Apotekaonline
Korpa

Intimna nega - intimna higijena

Intimna nega kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu preparata za intimnu higijenu, preparate protiv bakterijskih infekcija, preparate protiv gljivica kao i prateću opremu kao što su pamučne kuglice i vate.

Ph najintimnih ženskih delova menja se tokom života… različit je u detinjstvu, pubertetu, tokom menstruacije, trudnoće, u menopauzi…

Jedno je sigurno – adekvatna negaje neophodna! Važno je, medjutim, održavati je shodno potrebama organizma i nivou hormona u određenim godinama i stanjima.

Neadekvatna higijena – bilo da je ima premalo ili previše, pa čak i ako se koriste neadekvatna sredstva za higijenu, neprimerena pH intimnih delova, može da naruši delikatni balans ‘dobrih’ i ‘loših’ bakterija, otvarajući vrata infekcijama i tegobama…

Jaki sapuni i šamponi za negu tela, ma koliko bili dobri i kvalitetni za kožu tela ili lica, mogu isušiti intimne delove i dovesti do iritacije. Obični sapuni su uglavnom bazni, što narušava pH intimnih delova žene i može izazvati svrab, pečenje, smetnje pri uriniranju i odnosu.

Pri odabiru sredstva za intimnu higijenu uvek obratite pažnju na to koji je ph, kome je namenjen,  za koje životno doba… devojčice i mlade devojke imaju niži pH intimnih delova nego žene u menopauzi,  a pH u trudnoći i tokom menstruacije nestabilni su.  U svoju dnevnu rutinu nege uvedite i intimnu negu – smanjićete mogućnost neprijatnosti i povećati dobar osećaj,  uz manje javljanje infekcija i suvoće. Na putovanjima, gde je teže održavati stalno adekvatan nivo intimne higijene, moguće je koristiti maramice posebno napravljene za intimnu negu, a ako ste skloni čestim vaginalnim infekcijama, koristiće vaginalete sa Lactobacillusom, neka vrsta ‘probiotika’ za vaginu.

Brend: FAMILY PHARM
SODA BIKARBONA prečišćena DONVAS®, kesice 40 x 25gPREČIŠĆENA (Food Grade A-Class)PRIRODNI REGULATOR KISELOSTISastojci: Natrijum - hidrogenkarbonatNeto količina: 40 kom. po 25 g..
1.575,00 RSD
Brend: MAXLAB
Najefikasniji i potpuno prirodan branilac vašeg organizma.Opis:Koloidna Srebrna Voda MAXLAB se proizvodi ne-hemijskim, elektrodisperznim postupkom pomoću ultračistog srebra u ultračistoj redestilovanoj vodi. Po hemijskom sastavu to je čista redestilovana voda koja sadrži submikroskopske klast..
359,00 RSD
Brend: MAXLAB
Najefikasniji i potpuno prirodan branilac vašeg organizma.Opis:Koloidna Srebrna Voda MAXLAB se proizvodi ne-hemijskim, elektrodisperznim postupkom pomoću ultračistog srebra u ultračistoj redestilovanoj vodi. Po hemijskom sastavu to je čista redestilovana voda koja sadrži submikroskopske klastere ..
690,00 RSD
Brend: MAXLAB
Najefikasniji i potpuno prirodan branilac vašeg organizma.Opis:Koloidna Srebrna Voda MAXLAB se proizvodi ne-hemijskim, elektrodisperznim postupkom pomoću ultračistog srebra u ultračistoj redestilovanoj vodi. Po hemijskom sastavu to je čista redestilovana voda koja sadrži submikroskopske klastere ..
690,00 RSD
Brend: MAXLAB
Najefikasniji i potpuno prirodan branilac vašeg organizma.Opis:Veća koncentracija srebrne vode 30 ppm pogodna je za bržu regeneraciju i hidrataciju kože lica i tela. Jako blagotvorno deluje nakon hirurških intervencija posebno kod ljudi koji su alergični na etarska ulja, kao i kod osoba sa proble..
1.104,00 RSD
Brend: MAXLAB
Koloidna srebrna voda blagotvorno deluje na infekcije kod osoba sa poremećenim i slabim imunitetom, kao i kod zdravih osoba u vreme kada izbijaju epidemije. Osobe kojima je imunitet oštećen hemoterapijom i zračenjem ili osobe koje se leče od bakterijskih infekcija primenom antibiotske terapije, m..
414,00 RSD
Brend: OSTALO
Srebrna zaštita neutrališe štetne bakterije na siguran i prirodan način. Zato se ovaj proizvod može koristiti kao pomoćno sredstvo pri procesu isceljivanja i prirodnoj regeneraciji oštećenog tkiva u intimnim delovima koja su nastala prilikom porođaja ili operacije.Pakov..
1.229,00 RSD
NAZIV PROIZVODA: STUD – sprej za odlaganje prevremene ejakulacije I produzenje seksualnog odnosa.PROIZVOĐAČ: PP Products International d.o.o.DEJSTVO: STUD sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom,koji reverzibilno I privremeno..
1.850,00 RSD
Brend: ESENSA
Tea Tree balance intim gel u svom sastavu sadrži ulje čajevca, timol i pantenol. Ulje čajevca pokazuje snažno protivupalno, antimikrobno i epitelizirajuće dejstvo. Imunostimulativno delovanje ulja čajevca doprinosi očuvanju prirodne vaginalne flore i kiselosti sluzokože, koja je štiti od razv..
518,00 RSD
UFAR SODA BIKARBONAOpis proizvoda:UFAR d.o.o. je obnovio proizvodnju svog proizvoda SODA BIKARBONA u novom pakovanju - prašak od 100g, upakovan u pvc ambalažu sa dozirnim poklopcem. Soda se koristi za održavanje higijene sluzokože usne duplje, najčešće rastvorena u vodi, ili se dir..
144,90 RSD
Brend: FAMILY PHARM
Vaginalete VAGINAL COMPLEX od 5 biljakaSastav: neven (Calendula officinalis), kantarionovo ulje (Oleum hyperici), hajdučka trava (Achillea millefolium), žalfija (Salvia officinalis), sremuš - divlji beli luk (Allium ursinum), kokosovo ulje (Coconut nucifera oleum), maslinovo ulje (Oleum oli..
345,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
VAGINAL PLUS Vaginalete sa uljem čajnog drvetaSastav: ulje čajnog drveta (Tea tree oleum), sremuš - divlji beli luk (Allium ursinum), kokosovo ulje (Coconut nucifera oleum), neven (Calendula officinalis), kantarionovo ulje (Oleum hyperici), maslinovo ulje (Oleum olivae), vazelin (Petrolatum..
375,00 RSD
Prikazuje se 61 do 72 od 75 (7 strana)