Apotekaonline
Korpa

ORAL-B

Oral-B, industrijski lider u inovacijama za oralnu negu, objavio je danas dostupnost Oral-B iO ™, potpuno promenjene igre, potpuno redizajnirane i redizajnirane četkice za zube za punjenje u celoj zemlji. Sada je moguće imati profesionalni osećaj čistoće ne samo dva puta godišnje, već svakodnevno, u udobnosti svog doma. Takođe najavljeno danas, Oral-B iO je dobio ADA pečat odobrenja, koji su stomatolozi i potrošači prepoznali kao zlatni standard za procenu sigurnosti i efikasnosti stomatoloških proizvoda.
Novi Oral-B iO ™ iznova zamišlja četkanje iznutra, pružajući vrhunski dizajn, performanse i iskustvo za profesionalni osećaj čistoće svakog dana. (Foto: Business Vire)
Novi Oral-B iO ™ iznova zamišlja četkanje iznutra, pružajući vrhunski dizajn, performanse i iskustvo za profesionalni osećaj čistoće svakog dana. (Foto: Business Vire)
Oral-B iO postiže pravi balans između efikasnosti i iskustva i ponovo zamišlja kako četka deluje, čisti i oseća se. Oral-B iO rezultat je šest godina posvećenih istraživanja stomatološkim stručnjacima kako bi se osiguralo da ljudi imaju najbolje moguće oralne zdravstvene rezultate kod kuće. Četkica nudi jedinstvenu kombinaciju inovativnih karakteristika, kao što su linearni magnetni pogon i redizajnirana glava četke, kako bi se postiglo vrhunsko oralno zdravlje.
„Oral-B iO predstavlja monumentalni skok u inovativnoj tehnologiji oralne nege“, rekao je Steve Bishop, izvršni direktor P&G Health Care. „Oral-B iO ne samo da pokreće kategoriju napred i pruža potrošačima vrhunsko oralno zdravlje, već takođe ima za cilj da transformiše postupak četkanja iz nečega što morate učiniti u nešto što želite učiniti.“
Na Sajmu potrošačke elektronike (CES) 2020. u Las Vegasu, četkica za zube je „oduševila“ prisutne i medije, bila je najnagrađivaniji proizvod u portfelju P&G-a i odnela nagrade „Best of“ od Good Housekeeping, Parents Magazine, Rafineri29 i Vomen’s Health. Njegov elegantan dizajn i revolucionarni inženjering doveli su do toga da je kompanija Oral-B iO proglašena jednom od ovogodišnjih počasnih nagrada CES za inovacije.
U kliničkim testovima, Oral-B iO je omogućio dublje čišćenje zuba i desni, omogućavajući korisnicima da lako i efikasno održavaju oralno zdravlje. U poređenju sa ručnim četkicama za zube, korisnici Oral-B iO su iskusili:
100 posto zdravije desni za samo nedelju dana
6 puta više uklanjanja plaka duž linije desni
83 posto pacijenata sa gingivitisom prešlo je sa nezdravih na zdrave desni za osam nedelja
Kao rezultat unosa više od 1.800 potrošača, Oral-B iO uključuje pet ključnih stubova dizajnerskih karakteristika i iskustvenih mogućnosti:
Vrhunska akcija čišćenja i redizajnirana glava četke: Održavajući potpisanu okruglu glavu četke Oral-B, glava četke Oral-B iO kombinuje oscilirajuće, rotirajuće pokrete sa mikro-vibracijama kako bi se osiguralo bez presedana dubinsko čišćenje koje dolazi do svake konture.
Bimodal pametni senzor pritiska: inovacija koja je prva ove vrste koja pruža pozitivne povratne informacije o četkanju, identifikujući i vodeći korisnike da četkaju u optimalnom opsegu pritiska.
Pametni ekran sa personalizovanim režimima četkanja: Intuitivni interfejs koji pozdravlja korisnike, istovremeno pružajući obuku i motivaciju tokom čitavog procesa čišćenja. Sadrži do sedam načina četke za visoko personalizovano iskustvo.
Praćenje veštačke inteligencije putem aplikacije Oral-B iO: Pruža individualno praćenje i podučavanje u realnom vremenu, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji na osnovu hiljade zabeleženih sesija četkanja. Oral-B iO ™ ima jednostavan i intuitivan korisnički interfejs koji vodi potrošače kroz dvominutnu sesiju četkanja sa 3D praćenjem zuba kako bi se osigurao profesionalni osećaj čistoće svaki put.
Linearni magnetni pogon: omogućava glatko dopremanje energije do vrhova čekinja, stvarajući mikro-vibracije koje, u kombinaciji sa rotacijom oscilacija, stvaraju glađe, temeljnije čišćenje, što rezultira dosadašnjim najtanijim i najtišim iskustvom čišćenja u Oral-B-u.
Novi Oral-B iO je sada dostupan za kupovinu u maloprodaji širom zemlje na mreži i u prodavnicama. Oral-B iO ™ je dostupan u crnom antracitu, ljubičastom ametrinu, ružičastom kvarcu i belom alabasteru. MSRP počinje od 199 dolara. Za više informacija o Oral-B iO posetite oralb.io.

