Apotekaonline
Korpa

ABOPHARMA

Misija kompanije Abo Pharma uvek je bila stvaranje i distribucija visokokvalitetnih, zdravih proizvoda sa brigom o zdravlju ljudi.
Iskustvo Abo Pharma stečeno godinama i dobri lični kontakti su temelj našeg uspešnog poslovanja. Abo Pharma izvozi visokokvalitetne proizvode u preko 20 zemalja širom sveta .. Od 1999. sedište ABO Pharma je u blizini Triera / severnog dela Nemačke, u blizini francuske granice).
Abo Pharma sarađuje sa drugim sertifikovanim proizvođačima dodataka prehrani u EU / Nemačkoj, Holandiji, Italiji i Ploandu / u cilju isporuke najboljih proizvoda za naše kupce.
Od 2000. godine Technocom Trade je zvanični uvoznik proizvoda Abo Pharma u Bugarskoj.
Kompanija započinje sa uglednom austrijskom kompanijom TECOM Analitical Sistems u medicinskoj sferi, koja isporučuje medicinske uređaje i potrošni materijal za bolnice u Bugarskoj 80-ih.
„Mi se brinemo za vaše zdravlje“ to nije samo slogan već i naša misija!
Iza stvaranja i distribucije visokokvalitetnih proizvoda stoji tim profesionalaca koji brinu o zdravlju kupaca.

Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA A BIZ Z TABLETE
Dodatak ishraniČesto u svakodnevnom stresu propuštamo obroke. Zbog toga nam je potreban dodatni unos vitamina koji će nam povećati tonus i ojačati imuni sistem. Vitamin A bis Z, iz dana u dan, snabdeva naše telosa 27 vitamina, minerala i mikroelemenata.Namena proizvoda:P..
717,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABOCELUX 30 KAPSULA
ABOPHARMA ABOCELUX 30 KAPSULAKompleks sa vitaminom C i cinkomVitamin C + Zn (cink) su važni elementi koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema, štite ćelije od oksidativnog stresa, smanjuju osećaj umora i slabosti. Doprinose normalnoj funkciji kostiju, krvnih sudova, hrskavice. Cink doprino..
644,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABOFLORA 10 KAPSULE
Aboflora 10, kapsuleDodatak ishrani bez glutena i laktozeAboFlora 10 doprinosi održavanju ravnoteže gastrointestinalne flore. Prisustvo FOS-a doprinosi pravilnoj gastrointestinalnoj flori kao i pravilnom razvoju i aktivnosti bakterija mlečne kiseline.Namena proizvoda: Proizvod Aboflora 10, kapsu..
804,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABOFLORA 7 6 KESICA
ABOPHARMA ABOFLORA 7 6 KESICAKompleks sa 7 milijardi korisnih bakterija i vitaminom B za digestivni trakt, 7 kesicaProizvod Aboflora 7, prašak za oralnu upotrebu je dijetetski suplement sa 7 milijardi korisnih bakterija, frukto-oligosaharidima i vitaminima B1, B2, B6 i B12, namenjen za digestiv..
846,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABOFLORA 7 7 AMPULA
ABOPHARMA ABOFLORA 7 7 AMPULAKompleks sa 7 milijardi korisnih bakterija i vitaminom B za digestivni trakt, 7 ampulaProizvod Aboflora 7, rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement sa 7 milijardi korisnih bakterija, frukto-oligosaharidima i vitaminima B1, B2, B6 i B12, namenjen za digesti..
1.115,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABOFLORA 8 6 KESICA
ABOPHARMA ABOFLORA 8 6 KESICAKompleks sa 8 milijardi korisnih bakterija i inulinom za digestivni trakt, 6 kesicaSinbiotika 6 kesica za direktnu konzumaciju Namena: Flora 8 kesica za direktnu konzumaciju su dodatak ishrani sa probioticima i prebioticima koji favorizuju ravnotežu crevne flore. Sastojc..
831,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABOPHOLIC META TABLETE
ABOPHARMA ABOPHOLIC META TABLETEDodatak ishraniABOPHOLIC META se brže apsorbuje i dostiže gotovo odmah potrebne nivoe. Konverzija folne kiseline u L-metilfolat je složen i višeslojan proces. U 12% populacije ne može se utvrditi zbog oštećenja genetskih enzima. Zbog toga se preporučuje za žene i m..
530,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABORUHE KAPSULE
AboRuhe, kapsule Dodatak ishrani ABO-RUHE je prirodna kombinacija za spavanje koja sadrži (100 mg), ekstrakt konusa hmelja (30 mg) i L-teanina (100 mg), magnezijuma (50 mg), vitamina B6 (1 mg), optimalni odnos ekstrakta korena valerijane (100 mg). Pomaže u povećanju aktivnosti alfa talasa, k..
938,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABOVISION SOFT GEL KAPSULE
ABOPHARMA ABOVISION SOFT GEL KAPSULEDodatak ishrani , Sadrži Lutien i zeaksantinAbovison je specijalna formula za odličan vid. Da bi održao normalan vid, našem telu su potrebni lutein i zeksantin. Borovnica zauzima prvo mesto među namirnicama koje su dobre za oči. To su dva prirodna karotenoida s..
734,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA IMUNOCOL ProBio KOLOSTRUM + PROBIOTIK
ABOPHARMA IMUNOCOL ProBio KOLOSTRUM + PROBIOTIK, Pogodno za veganski režim ishraneDodatak ishrani lmmunocol ProBio sadrži kravlji kolostrum u prahu i posebno razvijene mikrokapsule kulture Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium Longum, čime se obezbeđuju milijarde živih organizama bez posebno..
757,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA IMUNOCOL TECNI KOLOSTRUM
Imunocol Perfect liquid cooler concentrateDodatak ishranilmmunocol Perfect daje bebi sve potrebne sastojke kao pomoć u izgradnji imuniteta. To je proizvod dobijen duboko smrznutim hladnim tretmanom, a u poređenju sa proizvodom suve obrade, približno je 30% blizu svih pokazatelja istinskom proizvo..
1.563,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA IMUNOHEALTH KIDS
Imunohealth Kids, rastvor za oralnu upotrebu Dodatak ishraniImunohealth Kids, rastvor za oralnu upotrebu, Sadrži laktoferin dobijen iz goveđeg mleka i beta-glukan iz kvasca Saccharomyces cerevisiae, plodom zove, inozitolom, prirodnim vitaminom C iz ploda acerole, namenjen imunitetu.Namena pr..
1.788,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 20 (2 strana)