Apotekaonline
Korpa

FAMILY PHARM

FAMILY PHARM - Apoteka Online
Brend: FAMILY PHARM
CAPSAICIN gel DONVAS®Capsaicin (ekstrakt ljute paprika) pruža prijatan osećaj zagrevanja na mestu primene. Capsaicin ima antireumatsko i antiinflamatorno dejstvo, pa se koristi kao lokalno sredstvo za ublažavanje bolova, napetosti i ukočenosti u mišicima, zglobovima i kostima kod neur..
765,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
KURKUMA prah DONVAS®mlevena kurkumaKurkuma je začin vekovima poznat indijskoj kulturi, i dodaje se gotovo svim karijima i sosovima. Može se uključiti u ishranu na više načina, a jedan od najboljih je u vidu “zlatnog mleka” jer se u tom obliku najbolje mogu iskoristiti ..
377,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
ORIGANO čaj DONVAS®čaj od divljeg origanaSastav: Divlji origano (Origanum vulgare), 100%Divlji origano (vranilovka) deluje antimikrobno i koristi se kod urinarnih infekcija, kašlja, bronhitisa i otežanog  varenja. Zahvaljujući antigljivičnim svojstvima preporučuje se kod ..
495,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
UVIN čaj DONVAS®čaj od lista uveSastav: Uva (Uvae ursi folium), 100%Medvetka (uvin čaj) blagotvorno deluje kod upale mokraćne bešike i mokraćnih kanala, zapaljenja bubrega, peska i kamena u mokraćnim kanalima, proliva i kod uvećane prostate. Kao adstrigens, deluje na skupljanj..
285,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
VIRAK čaj DONVAS®čaj od nadzemnog dela virkaSastav: Virak (Alchemillae herba), 100%Virak je biljka koja se vekovima koristi u tradicionalnoj medicini kao prijatelj zdravlja žena u bilo kom periodu reproduktivnog života. Danas se zna da biljka sadrži tanine i flavonoide, a upotrebljav..
389,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
ĐUMBIR prah DONVAS®mleveni đumbirĐumbir je začin koji se koristi kao dodatak jelima, ali se može pripremiti i kao čaj.Sastojci: Đumbir (Zingiber officinale), 100%Uputstvo za upotrebu: ČAJ OD ĐUMBIRA (1/4 kafene kašičice praha đumbira preliti sa šoljom vrele vode i o..
375,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
ČISTE RUKE HAND CARE GEL  Praktična upotreba gela u bilo kom trenutku kada sapun i voda nisu dostupni.Sastojci: Alcohol, Aqua, Glycerin, Trieth-anolamine, Carbopol, Lavandula Offcinalis Oil, Panthenol, Parfum.Način upotrebe: Na dlanove naneti gel iz kesice i ravnomerno utrljati. ..
0,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
Supozitorije HEMOmel DONVAS®HEMOmel biljne supozitorije napravljene od odabranog lekovitog bilja sa dodatkom kokosovog uljaSastav: neven (Calendula officinalis), hajdučka trava (Achillea millefolium), sveža šargarepa (Daucus carota), kokosovo ulje (Coconut nucifera oleum), kantarionov..
345,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)