Apotekaonline
Korpa

COMBE PHARMA

U kompaniji Combe, umesto da se klonimo vrlo ličnih problema lične nege, težimo da ih prihvatimo i rešimo. Verujemo da je to prava stvar za ljude, a pametna stvar za posao. To je filozofija iza naših trenutnih vodećih brendova na tržištu i nastavljamo da težimo pokretanju novih brendova imajući ovo na umu. Istovremeno, aktivno ulažemo u obećavajuće kompanije u ranoj fazi, koristeći kreativne i ugovorene partnerske modele koji omogućavaju ovim kompanijama da iskoriste strateški kapital Combe-a, uspešnu operativnu platformu i mogućnosti izlaska na tržište, da bi ubrzali njihov razvoj i rast.
Osamdesetih godina prošlog veka kategorija ženskih boja kose je poletela, ali primetili smo da ne postoji boja za kosu posebno formulisana samo za muškarce. Mnogi ljudi su nam rekli da smo ludi kad razmišljamo o muškoj boji kose. Kulturno je postojalo uverenje da nijedan muškarac nikada neće obojiti kosu, ali iz razgovora sa muškarcima o njihovoj prosedoj kosi znali smo da postoji ne samo istinska nezadovoljena potreba, već i poslovna prilika za stvaranje nove kategorije u nezi kose. Danas je preko 100 miliona muškaraca u preko 60 zemalja koristilo Just For Men kako bi poboljšali svoj izgled i osećaj. Naši timovi su razvili JFM u svetski brend br. 1 za mušku kosu sa kompletnim portfeljem inovativnih rešenja za negu i negu sive boje napravljenih uzimajući u obzir preferencije muškog nege, uključujući Just For Men Control GKS, izglasani proizvod za godinu za muškarce za negu kose za 2018. godinu kategorija. Just For Men ohrabruje momke da budu najbolji. . . da bude bolji čovek.
Sedamdesetih godina, kako je ženski oslobodilački pokret uzimao zamah, Ivan i Marija Elizabeta, naši osnivači, bili su odlučni da stvore proizvode koji bi zapravo poboljšali život žena. Smatrali su da nijednu ženu ne treba sramotiti zbog vaginalnih tegoba, da svaka žena ima pravo da kontroliše svoje vaginalno zdravlje i da nijedna žena ne sme da pati u tišini. Mari Elizabeth Combe je smislila drsko, nezaboravno ime brenda - Vagisil - i bilo je skandalozno. Tokom godina, portfolio Vagisil-a je porastao od prve vaginalne kreme protiv svraba do ponude kompletnog portfelja rešenja za vaginalne zdravstvene probleme koji najviše pogađaju žene. Sada pouzdani brend širom sveta, misija brenda Vagisil je stvoriti otvoreniju platformu za razgovor o temama vaginalnog, seksualnog i reproduktivnog zdravlja o kojima mnoge žene kažu da im je neprijatno raspravljati. Da bi pomogli u informisanju, obrazovanju i smanjenju srama koji još uvek postoji oko vaginalnih zdravstvenih problema. Zbog toga je Vagisil® uvek bio - i uvek će biti - bestidan u vezi sa zdravljem vagine®.

Brend: COMBE PHARMA
GRECIAN 2000 MUŠKI LOSION 125ml
Losion za vraćanje prirodne boje sedoj kosi (za muškarce).Grecian 2000- Formula protiv sede kose!Malo sede kose često muškarcima daje siguran i otmen izgled. S druge strane, previše siva kosa nije tako atraktivna: “otmen izgled“ ubrzo postaje “stariji..
2.599,00 RSD
Brend: COMBE PHARMA
GRECIAN LADY ŽENSKI LOSION 125ml
Losion za vraćanje prirodne boje sedoj kosi (za žene).Grecian 2000- Formula protiv sede kose!Malo sede kose često muškarcima daje siguran i otmen izgled. S druge strane, previše siva kosa nije tako atraktivna: “otmen izgled“ ubrzo postaje “stariji izgled“. ..
2.446,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)