Apotekaonline
Korpa

JOHNSON & JOHNSON S.E. INC.

U kompaniji Johnson & Johnson verujemo da je dobro zdravlje temelj živopisnih života, uspešnih zajednica i napretka. Zbog toga smo više od 130 godina težili da održimo ljude u svakom životnom dobu i u svakoj životnoj fazi. Danas smo kao najveća i najšira zdravstvena kompanija na svetu posvećeni tome da svoj domet i veličinu koristimo zauvek. Nastojimo da poboljšamo pristup i pristupačnost, stvorimo zdravije zajednice i stavimo zdrav um, telo i životnu sredinu na dohvat svima, svuda.
Naših više od 130.000 zaposlenih širom sveta svakodnevno spaja srce, nauku i domišljatost kako bi duboko promenilo putanju zdravlja za čovečanstvo.
Kako je nauka o ljudskom zdravlju i blagostanju rasla, tako smo mogli i da rastemo sa njom. Još važnije, pomogli smo oblikovanju i definisanju značenja zdravlja i blagostanja u svakodnevnom životu. Naši proizvodi, usluge i ideje sada svakodnevno dodiruju živote najmanje jedne milijarde ljudi. Svoju snagu i izdržljivost pripisujemo doslednom pristupu upravljanju poslovanjem i karakteru naših ljudi.

RAID APARAT + TABLETE
RAID APARAT + TABLETEDelovanje:​Raid električni aparat sa laminarnim tabletama osigurava delotvornu zaštitu od komaraca tokom cele noći.Jedna tableta traje 10 sati.Pakovanje: 1 aparat +10 tabletaPakovanje sadrži 1 aparat i 10 tableta...
629,00 RSD
RAID APARAT + TEČNOST
RAID APARAT + TEČNOSTDelovanje:Raid® električni aparatić sa tečnošću pruža vam zaštitu protiv dosadnih komaraca tokom noći.Delotvoran je u prostorijama do 30m3 te je efikasan čak i uz otvoren prozor i upaljena svetla.Pruža kontinuiranu i diskretnu zaštitu bez mirisa i dima.Više nema potrebe za sprej..
632,00 RSD
RAID SPREJ PROTIV LETEĆIH INSEKATA 400ML
RAID SPREJ PROTIV LETEĆIH INSEKATA 400MLDelovanje:RAID sredstvo u spreju protiv letećih insekata (komarci, muve). Trenutno delovanje, brz, delotvoran.Nova formula ostavlja prijatan miris. Odstranjuje čak i najupornije ose.Pakovanje: 400ml..
339,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)