Apotekaonline
Korpa

Intimna nega - intimna higijena

Intimna nega kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu preparata za intimnu higijenu, preparate protiv bakterijskih infekcija, preparate protiv gljivica kao i prateću opremu kao što su pamučne kuglice i vate.

Ph najintimnih ženskih delova menja se tokom života… različit je u detinjstvu, pubertetu, tokom menstruacije, trudnoće, u menopauzi…

Jedno je sigurno – adekvatna negaje neophodna! Važno je, medjutim, održavati je shodno potrebama organizma i nivou hormona u određenim godinama i stanjima.

Neadekvatna higijena – bilo da je ima premalo ili previše, pa čak i ako se koriste neadekvatna sredstva za higijenu, neprimerena pH intimnih delova, može da naruši delikatni balans ‘dobrih’ i ‘loših’ bakterija, otvarajući vrata infekcijama i tegobama…

Jaki sapuni i šamponi za negu tela, ma koliko bili dobri i kvalitetni za kožu tela ili lica, mogu isušiti intimne delove i dovesti do iritacije. Obični sapuni su uglavnom bazni, što narušava pH intimnih delova žene i može izazvati svrab, pečenje, smetnje pri uriniranju i odnosu.

Pri odabiru sredstva za intimnu higijenu uvek obratite pažnju na to koji je ph, kome je namenjen,  za koje životno doba… devojčice i mlade devojke imaju niži pH intimnih delova nego žene u menopauzi,  a pH u trudnoći i tokom menstruacije nestabilni su.  U svoju dnevnu rutinu nege uvedite i intimnu negu – smanjićete mogućnost neprijatnosti i povećati dobar osećaj,  uz manje javljanje infekcija i suvoće. Na putovanjima, gde je teže održavati stalno adekvatan nivo intimne higijene, moguće je koristiti maramice posebno napravljene za intimnu negu, a ako ste skloni čestim vaginalnim infekcijama, koristiće vaginalete sa Lactobacillusom, neka vrsta ‘probiotika’ za vaginu.

Brend: YUGOMEDIC
Tamponi Belina Normal - pružaju sigurnost i udobnost u kritičnim danima. Tamponi su napravljeni od prirodne viskoze testirane i mikrobiološki ispitane u laboratoriji. Po intenzitetu moći upijanja razlikuju se normal, super i mini tamponi.Pakovanje: 4, 8 i 16 komada..
59,00 RSD
Brend: YUGOMEDIC
Tamponi Super- pružaju sigurnost i udobnost u kritičnim danima. Tamponi su napravljeni od prirodne viskoze testirane i mikrobiološki ispitane u laboratoriji. Po intenzitetu moći upijanja razlikuju se normal, super i mini tamponi.Pakovanje: 8 i 16 komada..
120,00 RSD
Brend: OSTALO
BIGUANELLE VAGINALNI SETOpis proizvoda:BIGUANELLE® je jednokratni vaginalni antiseptik sa produženim delovanjem spreman za aplikaciju na bazi antiseptika (poliheksametilen bigvanidina) i mlečne kiseline, sa pH rastvora 4. Preporučuje se za tretman poremećaja vaginalne flore, prvih simpto..
999,00 RSD 1.100,00 RSD
Brend: BIO HERBICA
BIO HERBICA FITOAKTIV VAGITORIJEOpis proizvoda:Vaš najbolji saveznik i podrška iz prirode u borbi protiv vaginalnih infekcija Dejstvo:  Zahvaljujući velikom broju aktivnih materija iz domaćeg lekovitog bilja (etarska ulja, flavonoidi, tanini, sluzi)  Fi..
199,00 RSD
Brend: BIO HERBICA
BIO HERBICA HIPERICUM VAGITORIJEOpis proizvoda:Vaš najbolji saveznik i podrška iz prirode u borbi protiv vaginalnih infekcija - Pomažu obnavljanje vaginalne sluznice  - Izvrsne su za intenzivnu intimnu higijenu  - Pomažu epitelizaciju sluznice grlića ma..
199,00 RSD
Brend: BIO HERBICA
BIO HERBICA MIKOAKTIV VAGITORIJEOpis proizvoda:Vaš najbolji saveznik i podrška iz prirode u borbi protiv vaginalnih infekcijaDejstvo: Zahvaljujući velikom broju aktivnih materija iz lekovitog bilja našeg podneblja - flavonoidi, tanini, sluzi, Mikoaktiv vagit..
199,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA EVERY MOMENT KREMA ZA INTIMNU NEGUOpis proizvoda:Što vam EveryMoment može pružiti?Intenzivnije i senzualnije zajedničke intimne trenutke Povećanjem seksualnog samopouzdanja može poboljšati kvalitet života.Što ovu kremu čini posebnom?Po..
2.332,00 RSD
CARIN ANTISEPTIC ULOŠCIOpis proizvoda:Ulošci za intimnu higijenu.Ulošci carin antiseptic imaju odličnu moć upijanja, pamucni su i tanki a aktivni kiseonik redukuje razvoj neprijateljskih bakterija pa neutrališe neprijatan miris i dezinfikuje.Name..
318,00 RSD
CARIN PROBIOTIC ULOŠCIOpis proizvoda:Predstavljaju pravu inovaciju u ženskoj intimnoj higijeni.Ulošci carin probiotic su namenjeni za redovan ciklus i prevenciju, s obzirom da sadrže probiotsku kulturu.Ginekolozi ih preporučuju uz ili nakon terapije (ant..
389,00 RSD
Zašto je ovaj test za Vas važan?Test se preporučuje ženskoj populaciji koja je seksualno aktivna jer se u 95% slučajeva ova bakterija prenosi seksualnim putem . Prisustvo bakterije Chlamydia Trachomatis u najvećem broju slučajeva prolazi bez ikakvih simptoma  ili sa simptomima kao &s..
1.659,00 RSD
DR WERNER CICATRIDINA VAGINALETEOsnovne namene, delovanje:Medicinsko sredstvo koje je namenjeno kao pomoćni tretman za reparaciju atrofičnih i distrofičnih promena vaginalne sluzokože. – Pomaže pri zarastanju rana nakon porođaja i ginekoloških operacija (plastika, konizacija, e..
1.510,00 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 75 (7 strana)