Apotekaonline
Korpa

BIOFAR

ISTORIJA BIOFAR LABORATORIJA
započeta je 1999. godine sa misijom da se poboljša svakodnevno zdravlje i blagostanje muškaraca i žena nudeći visokokvalitetne proizvode.
DA BI USPEŠIO U SVOJOJ MISIJI,
BIOFAR laboratorije razvijale su se više od 20 godina, a jedinstvena stručnost u proizvodnji dodataka prehrani prepoznati po svojoj efikasnosti, zahvaljujući inovativnim šumeći, trenutni i orodisperzibilni oblici doziranja.
Sediste kompanije i timovi za istraživanje i razvoj laboratorije BIOFAR nalaze se u Francuskoj, u predgrađu Pariza.
Ovde se nalazi i naš razvojni centar, vitalna karika u našoj stručnosti koja je oblikovala našu istoriju.

Brend: BIOFAR
BIOFAR 12 VITAMINA I 12 MINERALA ŠUMEĆE TABLETE
Biofar 12 vitamins & 12 minerales je vitaminsko- mineralni dodatak ishrani koji u potpunosti zadovoljava dnevne potrebe za 12 osnovnih vitamina i isto toliko minerala i oligoelemenata. Time se omogućava normalno funkcionisanje organizma i poboljšavaju njegove odbrambene moći. Preparat se ..
340,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR 27 VITAMINS & MINERALS ŠUMEĆE TABLETE
Dodatak ishrani 27 vitamina i minerala.TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbeđuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu. Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte koji d..
549,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR ACE & SELENIUM COMPLEX ŠUMEĆE TABLETE
Dodatak ishrani sa vitaminima A C E i selenom.TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbeđuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu. Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte..
439,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR ACE & SELENIUM ZINC
BIOFAR ACE & SELENIUM ZINCOpis proizovda:Biofar ACE & Selenium & Zinc je antioksidantni kompleks vitamina i minerala koji se suprotstavlja slobodnim radikalima, odgovornim za ubrzano starenje ćelija. Na taj način usporavaju degenerativne procese u organizmu, povećavaju nivo ..
307,74 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR ANTI-OX SOD DIRECT
BIOFAR ANTI-OX SOD DIRECTOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa GliSODin - superoksid dismutazom protiv oksidativnog stresa.Biofar Anti-Ox SOD Direct sadrži GliSODin, sastojak koji je patentirani visokoefikasni superoksid dismutaza koji se dobija iz posebne vrste dinja. Sinergijski antioksida..
894,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CALCIUM & MAGNESIUM ŠUMEĆE TABLETE
Dodatak ishrani sa kalcijumom i magnezijumom.Biofar Calcium & Magnesium je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži 500mg kalcijuma iz organskog, citratnog oblika visoke iskoristljivosti u organizmu i 250mg magnezijuma, uz dodatak bakra, mangana i cinka. Preporučuje se ženama u menop..
309,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CALCIUM & VITAMIN D3 ŠUMEĆE TABLETE
Vitaminsko-mineralni dodatak ishrani za zdrave kosti.Biofar Calcium & Vitamin D3 je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju kalcijuma i vitamina D, obogaćenu vitaminom C. Ovakva kombinacija vitamina i minerala pogodna je za jačenje koštanog sistema. Preparat jača ..
279,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CALCIUM COMPLEX 600 ŠUMEĆE TABLETE
TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbeđuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu. Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte koji dodatno pojačavaju dejstvo vitamina i minera..
639,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CARDIO Q10 DIRECT
BIOFAR CARDIO Q10 DIRECTOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa koenzimom Q10Biofar Cardio Q10 Direct sadrži Ubihinol, aktivnu formu koenzima Q10, vitamine B grupe, vitamin C, D3 i E, Qatrefolic, cink, selen, hrom, holin i polikozanol koji predstavljaju napredni kompleks koji podržava normalan..
897,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CHROME COMPLEX
BIOFAR CHROME COMPLEXOpis proizvoda:Biofar Chrome Complex je dodatak ishrani koji pomaže u održavanju normalne količine glukoze u krvi. Hrom je mikroelement koji spada u neophodne za život i normalno funkcionisanje organizma, budući da ulazi u sastav mnogih enzima. N..
307,74 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CHROME ORGANIQUE
BIOFAR CHROME ORGANIQUEOpis proizvoda:Naučno je dokazano da hrom učestvuje u regulaciji nivoa glukoze u krvi,pa se njegov nedostatak pripisuje pojavi dijabetesa kod starijih osoba.Sastav:Hrom 100mcg Cink 15mg Mangan 2mg Vit A 800mcg B1  1.4mg B2  1.6m..
325,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CHRONO C DIRECT
BIOFAR CHRONO C DIRECTOpis proizvoda:Dodatak ishran sa vitaminom C direkt 320mg, cinkom, selenom, vitaminom D3 i histidinom. Vitamin C 320mg u obliku Ester C, koji je neutralnog pH i obezbeđuje dobru toleranciju bez iritacije GI trakta i koji ostaje aktivan u ćelijama do 24h. Sinergijsko dej..
407,10 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 41 (4 strana)