Apotekaonline
Korpa

BIOCAPILARY KAPI ZA CIRKULACIJU I ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA, ARTERIJA, KAPILARA I VENA

BIOCAPILARY KAPI ZA CIRKULACIJU I ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA, ARTERIJA, KAPILARA I VENA
1.400,00 RSD

Opis proizvoda

BioCapillary je fantastična formula lekovitog bilja pretvorena u tinkturu i kapi za cirkulaciju, koji jača kapilare prirodnim putem, poboljšava krvotok, smanjuje mogućnost dobijanja tromboze, hemoroida, a i najbolji je prirodni preparat protiv ateroskleroze.

Šta je ateroskleroza i koliko je opasna?
Ateroskleroza je nakupljanje masnoće, holesterola i drugih supstanci u i na zidovima arterija. Ovo nakupljanje se naziva plak i može da izazove sužavanje arterija, blokirajući tako protok krvi. Plak takođe može da pukne, što dovodi do stvaranja krvnog ugruška - tromba. Ako blokirana arterija snabdeva srce ili mozak, dolazi do srčanog ili moždanog udara. Ukoliko je arterija koja snabdeva kiseonikom ekstremitete (često noge) blokirana, može doći do gangrene ili smrti tkiva. Zato su BioCapillary biljne kapi dragoceni saveznik svima koji imaju dijabetično stopalo ili pušačko stopalo, gde vrhovi udova odmiru zbog slabe prokrvljenosti. Cirkulacija krvi je od suštinske važnosti za ceo organizam i njegovu vitalnost, i neophodno je obratiti pažnju na lečenje zakrčenosti krvnih sudova. Zbog loše ishrane i načina života ateroskleroza i arterioskleroza su sve češća pojava, te smo, verujući u lekovitu moć prirode, upotrebili recept sa lekovitim biljkama i napravili 100% prirodan lek za bolju crkulaciju krvi u organizmu.

Prirodni lek za čišćenje krvnih sudova
BioCapillary biljne kapi posebno blagotvorno deluju na cirkulaciju krvi u nogama i rukama, u vratu, čiste arterije i tako preveniraju bolesti srca, leče vrtoglavicu, smanjuju otoke ekstremiteta jačaju kapilare i poboljšavaju krvotok. To je posebno važno danas, kada zakrčenje vena i proširene vene postaju sve učestaliji poremećaj. Iako poboljšavaju cirkulaciju za svega 3 dana od početka korišćenja, za dubinsku promenu krvi i stanja kapilara, naše kapi za cirkulaciju moraju da deluju nekoliko nedelja do nekoliko meseci, u zavisnosti od načina ishrane, fizičke aktivnosti i načina života.

Lekovita moć prirode
BioCapillary biljne kapi sadrže posebnu formulaciju biljnih ekstrakata koja blagotvorno deluje na čišćenje arterija, otklanjanje plaka i jačanje zidova krvnih sudova. Prema starinskim receptima, napravili smo fantastičnu tinkturu od kombinacije sledećih lekovitih biljaka koje se koriste za poboljšanje cirkulacije: Divlji kesten, Iđirot, Hajdučka trava, Bokvica, Matičnjak, Imela i Đumbir. Pored nabrojanih, svaka od ovih biljaka ima i dodatna lekovita svojstva. Divlji kesten pomaže u smanjenju upala i otoka, čime se olakšava protok krvi kroz krvne sudove. Iđirot se tradicionalno koristi za podršku zdravlju krvnih sudova, a njeni flavonoidi i antioksidansi smanjuju upalne procese. Hajdučka trava sadrži aktivne sastojke koji opuštaju i proširuju krvne sudove, poboljšavajući protok krvi i smanjujući pritisak, a antioksidativna svojstva pomažu u zaštiti krvnih sudova od oštećenja. Bokvica sadrži i aktivne komponente koje imaju protivupalno dejstvo i mogu pomoći u smanjenju otoka i nelagodnosti povezanih s problemima cirkulacije. Matičnjak može imati blagotvorno dejstvo na srce i nervni sistem, smanjujući stres i anksioznost. Imela sadrži aktivne sastojke koji jačaju srčane mišiće i regulišu protok krvi. Đumbir je začin koji ima razna blagotvorna dejstva na zdravlje, uključujući i poboljšanje cirkulacije, a njegova antiinflamatorna svojstva pomažu u smanjenju upala u krvnim sudovima.

Na šta sve deluju BioCapillary biljne kapi?
Za sve one koji imaju uvećane hemoroide, preporučujemo da koriste ove kapi uz našu BioHemor kremu, i dobićete odlične rezultate. Ukoliko se koriste preventivno, BioCapillary kapi se uzimaju samo jednom dnevno. Kapi za jaču cirkulaciju se preporučuju svima koji imaju problema sa srcem, koji su imali infarkt ili predinfarktno stanje, jer pravilna ishrana (vegetarijanska), vežbanje i dobra suplementaciju su preduslov da biste imali dobro prokrvljene krvne sudove. Slično kao i BioCapillary deluje i Sweden Bitter, ali ne tako brzo. Poznati eliksir Golden Sweden Bitter se duže upotrebljava, posebno ako imate duboke vene. Takođe, kada su vam začepljene karotide ili velike arterije u telu, ove kapi će vam biti od ogromne pomoći. Problem sa cirkulacijom u vratu ima za posledicu i vrtoglavice, neprijatno i opasno stanje.

Blagodeti prirode za poboljšanje cirkulacije u organizmu
Kombinacija ovih sastojaka u BioCapillary biljnim kapima ima sinergijsko dejstvo kako bi se postigao optimalan učinak na zdravlje krvnih sudova i cirkulaciju. One su prirodna alternativa koja pruža podršku vašem kardiovaskularnom sistemu i unapređuje kvalitet vašeg života.

Način upotrebe:
Rastvorite 30 kapi u 2-3 dl vode i popijte. Dnevno možete uzeti najviše 90 kapi, podeljeno u 3 doze (3 x 30 kapi), uvek pre glavnih obroka. Preventivno uzimati 50 kapi jednom ujutru, pre obroka. Pre upotrebe promućkati.

Pakovanje:
100 ml

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).