Apotekaonline
Korpa

ESENTICO

ESENTICO - Apoteka Online
Brend: ESENTICO
C2523 Ulje lososa , je bogat izvor omega 3 kiselina i vitamina D. Ulje semenki lana sadrži omega-3 kiseline i smanjuie aktivnost slobodnih radikala koji oštećuju ćelije. Vitamin E je snažan antioksidans. Omega-3 kiseline su esencijalne masne kiseline koje organizam ne može sam da sinteti&scar..
998,00 RSD
Brend: ESENTICO
Sastav: • Ulje bundeve…………………………………....................4 % • Propolis……………………………………....................
644,00 RSD
Brend: ESENTICO
Maxxes tableta je dijetetski suplement nastao pažljivom odabranom kombinacijom lekovitih biljaka koje su od davnina poznate kao moćni afrodizijaci i adaptogeni.SASTAV: Ginseng extract                    20mg        &nb..
523,00 RSD
Brend: ESENTICO
MAXXES TABLETA ZA ŽENEOpis proizvoda:Biljni dodatak prehrani formulisan kroz kombinaciju pažljivo odabranih biljaka koje su poznate kao snažni afrodizijaci. Povećavaju seksualni nagon kod žena, snagu tokom seksualnog odnosa, hidriraju vaginalni kanal, jačaju imunitet i vitalnost organizmaSasta..
530,00 RSD
Brend: ESENTICO
Karcinom-opaka bolest Karcinom je opaka bolest civilizovanog sveta. Vodeći je uzrok smrti u razvijenim zemljama i odnosi milione života godišnje. Nastaje kada neke ćelije u organizmu počinju da se nekontrolisano razmnožavaju, odn. kada kontrolni mehanizam počne da radi sa greškom. Nai..
2.100,00 RSD
Brend: ESENTICO
Biljni preparat koji pomaže kod dijabetesa.SASTAV: -  Ulje crnog luka 1,5 % -  Ulje cimeta 3 % -  Cink sulfat 4 mg -  Aerosil 5 % -  Pomoćne supstance: mikrokristalna celuloza do 500mgDELOVANJE: Snižava i održava nivo šećera u krvi, a posebno se preporuč..
479,00 RSD
Brend: ESENTICO
Slimtrax je potpuno prirodan preparat na biljnoj bazi koji se koristi za smanjenje i kontrolu telesne težine, štiti telo od slobodnoh radikala, unetih putem hrane, vode, vazduha i nastalih metaboličkim procesima u našem telu.Slimtrax je kombinacija etarskih ulja koja:smanjuju ose..
1.046,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)