Apotekaonline
Korpa

INVENTO HEALTH CARE

Invento health care group je regionalna kompanija sa aktivnostima na celom balkanskom regionu, uključujući Rumuniju i Bugarsku. Kompanija je osnovana 2013. godine sa sedištem u Beogradu, Srbija. Cilj nam je da obezbedimo sve neophodne uslove za regionalni plasman i razvoj proizvoda.

Zastupanje stranih farmaceutskih kompanija

Zastupanje stranih farmaceutskih kompanija bila je jedna od glavnih aktivnosti. Koncept pokriva brojne aktivnosti neophodne za legalno i u najkraćem mogućem roku lansiranje proizvoda na tržišta koja pokriva naša kompanija.

Istraživanje i razvoj tržišta

Naš iskusni tim održava stalnu komunikaciju sa apotekama i lekarima svih specijalnosti, prati najnovije terapijske protokole u ​​različitim granama medicine, analizira podatke iz svih dostupnih izvora i odlučuje koji će se novi proizvodi, i lekovi i dodaci prehrani, svakodnevno promovisati aktivnosti naših medicinskih predstavnika.

Konsalting i obuka za veštine prodaje

Srž našeg savetovanja i obuke je individualni pristup definisan interesima i potrebama naših klijenata. Invento Health Care Group sprovodi sve, od definisanja jasnih ciljeva, zadataka i aktivnosti do identifikovanja prilika i analize rezultata


FLEBOXAR KREM GEL
Fleboxar krem gel je namenjen za negu kože nogu sa proširenim venama, ispucalim kapilarima, otocima, za sindrom teških, umornih i nervoznih nogu.Dejstvo:Fleboxar krem gel sadrži prirodni mikronizovani kompleks bioflavonoida. Najznačajniji je diosmin, koji jača zidove krvnih sudova, pojačava bazalni ..
950,00 RSD
FLEBOXAR SA MENTOLOM
Fleboxar sa mentolom otklanja bol i neprijatnosti izazvane proširenim venama i popucalim kapilarima, rešava problem teških nogu.Mentol omogućava trenutno rashladivanje i prijatnost, čineći vaše noge svežim, lakšim i manje nadraženim.Fleboxar produžava vazokonstrikcijski učinak noradrenalina na mišič..
950,00 RSD
HEMOXARR SPRAY
Hemoxarr spray je namenjen za negu kože u analnoj regiji sprečava ponovnu pojavu simptoma upale i sprečava svrab i krvarenje.Hemoxarr spray je takođe namenjen da:smiri upalni processpreči svrab i krvarenjesmanji osećaj bola i nelagodnostiregeneriše oštećeno tkivosprečava ponovnu pojavu simptoma upal..
950,00 RSD
ORIGINAL SERRAPEPTASE CREAM
Original serrapeptase cream svojim originalnim sastavom omogućava punu delotvornost kod otoka, hematoma, bolova u mišićima, nakon preloma i sportskih povreda. Original serrapeptase cream optimalnim pH omogućava puno dejstvo enzima serapeptaze, ekstrakta gaveza (10%), pantenola i aloje.Serapeptaza as..
950,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)