Apotekaonline
Korpa

Srce i krvni sudovi, cirkulacija - ateroskleroza

Srce i krvni sudovi, cirkulacija kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži najbolju ponudu dijetetskih suplemenata koji će Vam pomoći u održavanju zdrave cirkulacije, očuvanju krvnih sudova i samim tim, zdravlje srca,

Srce i krvni sudovi, cirkulacija treba da budu zdravi kako bi izbegli neke od uobičajenih oboljenja kao što su ateroskleroza, povišeni pritisak, bolovi u venama, loša centralna cirkulacija i drugi.

Srce i krvni sudovi, cirkulacija kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs su tu da vam pruže podršku o očuvanju Vašeg zdravlja!

Brend: CALIVITA
CALIVITA GINKO XC TABLETEOpis proizvoda: Ginkgo XC je preparat koji sadrži veliku količinu ekstrakta lista drveta Gingko biloba, koji efikasno potpomaže mikrocirkulaciju krvi, dostavu kiseonika i ishranu ćelija, kao i zdrave moždane funkcije, dok u isto vreme štiti ćelije o..
2.665,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA L-LYSINE PLUSOpis proizovda:L-Lysine PLUS kapsule nude aminokiselinu lizin u koncentrisanom obliku, koju naše telo ne može da proizvede, ali koje može da omogući efikasnu zaštitu od određenih vrsta patogena, kao što je virus herpesa. Povrh toga, lizin igra ..
2.932,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA OMEGA 3Opis proizovda:Proizvod Omega 3 sadrži masne kiseline dobijene iz kvalitetnog ribljeg ulja. Omega-3 masne kiseline spadaju u esencijalne nutrijente jer se, iako neophodne za ljudsko zdravlje, ne sintetiziraju u organizmu, već ih se mora unositi putem hrane. Unos omega-3 masni..
2.884,00 RSD
Brend: CALIVITA
 CALIVITA OMEGA 3 KAPSULEOpis proizvoda:   CaliVita Omega 3 koncentrat sadrži visoke količine omega 3 masnih kiselina, poreklom iz ribljeg ulja, koje potpomažu održavanje odgovarajućeg nivoa triglicerida i dobrog kardiovaskularnog zdravlja i obezbeđuju d..
2.599,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA OXY MAXOpis proizvoda:Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva..
8.652,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA RHODIOLIN KAPSULEOpis proizvoda:adaptogena i imunoprotektivna svojstva zaštita od kardiovaskularnih poteškoća antistresno i antidepresivno delovanje podrška funkcije štitne žlezde jačanje imunog nadzora (imunitet na maligne pojave) regul..
4.852,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA SHARK-AID TABLETEOpsi proizovda:Samlevena čista hrskavica morskog psa s belančevinama i ugljenim hidratima, u interesu efikasnog funkcionisanja imunog sistema.Shark Aid je dijetetski suplement koji sadrži hrskavicu ajkule, koja efikasno potpomaže zdravo funkcionisanje ..
5.332,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA SPIRULINA CHLORELLA PLUSOpis proizovda:simfonija zelenila - čak 16 različitih biljaka u jednoj tableti jačanje aktivnosti jetre/žuči podsticanje probave i rada probavnih žlezda preporučuje se osobama sklonim debljanjuZa alge se s pravom koristi izraz Super hrana - ide..
4.972,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA SPIRULINA MAXOpis proizovda:Proizvod sadrži tamnozelenu algu koja je prirodni izvor vitamina (C, E i B), mineralnih materija (jod, brom, mangan, kalijum, gvožđe). Sadrži sve esencijalne aminokiseline. Predstavlja koristan dodatak ishrani za svakoga, a p..
2.052,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA MEGA CO Q10 PLUSOpis proizvoda:Obezbedite vašim ćelijama neophodan izvor energije i bićete zadovoljni rezultatima! Q10 je supstanca koja predstavlja nezamenjiv izvor energije koja je potrebna našim ćelijama. A ukoliko vaše ćelije „dobiju“ ono &scaron..
6.132,00 RSD
Brend: OSTALO
NAMENA: Jedinstvena formulacija namenjena očuvanju zdravlja srca i krvnih sudova, pomaže u prevenciji ateroskleroze, smanjuje rizik za nastanak tromboze, reguliše nivo triglicerida i holesterola u krvi. Osobine i dejstva: Preparat sadrži prirodni vitamin K2, visoko kvalitetno riblje ulje sa..
1.048,00 RSD
Brend: INPHARM
CARDIOFORTIN - Apoteka OnlineCardiofortIN je dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namene, koji sadrži 5 antioksidanasa iz prirode (koezim Q10, rezveratrol, likopen, vitamin D3, folna kiselina) i koristi se kao dodatak redovnoj terapiji:-kod osoba sa povećanim rizikom za pojavu korona..
2.789,00 RSD 2.833,00 RSD
Prikazuje se 73 do 84 od 403 (34 strana)