Meni
Korpa

ORAL-B FROZEN ELEKTRIČNA ČETKICA

ORAL-B FROZEN ELEKTRIČNA ČETKICA
ORAL-B FROZEN ELEKTRIČNA ČETKICA
2.999,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20160938
1 prodaja
3448 pregleda

ORAL-B FROZEN ELEKTRIČNA ČETKICA

 

Dečja električna četkica za zube Frozen

Opis proizvoda:Frozen Banner

2D actionExtra SoftBattery
Oral-B Stages Power dečija električna četkica za zube, Frozen, kreće se pomoču oscilacija i rotacija za napredno čišćenje, pomožući vašoj deci da se zabave dok se navikavaju na rutinu doržavanja oralne higijene.Rotirajuće PowerHead sa ekstra-mekim vlaknima, koja omogućuju vašoj deci svaobuhvatno čišćenje zuba dok uče o pravilnim navikama oralne higijene. Idelane su za uzrast 3+, dizajt je savršen za manja usta, dajući im u ruke moćno ali imap nežno sredstvo za pranje zuba.Korisna punjiva baterija u dršci osigurava da njihova zabava pri iskustvu pranja uvek bude dostupna na pritisak dugmeta. Baterija može da traje I do 5 dana sa samo jednim punjenjem.


 

My AlbumsOtkljčajte tajnu za duže pranje zuba uz The Disney MagicTimer aplikaciju od Oral-B-a

Pametan način da pomognete svom detetu da pere zube duže, Oral-B Dizni Magicni Tajmer aplikacija sa omiljenim Dizni junakcima, čak 9 od 10 dece će zube prati duže. Kupite bilo koji Oral-B Stages proizvod, skinite Disney MagicTimer aplikaciju I skenirajte proizvod sa svojim uređajem kako biste videli junake kako trče u akciju. Dok vaše dete pere zube polako otkriva skrivenu sliku. Što duže pere zube, veći deo slike se otkriva.
CongratulationsOtkljčajte tajnu za duže pranje zuba uz The Disney MagicTimer aplikaciju od Oral-B-a

Pametan način da pomognete svom detetu da pere zube duže, Oral-B Dizni Magicni Tajmer aplikacija sa omiljenim Dizni junakcima, čak 9 od 10 dece će zube prati duže. Kupite bilo koji Oral-B Stages proizvod, skinite Disney MagicTimer aplikaciju I skenirajte proizvod sa svojim uređajem kako biste videli junake kako trče u akciju. Deca mogu da skupljaju bedževe I nagrade ako češće peru zube sa MagicTimer aplikacijom, u cilju unapređenja zdravih navika oralne higijene.
TrackOtkljčajte tajnu za duže pranje zuba uz The Disney MagicTimer aplikaciju od Oral-B-a

Pametan način da pomognete svom detetu da pere zube duže, Oral-B Dizni Magicni Tajmer aplikacija sa omiljenim Dizni junakcima, čak 9 od 10 dece će zube prati duže. Kupite bilo koji Oral-B Stages proizvod, skinite Disney MagicTimer aplikaciju I skenirajte proizvod sa svojim uređajem kako biste videli junake kako trče u akciju. Koristeite koristan calendar kako biste pratili njihov napredak na putu razvoja zdravih navika oralnog zdravlja.
DownloadOtkljčajte tajnu za duže pranje zuba uz The Disney MagicTimer aplikaciju od Oral-B-a

Pametan način da pomognete svom detetu da pere zube duže, Oral-B Dizni Magicni Tajmer aplikacija sa omiljenim Dizni junakcima, čak 9 od 10 dece će zube prati duže. Kupite bilo koji Oral-B Stages proizvod, skinite Disney MagicTimer aplikaciju I skenirajte proizvod sa svojim uređajem kako biste videli junake kako trče u akciju. Oral-B Disney MagicTImer aplikacija pokrenuta pomoću DreamPlay-a je dostupna na App Store I Google Play.


Characters
 

Frequently Asked Questions

FAQKoje su prednosti pranja zuba punjivom električnom četkicom za decu?
Doajući vašoj daci moć punjive električne četkice pomažete im da temeljno očiste zube čak I ako još nisu usavršili tehniku pranja.

Kako Oral-B Disney MagicTimer aplikacija pomaže mom detetu da duže pere zube?
Oral-B Disney MagicTimer aplikacija pomaže vašoj deci da peru zube 2 minuta kao po preporuci stomatologa povezujući ih za Disney junacima. Kada skenirate svoj kupljeni Oral-B Stages proizvod, junak sa pakovanja se animira na vašem smart uređaju I otkljčava sliku koja se otrkiva što vaše dete duže pere zube. Što više peru to se veći deo slike otkriva, a tu je takođe I koristan calendar za praćenje njihovog napretka.

Kako mogu biti siguran/sigurna da sam izabrala odličan proizvod za negu oralne higijene za svoju decu kada postoji toliko mnogo izbora?
Oral-B Stages proizvodi za negu oralne higijene su dizajnirani specijalno za potrebe vašeg deteta u svakom period njihovog razvoja. Kada kupujete proizvode za oralnu negu, potražite Oral-B Stages proizvod koji odgovara godinama vašeg detetai možete biti sigurni dab irate proizvod koji je dizajniran da ispni potrebe vašeg deteta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.