Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Jačanje srca, angina pektoris, infarkt

Jačanje srca, angina pektoris, infarkt
Brend: ABELA PHARM
CARDIOVITAMIN FD3 KAPSULE
Cardiovitamin FD3 sadrži aktivni folat nove generacije koji ima višestruko veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu. Svojim biološkim aktivnim oblikom 5-metiltetrahidrofolat odmah nakon unosa deluje u organizmu i obezbeđuje potpuni učinak što nije slučaj sa sintetičkom folnom kiselino..
1.090,00 RSD
ALPHALIPOIN FORTE KAPSULE
Alphalipoin®forte-  Snažan antioksidans -  Štiti ćelije od štetnog delovanja slobodnih radikala -  Bez nelagode u stomaku -  Dodatak ishraniAlphalipoin forte je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Alfa-lip..
1.020,00 RSD
INNVENTA R-LIPOINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA R-LIPOINN
R-LIPOINN® je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom. To je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u aktivni metabolit alfa-lipoinske kiseline, što ovom proizvodu značajno povećava efikasnost u odnosu na druge slične proizvode.S..
1.287,00 RSD 1.430,00 RSD
ALFALIPOINSKA KISELINA KAPSULE
ALFALIPOINSKA KISELINA KAPSULEOpis proizvoda:Alfalipoinska kiselina se preporučuje kao dodatak ishrani sa antioksidativnim efektom.Delovanje: Alfalipoinska kiselina je jedan od najpoznatijih antioksidanasa, jedinstvena po tome što je rastvorljiva i u masti i u vodi, tak..
1.799,00 RSD
CARDIO TIN BILJNE KAPI
CARDIO TIN BILJNE KAPIOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona.Namena proizvoda:- za očuvanje zdravlja kardiovaskularnog sistema - za jačanje srčanog mišića - kod hronične srčane insuficijencije tipa II - kod ..
620,00 RSD
CIRKULO TIN BILJNE KAPI
CIRKULO TIN BILJNE KAPIOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona.Namena proizvoda:- za održavanje normalne cirkulacije - kod problema sa venskom cirkulacijom - u terapiji ateroskleroze - za regulaciju nivoa lipida u k..
648,00 RSD
 DR. VITON K2 KOMPLEX – 30 KAPSULA
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: DR. VITON
DR. VITON K2 KOMPLEX – 30 KAPSULA
Dr. Viton – K2 Kompleks je pažljivo odabrana formula vitamina i minerala za održavanje zdravlja kostiju. Bogata formula koju čine VITAMIN K2, ORGANSKI KALCIJUM (kalcijum iz morske trave), VITAMIN D3, MAGNEZIJUM i CINK.Glavna uloga vitamina K2 je održavanje zdravlja kostiju, ali i krvnih sudova. ..
570,00 RSD 760,00 RSD
ADRIEN GAGNON VITAMIN E 400 KAPSULE
Adrien Gagnon Vitamin E 400 IU kapsule su dodatak ishrani na bazi vitamina E. Adrien Gagnon Vitamin E 400 IU kapsule  poznate su kao vitamin plodnosti. Štiti ćelijske membrane od štetnog delovanja slobodnih radikala, preranog starenja i propadanja ćelija. Doprinosi prevenciji i lečenju ate..
3.168,00 RSD
AHCC KINOKO GOLD
Quality of Life Labs, Kinoko Gold AHCC, Immune Support 500mg AHCC JE REGISTROVANA ROBNA MARKA AMINO UP CHEMICAL Co, SAPPORO, JAPAN   Opis Proivoda:·         Značajno po..
11.625,00 RSD
Brend: LYSI
AJKUS 30 I 60 KAPSULA
Ajkus je preventiva i pomoć pri lečenju prehlade, gripa, astme, bronhitisa, alergija, stresa, depresija, povišenog krvnog pritiska, kod koronarnih i kardiovaskularnih oboljenja, reguliše broj limfocita, za vreme hemoterapije, u postoperativnom periodu, štiti ćelije od degenerati..
800,00 RSD
ALA600-SOD
Klinički dokazan preparat sa najjačim antioksidansima600 mg alfa-lipoinske kiselineZa maksimalnu zaštitu ćelija od oksidativnog stresaKao dodatak terapiji dijabetesaEfikasan kod periferne polineuropatije (smanjuje trnjenje, peckanje, grčeve)Usporava starenjePomaže u borbi protiv malignih obolj..
2.599,00 RSD
ALFATHION KAPSULE
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: M&V PHARM
ALFATHION KAPSULE
Alfathion je  dodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom i vitaminom B6Alfathion se primenjuje  u terapiji:kardiovaskularnih, kognitivnih i neuromuskularnih defekataspondiloze i dijabetesne neuropatijevirusnih  i  bakterijskih  infekcijaFarmakoterapijski aspekti primene&nb..
1.080,00 RSD 1.440,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 169 (15 strana)