Apotekaonline
Korpa

KALTEX

Kaltex je pre svega mesto znanja, sinergija tradicije i savremene medicine.

Mi ne pravimo kompromise, mi pretačemo tradiciju dugu 30 godina u vaše zdravlje!

U želji da vam pomognemo da održite nivo Vaše vitalnosti na zavidnom nivou, stalno radimo na pronalaženju inovativnih aktivnih sastojaka, koje pretačemo u jedinstveni proizvod po kvalitetu. Iza svakog našeg proizvoda stoji dug niz istraživanja njegovih korisnih osobina po Vaše zdravlje, od strane visoko eminentnih stručnjaka iz oblasti farmacije I biotehnologije. Kaltex saradnici su visoko eminentni istraživači, farmaceuti, biohemičari, biolozi, mikrobiolozi, doktori specijalisti iz različitih oblasti medicine, kao i fitolozi.

Naš fokus su naučno-istraživački projekti, koji za cilj imaju pronalaženje novih aktivnih komponenti koje doprinose poboljšanju zdravlja I vitalnosti organizma. Kaltex proširuje svoj istraživački tim kroz blisku saradnju sa partnerima iz raznih oblasti medicine, uključujući vodeće univerzitete i brojne partnerske kompanije, u cilju razvoja postojećih i otkrivanja novih, visoko kvalitetnih suplemenata i drugih preparata za medicinsku upotrebu.

Iza svakog našeg proizvoda stoji dugi niz godina istraživanja sirovina , koje smo pretočili u do sada jedinstveni suplement na našem i na svetskom tržištu. Naši suplementi vam omogućavaju da poboljšate kvalitet zdravlja, ali takođe I da postignuti kvalitet održite na zavidnom nivou.

Naši proizvodu su jedni od najvišeg kvaliteta na analitičnom nivou, ne sadrže veštačke boje, arome, aditive, konzervanse i prilagođeni su svakom uzrastu i polu.

Naši sertifikati Kaltex proizvoda:

Dobra proizvođačka praksa (GMP) odnosi se i na proizvodnju i na kontrolu kvaliteta. Za dijetetske suplemente GMP uključuje propise i odredbe potrebne za obezbeđenje kvaliteta u toku: proizvodnje, pakovanja, obeležavanja i skladištenja dijetetskih suplemenata. Završno pravilo sadrži zahteve za uspostavljanje procedure kontrole kvaliteta, dizajniranje i konstrukciju proizvodnih pogona kao i ispitivanje sastojaka i završnog proizvoda.

Odnosi se na proizvodnju, ISO 9001 je međunarodno priznati standard koji daje okvir za sprovođenje sistema menadžmenta kvalitetom i pruža mogućnost za organizacione performanse u pogledu kvaliteta proizvoda i usluga. On precizira uslove za upravljanje kvalitetom, pri čemu organizacija treba da proceni i pokaže svoju sposobnost da obezbedi proizvode ili usluge koji zadovoljavaju potrebe klijenata i važećih zakonskih regulativa, a da ujedno time poveća njihovo zadovoljstvo.

Oznaka sertifikovanog Vegan proizvoda garantuje da ne sadrži životinjske nusprodukte ili životinjske sastojke i da se proizvodi ne testiraju na životinjama.

Oznaka Gluten-Free sertifikata garantuje da naš proizvod ne sadrži gluten. Simbol precrtanog klasa pšenice je međunarodna oznaka za bezglutenske proizvode i kupcima garantuje da je označeni proizvod potpuno bezbedan i ne sadrži gluten.

Bezbednost Kaltex proizvoda

Dijetetski suplementi, mogu postati Vaš glavni saveznik u prevenciji i borbi protiv različitih, pa čak i najtežih bolesti. Polazeći od stava “VISOKI KVALITET BEZ KOMPROMISA” nudimo vam registrovane i kvalitetne dijetetske suplemente koji su prošli detaljna ispitivanja u Gradskom zavodu za javno zdravlje i na Farmaceutskom fakultetu, gde su dobili deklaraciju. Nakon uspešnih testiranja dijetetski suplementi firme Kaltex su registrovani (upisani u Bazu podataka) Ministarstva zdravlja republike Srbije.

Sve detaljnije informacije možete pogledati na kaltex.global.


KALTEX ADVANCED IMMUNE COMPLEX - Preparat za jačanje imuniteta KALTEX ADVANCED IMMUNE COMPLEX - Preparat za jačanje imuniteta
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: KALTEX
KALTEX ADVANCED IMMUNE COMPLEX - Preparat za jačanje imuniteta
Kaltex advanced immune complex - preparat za jačanje imuniteta aktivira i održava fiziološke odbrane organizma.Šta je imunski sistem za odbranu organizma?Funkcija imunog sistema je da štiti organizam od svih činilaca koji bi mogli narušiti naše zdravlje. Imuni sistem se aktivira svaki put kada se bi..
1.011,75 RSD 1.349,00 RSD
KALTEX ADVANCED LIBIDO SUPPORT - Preparat za poboljšanje seksualne funkcije i libida KALTEX ADVANCED LIBIDO SUPPORT - Preparat za poboljšanje seksualne funkcije i libida
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: KALTEX
KALTEX ADVANCED LIBIDO SUPPORT - Preparat za poboljšanje seksualne funkcije i libida
Kaltex advanced libido support - preparat za poboljšanje seksualne funkcije i libida je jedinstveni preparat prilagođen za oba pola pozitivno utičući na prokrvljenost krvnih sudova, opšte zdravlje organizma i na seksualnu funkciju i nagon.Dodatak ishrani je namenjen za održavanje energičnosti i zdra..
899,25 RSD 1.199,00 RSD
KALTEX FULL-SPECTRUM DIGEST SUPPORT - Preparat za nadutost i slabo varenje KALTEX FULL-SPECTRUM DIGEST SUPPORT - Preparat za nadutost i slabo varenje
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: KALTEX
KALTEX FULL-SPECTRUM DIGEST SUPPORT - Preparat za nadutost i slabo varenje
Kaltex full-spectrum digest support - preparat za nadutost i slabo varenje je jedinstvena kombinacija za lakše varenje u kombinaciji sa biljnim ekstraktima čiji aktivni principi potpomažu razlaganje hrane.Inovativna formula je namenjena za uspostavljanje i održavanje zdrave ravnoteže digestivnog tra..
861,75 RSD 1.149,00 RSD
KALTEX ULTRA ENERGY - Preparat za podizanje energije KALTEX ULTRA ENERGY - Preparat za podizanje energije
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: KALTEX
KALTEX ULTRA ENERGY - Preparat za podizanje energije
Kaltex ultra energy - preparat za podizanje energije je dodatak ishrani koji sadrži kompletan kompleks Vitamina B, Vitamina C kao i Koenzim Q10 i Magnezijum.Ultra Energy predstavlja inovativnu, pojačanu formulu za efikasno podizanje energije i psihofizičkog fokusa. Aktivne komponente od značaja za o..
936,75 RSD 1.249,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)