Meni
Korpa

WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA

WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA
WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA
1.320,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: 564310
106 prodaja
45679 pregleda

White Smile trakice za izbeljivanje zuba su mekane i savitljive. Dizajnirane su da odgovaraju obliku gornjih i donjih zuba. 0Zahvaljujući naprednoj tehnologiji sadrže čestice koje proizvode viskoznost i elastičnost koja je jedinstvena i ima uspešan efekat. Upravo njihova elastičnost i viskoznost obezbeđuju da trakice stoje čvsto na zubnoj površini. Nikakvih problema, u vidu odlepljivanja, viška gela, neefikasnosti, neprijatne upotrebe i iritacije usne duplje, nema prilikom upotrebe trakica White Smile.

White Smile trakice za izbeljivanje zuba predstavljaju spas kada su Vam za veoma kratko vreme, za neke Vama bitne događaje potrebni brzi i efikasni rezultati.

Rezultati:
Za samo 7 uzastopni dana korišćenja, jednom dnevno, 30-60 minuta Vaši zubi postaće znatno belji. Za još intenzivniji efekat mogu se koristiti dva puta dnevno, 7 dana u nedelji. Efekat izbeljivanja traje do pola godine. Preporučljivo je tretman ponoviti posle šest meseci, a u međuvremenu, izbeđu dva tretmana, trakice je preporučljivo povremeno koristiti, pritom da posle svakog punog tretmana pauzirati nedelju dana sa korišćenjem.

Upotreba:

 • Korak 1:
  Suvim rukama odvojiti trakicu od folije
 • Korak 2:
  Gledajući se u ogledalo prisloniti na donje zube stranu trakice na kojoj se nalazi gel. Pritisnuti i izravnati trakicu na zubnu površinu, tako da savršeno prijanja na zube. Isti postupak ponoviti za gornje zube
 • Korak 3:
  Posle 30-60 minuta nežno ukloniti trakice

Koristi se isključivo za profesionalnu upotrebu po uputstvu i uz nadzor stomatologa.

Pakovanje:
Pakovanje sadrži 7 kesica. Svaka kesica je sa jednom gornjom i jednom donjom trakicom.

 

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.