishrana je jako važna. Treba izbegavati jako začinjenu hranu, ljutu, slanu. Takođe je bitno da stolica bude uredna i ne čvrsta. Treba jesti hranu bogatu cinkom, a njega najviše ima u semenu bundeve. Hladni sokovi i gazirani napici, ali i alkohol povećavaju tegobe. Obuća treba da bude topla kao i stolice na kojima sedite. Poslušajte ove savete i uz redovno korišćenje PROSTATEA čaja za prostatu kao i našeg Uvinog čaja i dodatka u ishrani PROBAVITA, sigurni smo da ćete biti zdraviji i srećniji.

Pakovanje: kutijica sa 20 kesica neto težine 80g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

PROSTATEA ČAJ ZA PROSTATU SA BUNDEVINIM SEMENOM I PROPOLISOM

  • Brend: PODGORSKI
  • Šifra: BR-345
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 747,00 din


Tagovi: prostatea, caj, prostata, seme, bundeve, propolis, polen