Brend: ORAL-B
ORAL B PULSAR 35 MEDIUM ČETKICA ZA ZUBE
Oral b  pulsar 35 medium četkica za zube uklanja plak, čisti jezik i ostavlja svež dah, stimuliše i masira desni. Dlake su nežne i dospevaju do teško dostupnih mesta. ..
785,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B 3D ADVANCED 40 MEDIUM ČETKICA ZA ZUBE
Oral b 3d advanced 40 medium četkica za zube je specijalno dizajnirana i sadrži posebne delove koji dubinski čiste, poliraju i izbeljuju vaše zube. Oral b 3d advanced 40 medium četkica za zube uklanja plak, čisti jezik i ostavlja svež dah, stimuliše i masira desni. Dlake su nežne i dospevaju do tešk..
315,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B 3D WHITE FRESH MED 1 PLUS 1 GRATIS ČETKICA ZA ZUBE
Oral b 3d white fresh med 1 plus 1 gratis četkica za zube je napravljena od specijalnih vlakana koji Vam pružaju svetliji, zdraviji i blistaviji osmeh. Ova četkica je dizajnirana tako da maksimizira efikasnost Vaše paste za zube, za beo i blistav izgled Vaših zuba.Pored toga, četkica pruža udobnost ..
315,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B 3D WHITE PRO FLEX ČETKICA ZA ZUBE MEKA 1KOM
Oral B 3D white Pro Flex Lux četkica za zube uklanja i do 90% površinskih mrlja sa zuba.Sa mekanim vlaknima. ..
544,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B 3D WHITE PULSAR 35 LUXE SOFT ČETKICA ZA ZUBE
Oral b 3d white pulsar 35 luxe soft četkica za zube ima dva fleksibilna krila koja se nezavisno pomeraju prema Vašim jedinstvenim zubima i desnima, kako bi bolje očistili neravnine i konture.Dlačice uklanjaju do 90% površinskih mrlja i nežno polira Vaše zube i time otkriva još belji osmeh...
817,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B CHARCOAL 3D WTSOFT ČETKICA ZA ZUBE
Oral b charcoal 3d wtsoft četkica za zube pomaže u beljenju vaših zuba. Sadrži dlačice napunjene ugljem koje izbeljuju zube i uklanjaju površinske fleke na zubima. Power tip četkice pomaže u čišćenju teško dostupnim mestima dok gumeni masažeri nežno masiraju desni i pomažu u čišćenju. Sadrži i ..
497,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B COMPLETE 5 WAY 40 MEDIUM ČETKICA ZA ZUBE
Oral b complete 5 way 40 medium četkica za zube dizajnirana je za izbeljivanje i negu zuba pomoću nežnih masažnih pokreta. Centralni deo četkice polira i uklanja fleke i izbeljuje vaše zube.Vlakna četkice prodiru i u teško dostupne delove između zuba, a gumeni masažeri nežno prianjaju na desni pruža..
356,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B COMPLETE 5 WAY ČETKICA ZA ZUBE SREDNJA 1 PLUS 1 GRATIS
Oral b complete 5 way četkica za zube srednja 1 plus 1 gratis dizajnirana je za izbeljivanje i negu zuba pomoću nežnih masažnih pokreta. Oral-B četkica za zube compleat 5 way cleaning ima srednju tvrdoću vlakana.Način upotrebe:Nanestie pastu za zube na četkicu, četkicu za zube stavite na desni pod u..
357,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B CROSS ACTION ZAMENSKA GLAVA 2 KOM
Oral b cross action zamenska glava 2 kom je profesionalno nadahnut dizajn glave četkice. Cross Action obavija svaki zub vlaknima nakošenima za 16 stepeni, dok 2D tehnologija čišćenja oscilirajućim i rotacijskim pokretima donosi bolje uklanjanje zubnih naslaga od obične klasične zubne četkice...
1.253,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B D150 VITALITY CROSS ACTION BLACK BOX ELEKTRIČNA ČETKICA ZA ZUBE
Oral b d150 vitality cross action black box električna četkica za zube, svojom 2D akcijom uklanja i do 100% više naslaga od jednostavne, ručne četkice za zube. Ima novu ergonomsku ručku i dvominutni tajmer koji vam pomaže da perete svoje zube bas onoliko dugo koliko to stomatolozi preporučuju. Pored..
3.589,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B DELICATE WHITE 40 MEDUIM ČETKICA ZA ZUBE + 1 GRATIS
Oral B Delicate White 40 Meduim četkica za zube predstavlja proizvod iz Oral B linije proizvoda za oralnu higijenu, koja nežno polira vaše zube i uklanja površinske mrlje, čineći vaše zube blistavo čistim.Uglačane, zaobljene dlačice, prodiru duboko, ali nežno i bezbedno do teško pristupačnih mesta...
159,00 RSD
Brend: ORAL-B
ORAL B ELEKTRIČNA ČETKICA FROZEN PLUS PUTNA TORBA
Oral b električna četkica frozen plus putna torba za zube za starije od 3 godine zabavlja decu nalepnicama iz Disney-evog filma Frozen, dok istovremeno nudi nežno i efikasno čišćenje četkicom za zube koju preporučuju stomatolozi. Dizajniran posebno za nežnu negu usne šupljine bebe.Karakte..
3.217,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 127 (11 strana)