Apotekaonline
Korpa

ONUGE

Naša kompanija osnovana je 2003. godine i od tada je osvojila stotine hiljada zadovoljnih kupaca. Od 2014. godine, kompanija je usredsređena na poslovni razvoj našeg brenda onuge ® sa svojim zvaničnim onuge ® online trgovinama u Evropi. Od tada smo u fokusu bili proizvodi za izbeljivanje zuba, npr. Bele trake, takođe poznate kao bele trake ili pruge za beljenje.
Sigurnost i kvalitet naših onuge ® proizvoda su osnovni uslov za nas. Kao rezultat, naše proizvode onuge ® testiraju nacionalne, nezavisne laboratorije, u skladu sa važećim smernicama EU za distribuciju kozmetičkih proizvoda. Tek nakon zvaničnog puštanja u promet naši proizvodi konačno ulaze u trgovinu. Budućnost onuge ® zavisi od zadovoljstva naših kupaca i zato se uvek trudimo da svoje proizvode i usluge prilagodimo potrebama kupaca. Pažljivo odabrani sastojci, kompetentan tim i dugogodišnje iskustvo su osnova za uspeh naše kompanije i brenda onuge ®.

Brend: ONUGE
WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA
White Smile trakice za izbeljivanje zuba su mekane i savitljive. Dizajnirane su da odgovaraju obliku gornjih i donjih zuba. 0Zahvaljujući naprednoj tehnologiji sadrže čestice koje proizvode viskoznost i elastičnost koja je jedinstvena i ima uspešan efekat. Upravo njihova elastičnost i viskozn..
1.320,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)