Apotekaonline
Korpa

MAXOMUCIL 600 - Preparat za produktivan kašalj

MAXOMUCIL 600 - Preparat za produktivan kašalj
525,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: MAX MEDICA
 • Šifra proizvoda: 2023

Opis proizvoda

MaxoMucil 600 - preparat koji će vam pomoći da se lakše izborite sa produktivnim kašljem!

Prema kliničkim ispitivanjima, MaxoMucil 600 se pokazao kao efikasan preparat u olakšavanju produktivnog kašlja kod odraslih osoba. Kombinacija N-acetilcisteina, propolisa i vitamina C pokazala se kao idealna za ublažavanje simptoma kašlja i zaštitu disajnih puteva od infekcija.

N-acetilcistein je derivat aminokiseline cisteina i pokazao se kao snažan mukolitik u razređivanju gustog sekreta u disajnim putevima. Na taj način, olakšava se iskašljavanje sekreta i uspostavlja se normalan protok vazduha kroz disajne puteve. Antioksidativno delovanje N-acetilcisteina štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima, čime se sprečava dalje oštećenje disajnih puteva.

Propolis je prirodni pčelinji proizvod koji se tradicionalno koristi za jačanje imuniteta i zaštitu organizma od različitih infekcija. Flavonoidi, glavni aktivni principi propolisa, imaju dokazanu ulogu u jačanju imunološkog sistema i smanjenju rizika od različitih infekcija. Zahvaljujući prirodnom antimikrobnom delovanju, propolis u MaxoMucilu 200 štiti sluznicu disajnih puteva od razvoja infekcija.

Vitamin C ima ključnu ulogu u jačanju imuniteta i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Takođe, pomaže u normalnom energetskom metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Koja je funkcija sekreta (sluzi, mukusa) u disajnim putevima?

Mukus, sluz je proziran viskozni sekret mukoznih membrana (sluznice) koji se sastoji se od mucina, deskvamiranih epitelnih ćelija, leukocita i raznih neorganskih soli rastvorenih u vodi. On predstavlja zaštitni sloj, koji oblaže sluznice disajnih puteva i štiti ih od hemijskih i mehaničkih oštećenja.

Redovno “izbacivanje” mukusa (mukocilijarni klirens) je prirodan, fiziološki proces kojim se disajni putevi štite od negativnog uticaja spoljašnje sredine (infektivnih agenasa, alergena, nepoželjnih makromolekula).

Usled delovanja infektivnih agenasa gustina i viskoznost mukusa se povećava i on onemogućava normalan proces prečiščavanja, i kao takav predstavlja dobru podlogu za razvoj bakterija i širenje infekcije.

Kako deluje MaxoMucil 600?

 • Pomaže iskašljavanje, doprinosi jačanju imuniteta i bržem oporavku.
 • Razređuje gust, viskozni sekret i omogućava njegovo lakše iskašljavanje.
 • Eliminiše sekret iz disajnih puteva, omogućava normalan protok vazduha i olakšano disanje.
 • Deluje imunostimulativno i jača odbrambenu sposobnost organizma.
 • Zahvaljujući antioksidativnom delovanju, štiti ćelije od štetnog delovanja slobodnih radikala.
 • Ubrzava oporavak tokom i nakon bolesti.
 • Sprečava razvoj superinfekcija i pojavu recidiva.
 • Ublažava osećaj umora, malaksalosti i iscrpljenosti.

Sastav MaxoMucil 600 za iskašljavanje:

N-acetilcistein 200 mg, suvi ekstrakt propolisa standardizovan na minimum 10% flavonoida 30 mg, vitamin C 120 mg.

Način upotrebe:

Odrasli i deca starija od 12 godina: jednom dnevno sadržaj 1 kesice rastvoriti u pola čaše vode, promešati kašičicom i odmah popiti.

Pakovanje:

10 kesica.

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).