Apotekaonline
Korpa

FAMILY PHARM

FAMILY PHARM - Apoteka Online
Brend: FAMILY PHARM
CAPSAICIN gel DONVAS® Capsaicin (ekstrakt ljute paprika) pruža prijatan osećaj zagrevanja na mestu primene. Capsaicin ima antireumatsko i antiinflamatorno dejstvo, pa se koristi kao lokalno sredstvo za ublažavanje bolova, napetosti i ukočenosti u mišicima, zglobovima i kostima kod neural..
765,00 RSD 765,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
KURKUMA prah DONVAS® mlevena kurkuma Kurkuma je začin vekovima poznat indijskoj kulturi, i dodaje se gotovo svim karijima i sosovima. Može se uključiti u ishranu na više načina, a jedan od najboljih je u vidu “zlatnog mleka” jer se u tom obliku najbolje mogu iskoristiti najd..
377,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
ORIGANO čaj DONVAS® čaj od divljeg origana Sastav: Divlji origano (Origanum vulgare), 100% Divlji origano (vranilovka) deluje antimikrobno i koristi se kod urinarnih infekcija, kašlja, bronhitisa i otežanog  varenja. Zahvaljujući antigljivičnim svojstvima preporučuje se kod tegoba..
495,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
UVIN čaj DONVAS® čaj od lista uve Sastav: Uva (Uvae ursi folium), 100% Medvetka (uvin čaj) blagotvorno deluje kod upale mokraćne bešike i mokraćnih kanala, zapaljenja bubrega, peska i kamena u mokraćnim kanalima, proliva i kod uvećane prostate. Kao adstrigens, deluje na skupljanje tkiv..
285,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
VIRAK čaj DONVAS® čaj od nadzemnog dela virka Sastav: Virak (Alchemillae herba), 100% Virak je biljka koja se vekovima koristi u tradicionalnoj medicini kao prijatelj zdravlja žena u bilo kom periodu reproduktivnog života. Danas se zna da biljka sadrži tanine i flavonoide, a upotrebljava kod ..
389,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
ĐUMBIR prah DONVAS® mleveni đumbir Đumbir je začin koji se koristi kao dodatak jelima, ali se može pripremiti i kao čaj. Sastojci: Đumbir (Zingiber officinale), 100% Uputstvo za upotrebu: ČAJ OD ĐUMBIRA (1/4 kafene kašičice praha đumbira preliti sa šoljom vrele vode i ostaviti ..
375,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
ČISTE RUKE HAND CARE GEL  Praktična upotreba gela u bilo kom trenutku kada sapun i voda nisu dostupni.Sastojci: Alcohol, Aqua, Glycerin, Trieth-anolamine, Carbopol, Lavandula Offcinalis Oil, Panthenol, Parfum.Način upotrebe: Na dlanove naneti gel iz kesice i ravnomerno utrljati. ..
0,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
Supozitorije HEMOmel DONVAS® HEMOmel biljne supozitorije napravljene od odabranog lekovitog bilja sa dodatkom kokosovog ulja Sastav: neven (Calendula officinalis), hajdučka trava (Achillea millefolium), sveža šargarepa (Daucus carota), kokosovo ulje (Coconut nucifera oleum), kantarionov..
345,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)